cnm evimiz beylikdüzünde
işyerimiz zeytinburnunda
ama bekarden falan yani hayatım merterde geçti
ben de yedıkulede oturuyorum
ben de yedıkulede oturuyorum
yakınmışız bak
ne güzel
bu arada yarın kalp atışını duyarsın cnm
bana da 6+1 gel demişti ben 6+4 de gittim duydum
sat a göre hesaplıyorsun di mi bu arada
transfer tarihine göre değil
hangi hastaneye gidiyorsun bu arada
İnşallahh keseyi görürümmm cumartesi günü( lekeler korkutuyorr benı bugun allaha şükür hiç gelmedi .progetona basladım
Herkese merhaba.Ben de listeye girmek istiyorum.SAT 22 ocak ,yaş 30, kilo 70,doğum 29 ekim inşallahhhhh.Allah hepimizin yanında olsun...
vajınal baktı o zaman dımı.
tabı canım ne demezsın. hatta dogurursun sen o gun:):) bellı olmaz canım ya 15 haftadan sonra bellı olur.
Aminnn balım amin insallahhh :) aynı sehırdenızz hemşerim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy balum ne güldüm yaa (hatta doğurursun) :dance:
meraklı sey nolcekkaydirigubbakcemile3 kız ne dedı anlatsanaklava::roflol:
yok kız meraktan değilde :)))) kasık sancılarım arttı yine bu aralar zaten korkuodum bi gün daha bekleyemedim bir an önce öğreniyim dedim ne var ne yok..
gördüm ben minik meleğimi 5,mm olmuş teyzesi :))) kalp atışınıda gördük sancılar içinde katlancan dedi:)) rahim büyüdüğü için olabilirmiş. endişelenme herşey gayet iyi dedi!!!
bi dahaki görüşme 1 ay sonra
canımm çok sevindim gözünaydın:)))
bıraz fazla acelecıyız ya ondan sanırım cınsıyetını ogrenmek ıstıyo sımdı de. eee kalp atısını duymus sıra cınsıyette. bıde ben duysam su pıt pıtı. sen nasılsın bu arada?
bence sodayı doktoruna sormadan ıcme ya. sende hayırlı haberlerle gel ıns.
canım ben bu soda olayını daha öncede duymustum..soda hamılelerın gunde 1 defa ıcmesı gerekırmıs mıdeyı rahatlatmak ıcın ve yanmalarda
cuma değilmiydi balum az kaldı işte
bizde gidelim duyalım pıt pıtlarıda miniklerimizin sonra bir ay sonra gel deselerde bekleriz dimi balum
canım ben bu soda olayını daha öncede duymustum..soda hamılelerın gunde 1 defa ıcmesı gerekırmıs mıdeyı rahatlatmak ıcın ve yanmalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?