agzim sulandi yavvvsempatiksalakcinnison çare diyorum benden sana.bak ot yer gibi düşünme.erik yediğini düşün hem sert de değil.şekli biraz roka yı andırıyor.kokusu yok.dikensiz.yumuşacık.4-5 adedini eline al.(marul yer gibi.)tuzla ımmmmmmmmm.nefis.
Ot sevmeyen başka kim var bakalım aramızda.otsuz hayat ben düşünemem.
agzim sulandi yavvvsempatiksalakcinni
hemen hemen aynı.bi tuhaf midem ya geçecek inşaallah.
o ne ya hıc duymadım. buralarda o da olmazkı.
yalan degil canim eksi oluyor cok güzel yazin tazece koparip yikarim bir tuzlar öyle yerdimama yalan mı Feyza79 tadı aynı erik değilmi. yalansa yalan de.
balum o güzel karadenizin yeşillikleri içinde bulunmamasına imkan yok.pazarda dikkat etmemişsindir kesin.
bizde çiğ sebze ve ot sofranın demirbaşlarıdır.mesela şuan ofisimde atıştırmalık çiğ karnıbaharım var.missssss gibi.akşam üstü yerim ben onu.
tünaydın.tunaydinnn kizlarrr:)
kizlar konu otlar mi? :)
bizde çiğ sebze ve ot sofranın demirbaşlarıdır.mesela şuan ofisimde atıştırmalık çiğ karnıbaharım var.missssss gibi.akşam üstü yerim ben onu.
ayyy evet bızımkılerde orda yaa haytları ot olmus sabh,öğle,akşam sureklı yıyorlar..birde özellikle avokado
son çare diyorum benden sana.bak ot yer gibi düşünme.erik yediğini düşün hem sert de değil.şekli biraz roka yı andırıyor.kokusu yok.dikensiz.yumuşacık.4-5 adedini eline al.(marul yer gibi.)tuzla ımmmmmmmmm.nefis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?