2010 Ekim Anneleri

gözün aydın balum,başlamış demek kol,bacak,kafa oluşumları..ben 1 hafta önce gittim bir et parçası pıt pıt atıyoduuu..

gözün aydın balum,başlamış demek kol,bacak,kafa oluşumları..ben 1 hafta önce gittim bir et parçası pıt pıt atıyoduuu..

evet ya resmen bebek yanı:):) doktora dıyorum kı sorun var mı. dıyokı rahım ıcınde ve kalbı atıyo daha nolsun:):)

bende onu soracaktım toparlamaya başlıyacak bundan sonra canım geri geldiğin günlere yakınlaşacak

belkı de. saglıklı olsun da kucagıma alacagım gun elbet gelır.

emınım cok merak etmıssınızdır. henuz gecmıs sayfaları okuyamadım ama mutlaka okuycam hıc atlamadım ben. ayyy daha tuvalete bıle gıtmedım kızlar sıze yazayım dedım once:):):)

çok güzel balum çok sevindim cnm
evet gerçekten harika bi duygu allahım her kadına tattırsın inş.

emınım cok merak etmıssınızdır. henuz gecmıs sayfaları okuyamadım ama mutlaka okuycam hıc atlamadım ben. ayyy daha tuvalete bıle gıtmedım kızlar sıze yazayım dedım once:):):)

yazdıklarından zaten soluk soluğa olduğunu hissedebiliyoruz.iyi etmişsin.tşk.ler.

aranızda cok yeniyim kimseyi tanımıyorum ama sanirim herkes benim gibi birbirini sadece forumdan tanıyo, maşallah ne kadar güzel kaynaşılmış :) bende nete kilitlenmiş hic tanımadıgım arkadasların hayırlı haberlerini bekliyorum şimdi :)

ben pıtpıtları duyalı iki hafta oldu cok şükür, oyüzden dra gideceklerin heyecanını cok iyi anlıyorum. hic stres yapmayın ve bol bol dua edin inş. sonrasında 2 ay daha dra gitmek yook uzun bi bekleyiş süreci başlıyo..

çok güzel balum çok sevindim cnm
evet gerçekten harika bi duygu allahım her kadına tattırsın inş.

inş canım. sagolun kızlar ya. her taraftan msj yagmıs. hepınıze ayrı ayrı coook tesekkur edıyorum.

yazdıklarından zaten soluk soluğa olduğunu hissedebiliyoruz.iyi etmişsin.tşk.ler.

ayyy aklım sızdeydı valla. cunku ben de olsam merak ederdım.

hoşgeldinn.ohhhhhhh ekim anneleri git gide artıyor.

canım gözünaydınn çok sevindimmm
yalnız kafama bişi takıldı kolllarını ayaklarını nasıl gördün anlamadım ???bunları görmek için erken değilmi ben bulunduğu yerde bebişi bile seçemiorum ki oda nokta halinde zaten yarım santim bişi..aramızda bi hafta bile yok.
kafam karıştı şimdi???

hoşgeldın canım aramıza ınsallah bızde duyarız pıtpıtları
nıye 2 ay gıdılmıyor doktora

aramıza hosgeldın canımmm

buyutuyo baya buyutmese gozukmezdı zaten. cıhazdan farkedebılır. yenıymıs cıhaz belkı ondandır. mınıcıktı goremıyodum basta buyuttu buyuttu kocaman oldu resmen bebek ya:):) abartmıyorum. kafa kocaman:)

canım gozun aydın cok sevındımmm :))

bu arada nevyasla benım bol lokosıt yazıyodu ya o kotuymus ya bebege baskı yapabılır. erken doguma sebep olabılır dedı. kendı doktorum daha ıyı yorumlıycak sonucları baska doktora gosterdım de. tedavıye baslanabılırmıs onun ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…