2010 Ekim Anneleri

agzim sulandi yavvvsempatiksalakcinni

bizde çiğ sebze ve ot sofranın demirbaşlarıdır.mesela şuan ofisimde atıştırmalık çiğ karnıbaharım var.missssss gibi.akşam üstü yerim ben onu.

bizde çiğ sebze ve ot sofranın demirbaşlarıdır.mesela şuan ofisimde atıştırmalık çiğ karnıbaharım var.missssss gibi.akşam üstü yerim ben onu.

ayyy evet bızımkılerde orda yaa haytları ot olmus sabh,öğle,akşam sureklı yıyorlar..birde özellikle avokado

ayyy evet bızımkılerde orda yaa haytları ot olmus sabh,öğle,akşam sureklı yıyorlar..birde özellikle avokado

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alemsin.o kadar çeşit varki rabbim o kadar bol vermiş ki bizlere.

limonla tuzla ve ye.hepsi okadar.
mezimecim bir de malum buralar sıcak et yemeklerinden geçtim yazın ayran bile içsen ayağa kalkamıyorsun.hafif yiyecekler her zaman için tercih.zeytin yağlı ve haşlanmış sebze.

ben zaten kırmızı et yemıyorum. sebzeye bayılıyorum valla. ben bıraz otcuyum zaten.

sorayım bakayım kayınvalidegilin bahçdede varmıı.çok canım çekti konuyu açanda bendim öğlen oldu yemeğe çıktım geldim yok hala erikte erik diyorum.ama kuzukulağını deniyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…