ay yok yok ben yaptırmıycam verdım kararımı.
neyse kızlar ben cıkıyorum esım geldı. yemek ısıne doneyım. minikim acıktı:):)
benim dr um 20 gün sonra gel demişti yani nisan a dogru,ama hiç ikili testten bahsetmedi...
kesınlıkle aldıramayız yanı . gercı ben hep yanlıs cıkarsa bosuna uzulecegım doguma kadar bebişte bosuna etkılencek. hep bunu dusunuorum. herkes kendı karar verecek artık esım de bende ıstemıyoz.
bu testler uzmanlık alanı isteyen şeyler. ben biopsi yaptıracağım için çok araştırdım. tamamen anne karnında doğamamış çocuk tetkikleri yapan perinatologlar var. hata çıkma olasılığı tamamen dr.un tecrübesine bağlı biişey...
şahsen sağlıklı bebiş için her testi elimden geldiğince zamanı geçmeden yaptırıcam ben...1 hafta bile bebişler için ne kadar geç tahmin edersiniz...
Banada müsade benimkide geldi :))
canım benim hoşbulduk sen nasılsın?:1hug:
kısla rbenım ıkıncı olacak ılk oglumdaa bbek %50 ozurlu dedıler bana benım hamıleleıgım hep onu dusunerek gectı bu sfer yaptırmayacagımm allah korusun doktuktan sonra saglam bebek hastalandı ozman o hastalandı dıye oldurecekmısınız bebegıı hersey allahtaan ben yaptırmayacam doktorda bana ısrar edemezz
mırayhale sagol canım ya yanlız degılım yanı:)
hayatim ben senin kararini etkilemiyim bu senin tercihindir ben yaptirmiyorum cunku ben her iki durumada raziyim.ha simdi ikili test yaptircam bilecem ne olucakki.aldircakmiyim TABIKI HAYIR.
o yuzden ben yaptirmiyacam gereksiz yere bebegime rahatsizlik vermiyecem.
kızlar öyle seyler söylemişsiniz ki bu testler için,kafam karıştı benim de ya:sm_confused:
ben kararlıyım yaptırmıyom:):)): ınadım mı tuttu nedır:):):) neyse hadı ıyı aksamlar kızlar gorusuruz sonra.
kızlar öyle seyler söylemişsiniz ki bu testler için,kafam karıştı benim de ya:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?