gozunaydın canım çok sevındım darısı basımızaaa
evet canım. Allahım ıns ıyı haberlerle gelır. bu arada bugun 7+0 ama 7+2 gozuktu:)
gözün aydın balum,başlamış demek kol,bacak,kafa oluşumları..ben 1 hafta önce gittim bir et parçası pıt pıt atıyoduuu..
bende onu soracaktım toparlamaya başlıyacak bundan sonra canım geri geldiğin günlere yakınlaşacak
bende onu soracaktım toparlamaya başlıyacak bundan sonra canım geri geldiğin günlere yakınlaşacak
emınım cok merak etmıssınızdır. henuz gecmıs sayfaları okuyamadım ama mutlaka okuycam hıc atlamadım ben. ayyy daha tuvalete bıle gıtmedım kızlar sıze yazayım dedım once:):):)
çok güzel balum çok sevindim cnm
evet gerçekten harika bi duygu allahım her kadına tattırsın inş.
yazdıklarından zaten soluk soluğa olduğunu hissedebiliyoruz.iyi etmişsin.tşk.ler.
aranızda cok yeniyim kimseyi tanımıyorum ama sanirim herkes benim gibi birbirini sadece forumdan tanıyo, maşallah ne kadar güzel kaynaşılmış :) bende nete kilitlenmiş hic tanımadıgım arkadasların hayırlı haberlerini bekliyorum şimdi :)
ben pıtpıtları duyalı iki hafta oldu cok şükür, oyüzden dra gideceklerin heyecanını cok iyi anlıyorum. hic stres yapmayın ve bol bol dua edin inş. sonrasında 2 ay daha dra gitmek yook uzun bi bekleyiş süreci başlıyo..
kızlar ben geldım sayfaları bakıcam bırazdan. anca gelebıldım. hastane sakacıktan yatırdı benı bugun:) yatan hasta gosterıp bırsuru test yaptılar. kalp atısını gordum kızlar ya o nasıl bı duygu... kolları ayakları kocaman kafası:):):) cok mutluyum. bı sorun ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı. bebege baskı yapabılırmıs ama kendı doktorum henuz sonucları pazartesı gorecek.
balum abdominal mı kontrol etti.
aranızda cok yeniyim kimseyi tanımıyorum ama sanirim herkes benim gibi birbirini sadece forumdan tanıyo, maşallah ne kadar güzel kaynaşılmış :) bende nete kilitlenmiş hic tanımadıgım arkadasların hayırlı haberlerini bekliyorum şimdi :)
ben pıtpıtları duyalı iki hafta oldu cok şükür, oyüzden dra gideceklerin heyecanını cok iyi anlıyorum. hic stres yapmayın ve bol bol dua edin inş. sonrasında 2 ay daha dra gitmek yook uzun bi bekleyiş süreci başlıyo..
aramıza hosgeldın canımmmaranızda cok yeniyim kimseyi tanımıyorum ama sanirim herkes benim gibi birbirini sadece forumdan tanıyo, maşallah ne kadar güzel kaynaşılmış :) bende nete kilitlenmiş hic tanımadıgım arkadasların hayırlı haberlerini bekliyorum şimdi :)
buyutuyo baya buyutmese gozukmezdı zaten. cıhazdan farkedebılır. yenıymıs cıhaz belkı ondandır. mınıcıktı goremıyodum basta buyuttu buyuttu kocaman oldu resmen bebek ya:):) abartmıyorum. kafa kocaman:)canım gözünaydınn çok sevindimmm
yalnız kafama bişi takıldı kolllarını ayaklarını nasıl gördün anlamadım ???bunları görmek için erken değilmi ben bulunduğu yerde bebişi bile seçemiorum ki oda nokta halinde zaten yarım santim bişi..aramızda bi hafta bile yok.
kafam karıştı şimdi???
aramıza hosgeldın canımmm
buyutuyo baya buyutmese gozukmezdı zaten. cıhazdan farkedebılır. yenıymıs cıhaz belkı ondandır. mınıcıktı goremıyodum basta buyuttu buyuttu kocaman oldu resmen bebek ya:):) abartmıyorum. kafa kocaman:)
canım gozun aydın cok sevındımmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?