2010 Ekim Anneleri

benimde bugun menumde pirasa ve dereotlu kabak var bende severim sebze meyve

pırasa etli mi zeytinyağlı mı benden tavsiye sana.belki bilyorsundur.zeytinyağlıda pırasanın içine biraz portakal ve biraz limon suyu çok az da toz şeker gezdir yap.pırasalarıda boyuna kes.soğusa biile nefiiiiiiiiiis.

kizlar bide hamilelik oncesi sebze meyve yiyen yani vitamin agirlikli beslenenin kizi protein et vs... beslenirsen bebegin erkek oluyormus?

sorayım bakayım kayınvalidegilin bahçdede varmıı.çok canım çekti konuyu açanda bendim öğlen oldu yemeğe çıktım geldim yok hala erikte erik diyorum.ama kuzukulağını deniyeceğim

kesin vardır gulayse7.kayınvaliden alanyalı ise de mutlaka bilir.

canim dedigin sekildede yapiyorum nefis oluyor ama bendeki bugun kiymali pirincli kendi suyuyla azicik zytinyagi ile pisti oylede proteinli cok faydali bizler icin

Kızlar bugÜn annem gelıyor ya ne yemekler ıstıcem ondan(sankı yıyebılıyorum da)ama taze fasulye ıstıyorurum bende.et pek ıstemıyo artık canımpıŞırebıldıĞı kadar sebze yemeĞı,patates yemeĞı falan of of ben acıktım galıba

kizlar bide hamilelik oncesi sebze meyve yiyen yani vitamin agirlikli beslenenin kizi protein et vs... beslenirsen bebegin erkek oluyormus?

unutma bu sözü, cinsiyetler belli olduğunda görelim bakalım.eeeee midesi çok bulanıp yiyemeyenler grissini krakerle beslenen ne olacak.bir arkadaşım vardı bulantıları 6 ay sürdü.sadece 7 kg alabildi.doğru olmadığı halde soda grissini,krakerle beslendi.vee kızı oldu.

dogru diyosun zaten cinsiyeti belirlemede kadinlarin fonksiyonu sifir suanda x mi y mi kromozon coktan belli ne olduklari kocisler belirledi:)

dogru diyosun zaten cinsiyeti belirlemede kadinlarin fonksiyonu sifir suanda x mi y mi kromozon coktan belli ne olduklari kocisler belirledi:)

evet tatlım.merak başladımı sizde de.geçende bir yazı okudum.24 haftaya kadar bile görünmeyen varmış.

benim içinde farketmez kız yada erkek.herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlarda mühim değil.

valla ben sadece saglıklı olsun dıyom. esımde oyle ama kız ıstıyo cok yanı ınkar edemıyo:):) o kız ıstedıgı ıcın ben de kız ıstıyom yoksa benım ıcın farketmez yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…