2010 Ekim Anneleri

off yaa örgü bilen annelerin bebekleri çok şanslı neler var neler bayıldım hepsine ama benim bildiğim bi ter bi düz poff

:))))) oooo çatlaklar konuşuldu cinsiyet konuşuldu, doğum konuşuldu.. :)) çok hızlıyız bugün çok ..

yemek yme dürtümü öğlenden beri durduramıyorum. sabahtan beri ıhlamur, kuşburnu, açık çay içip içip durdum ama maalesef hiçbir işe yaramadı..
ya kızlar bizim işyeri çok kötü. kapalı bir odada çalışıyorum. hava alacak hiçbiryer yok. bulunduğum yerde dışarıya çok uzak ben ne yapacağım. haftasonları yatmaktan dışarı çıkıp temiz hava alamıyorum( pufff

Biz hastaneye gidelim diye can atıyoruz dr her hafta çağırsa memnun oluruz :)) eşimin teyzesinin kızıda hamile benden önce satı ama geç dölenme demiş dr sadece keseyi görmüş haftaya gel demiş.3. haftaya girdik sordum kıza msnden gittinmi diye gitmedim büyüsün dursun işte giderim haftaya belki diyor!! Zaten olması gerekenden 3 hafta geride görünüyordu bebek kızdım bende daha kalp atışını görmedin ya sorun varsa diye ben iyiyim diyor iyi dedim bende iyiysen bekle..

jhonney,
canım anne kayınvalide bilmiyorlarmı. annem ortada çocuk yokkaen teeyyy ileride yapamam diye bir sandık dolusu hazırlamıştı bana. kayanana kaynar kazanda kaynaya diyorsan anneye söyle:)))

nevyas güldürdün beni ya:))) bekle dediya şimdi kıza bekler durur:))) merak etme onun bebişi bizimkilerden sağlam dünyay gelir. ay yanlış anlaşılmasın töbe töbe gelsin tabi ki.. sadece sakınan göze çöp kaçar misali..

ayyy ne meraksızlar ya

benım de annem kayınvalıdem bılyıor orgu. bıde tıgla yapılanlkarda var. ben de onlardan yapıcam ıns.

yok bacım ne annem biliyii
ne kaynanam biliyi
öle bilenler var ama böle sevimli yapamazlar heralde sadece yelek

ben de mavı takıma bayıldım ya. tıgla yapılmıs o hemde. battanıyesı de var. battanıye mutlaka yaıcam ben bebısıme. eger tıgla guzel bulamazsam dıyorum kayınvalıdem yapar. dıyodu hamıle kalırsan bırsuru seyler yapıcam sana dıye.

:)))) johnny,
canım benim resimlere bayıldım yahuuu. dur bende azıcık araştırayım netten...
bu arada seninle aynı dönemiz:)))) canım bebişim benim ya nasılda oluverdi 7 haftalık. hain doktor. beni geri atmasaydı şimdi 8 haftalık olucaktı conconum:)

Ay öylede sinir oldum ama bu kadar umursamaz olurmu insan evlendi 2 hafta sonra hamile kaldı isteyerek yani daha ilk çocuk.2.- 3. olsa biraz anlıycamda insan bi kalp atışını görür ondan sonra zaten ayda 1 çağırıyor doktor..

:)))) balum adın gibi ballu hatunsun sen ya.. görümce bal kaynana pekmez.nereden buldun bu ekibi yahuuu. benim kilerde idare ederde sen bu olayı aşmışsın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…