2010 Ekim Anneleri

Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmadan öncede hergün soda içerdim. Doktorumda ben sormadan günde 1 tane soda içebilirsin dedi. Zararı yokmuş

iyi o zaman. ben sade sodayı zaten ıcemıyorum da. meyvelı ıcebılıyorum. ama gecen soda ıcıyolardı gorumcemdeyken. herkes sen sakın ıcme dedı de korktum ıcmedım.

birde birşey sormak istiyorum doktora sromayı unuttum benim kese 20 mm di geçen hadta şimdi 7+1 günlük hamileyim neden benim kesem büyük anlayamadım kese neden büyük olur biliyormusunuz

iyi o zaman. ben sade sodayı zaten ıcemıyorum da. meyvelı ıcebılıyorum. ama gecen soda ıcıyolardı gorumcemdeyken. herkes sen sakın ıcme dedı de korktum ıcmedım.

bana dokroum kendisi söyledi canım hergün 1 tane içebilirsin diye sevinçten azım kulaklarıma vardı. Çünkü soda içmeden rahat edemiyorum ben :dance:

birde birşey sormak istiyorum doktora sromayı unuttum benim kese 20 mm di geçen hadta şimdi 7+1 günlük hamileyim neden benim kesem büyük anlayamadım kese neden büyük olur biliyormusunuz

normalkı buyuk degıl.

Hamilelikte maden suyu içilir mi?
Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. ınsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir.

kızlar ben kaçtım iyi akşamlar hamiş arkadaşlarım hepimize yarın inşallah iyi haberlerle pıt pıt sesleriyle döneriz

slm arkdaşlar nasılsınız .....balum sen nasılsın heyecan varmı yarın bebeişini görecen cnm utrasyonu koyucanmı buraya...

evet tatlım bende onu dıyorum...dr. demıs benım bu duydugumuda gunde 1 defa ıcmek rahatlatıomus..ama ben ıcemıyorum sevmem zaten

balum ıyıym canım bende sımdılık bı problem yok sadece acımmmmm..sende yarın ınsallah hayırlı haberlerle geleceksın pozıtıf ol guzel uyku cek uykusuz kalma merak edıpte...gelır gelmez haberlerını beklıyoruz canım pıt pıt pt

aslında 2 aylıkken ölçülerinden biliolarmış cinsiyetlerini ama söylemıyorlarmış

ultrason goruntusu bende tam 5 tane var ama nasıl koyacam kı:) heyecanım cok.

resimler masa üstündemi cnm masa üstündeyse göstermek istiyosanda ilk önce bu siteden link al

ImageShack® - Online Media Hosting

yükle yazan yere tıla orda resmi şeç şimdi yükle de ondan sonra sana link vermesi lazım cevap yaza gel sağ üst köşede gragik ekle yazan yeri tıkla kopyaladıgın linki yapıştır...[/B][/COLOR]

inş canım. hemen yazıcam zaten

aslında 2 aylıkken ölçülerinden biliolarmış cinsiyetlerini ama söylemıyorlarmış

evet ya oyleymıs. 2 aylıkken bılıyolarmıs ama soylemıyolarmıs. hem tam emın olmadıklarından. hemde cınsıyet ayrımı yapanlar ogrenınce aldırabılıyolarmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…