2010 Ekim Anneleri

evet canımmmm kalp atıslarını bende duymadım daha inşallah duyarızz
hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın rabbım

bende bugün gidiyoreum doktora az önce yazdım ama dikkatten kaçtı herhalde.bana şans yokmu haoldumsmile

bende bugün gidiyoreum doktora az önce yazdım ama dikkatten kaçtı herhalde.bana şans yokmu haoldumsmile

canım sende güzel haberlerle gelirsin inş. senide sabırsızlıkla beklicez gelince hemen yaz bize...kalp atışlarınıda duyacaksın inş.ALLAH ın izniyle merak etme..

canım sendemi kalp atışlarını duymaya gidiyosunn ayyy pıt pıt çek onu olurmu hayırlısıyla gör gel :ecrin_bebek:

tşk ler.ben dayanamayıp geçen hafta başka doktora gittim kalp atışı için ve duydum çok şükür ama o gün yeni atmaya başlamıştı .inşallah büyümüştür bebişim.hepinizin gönlüne göre versin Allah.HAftasonu yazamam büyük ihtimal.kendinize iyi bakın benimde dualarım tüm anne adayları ile

offff offf bu balum nerde kaldı.. belkide hastane çıkışı eşiyle yemeğe felan gitmiştir birazdan gelir...herkes bebişlerinin pıtpıtlarını bir an önce duyar inş.

Balum u hepimiz merak ediyoruz.Çok hevesli ama tedirgindide .Esemos umarım dediğin gibi kutlamaya gitmişlerdir.evde olsa şimdiye çoktan yazardı çünkü sabahtı randevusu

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
johnnybravo, cannsett, cimbomlu, esemos, esengülüm, eyan25, Feyza79+, gulayse7, hllb, kelebek97, mcd, melisesra, pusulam, yarican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…