benimde bugun menumde pirasa ve dereotlu kabak var bende severim sebze meyve
sorayım bakayım kayınvalidegilin bahçdede varmıı.çok canım çekti konuyu açanda bendim öğlen oldu yemeğe çıktım geldim yok hala erikte erik diyorum.ama kuzukulağını deniyeceğim
pırasa etli mi zeytinyağlı mı benden tavsiye sana.belki bilyorsundur.zeytinyağlıda pırasanın içine biraz portakal ve biraz limon suyu çok az da toz şeker gezdir yap.pırasalarıda boyuna kes.soğusa biile nefiiiiiiiiiis.
benım hıc oglum olmaz o zamanboshayallersmile
kizlar bide hamilelik oncesi sebze meyve yiyen yani vitamin agirlikli beslenenin kizi protein et vs... beslenirsen bebegin erkek oluyormus?
kızlar zencefıl ıcmenın zararı yoktur demiii
kızlar zencefıl ıcmenın zararı yoktur demiii
unutma bu sözü, cinsiyetler belli olduğunda görelim bakalım.eeeee midesi çok bulanıp yiyemeyenler grissini krakerle beslenen ne olacak.bir arkadaşım vardı bulantıları 6 ay sürdü.sadece 7 kg alabildi.doğru olmadığı halde soda grissini,krakerle beslendi.vee kızı oldu.
oglusun mu olsun istiyorsun:)?
dogru diyosun zaten cinsiyeti belirlemede kadinlarin fonksiyonu sifir suanda x mi y mi kromozon coktan belli ne olduklari kocisler belirledi:)
dogru diyosun zaten cinsiyeti belirlemede kadinlarin fonksiyonu sifir suanda x mi y mi kromozon coktan belli ne olduklari kocisler belirledi:)
çok doğru canım.bi heyecanı da orda yaşancak.erkek mi kız mı ayyyyyyyyy
yooo kız ıstıyoz ama et hıc yemıycegım ıcın hep kız olur dıyom yanı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?