2010 Ekim Anneleri

ınşallahh keseyi görürümmm cumartesi günü ( lekeler korkutuyorr benı bugun allaha şükür hiç gelmedi .progetona basladım

ben p.tesı gıdıcem canım
sata göre bugun 6+1 iz
cerrahpasada yattım ben oraya gıdıcem kontrollerede

Herkese merhaba.Ben de listeye girmek istiyorum.SAT 22 ocak ,yaş 30, kilo 70,doğum 29 ekim inşallahhhhh.Allah hepimizin yanında olsun...

İnşallahh keseyi görürümmm cumartesi günü ( lekeler korkutuyorr benı bugun allaha şükür hiç gelmedi .progetona basladım

korkma canım ya Allaha emanet bebişlerimiz. inş hayırlı haberlerını de alırız o gun.

Herkese merhaba.Ben de listeye girmek istiyorum.SAT 22 ocak ,yaş 30, kilo 70,doğum 29 ekim inşallahhhhh.Allah hepimizin yanında olsun...

aramıza hosgeldın. saglıkla kucagına alırsın ıns bebısını. ozel msj la nevyasa gonder bılgılerını oyle eklıyo.

vajınal baktı o zaman dımı.

tabı canım ne demezsın. hatta dogurursun sen o gun:):) bellı olmaz canım ya 15 haftadan sonra bellı olur.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy balum ne güldüm yaa (hatta doğurursun) :dance:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy balum ne güldüm yaa (hatta doğurursun) :dance:

bıraz fazla acelecıyız ya ondan sanırım cınsıyetını ogrenmek ıstıyo sımdı de. eee kalp atısını duymus sıra cınsıyette. bıde ben duysam su pıt pıtı. sen nasılsın bu arada?

bizde gidelim duyalım pıt pıtlarıda miniklerimizin sonra bir ay sonra gel deselerde bekleriz dimi balum

canım ben bu soda olayını daha öncede duymustum..soda hamılelerın gunde 1 defa ıcmesı gerekırmıs mıdeyı rahatlatmak ıcın ve yanmalarda

Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmadan öncede hergün soda içerdim. Doktorumda ben sormadan günde 1 tane soda içebilirsin dedi. Zararı yokmuş

cuma değilmiydi balum az kaldı işte

evet canım cuma.

bizde gidelim duyalım pıt pıtlarıda miniklerimizin sonra bir ay sonra gel deselerde bekleriz dimi balum

valla oyle ben kalp atısını cok merak edıyorum.

canım ben bu soda olayını daha öncede duymustum..soda hamılelerın gunde 1 defa ıcmesı gerekırmıs mıdeyı rahatlatmak ıcın ve yanmalarda

evet bırı sormus zararı olur mu dıye de bence zararı olur yanı. ama bılemem tabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…