2010 Ekim Anneleri

ay yok yok ben yaptırmıycam verdım kararımı.

bu testler uzmanlık alanı isteyen şeyler. ben biopsi yaptıracağım için çok araştırdım. tamamen anne karnında doğamamış çocuk tetkikleri yapan perinatologlar var. hata çıkma olasılığı tamamen dr.un tecrübesine bağlı biişey...
şahsen sağlıklı bebiş için her testi elimden geldiğince zamanı geçmeden yaptırıcam ben...1 hafta bile bebişler için ne kadar geç tahmin edersiniz...

benim dr um 20 gün sonra gel demişti yani nisan a dogru,ama hiç ikili testten bahsetmedi...

ben gıdıcem yıne tabı nısanın ılk haftası ama yaptırmıycam. zaten doktorumun yanındakı asıstn doktor dedı bana gel ıstersen 2 lı testı yaptır dedı.

kesınlıkle aldıramayız yanı . gercı ben hep yanlıs cıkarsa bosuna uzulecegım doguma kadar bebişte bosuna etkılencek. hep bunu dusunuorum. herkes kendı karar verecek artık esım de bende ıstemıyoz.

canim sen icini feraht tut. olacagi varsa senin kaderinde yaziliysa bu testte saglam cikar dogumda sakat oldugu anlasilir neler duyuyoruz yasiyoruz.
imtihan olunacaksa bebek dogduktan sonrada menenjit gibi hastalik en basit ornegi yine sakat kalabilir yani demem o ki herzaman dua edicez ve en kotuye hazirlikli olucaksin.
ben oyle dusunuyorum diyorum bebegim sakatta dogabilir saglamda ama ben onu herhaliyle istiyorum sakatta olsa saglamda sakat dogsada cok olmam cunku kendimi her iki yondende hazirliyorum .
duami ediyorum gerisini rabbime birakiyorum.

ama benım yengemle bı akrabam 2-3 hastanede yaptırdılar hepsı yanıldı.

kısla rbenım ıkıncı olacak ılk oglumdaa bbek %50 ozurlu dedıler bana benım hamıleleıgım hep onu dusunerek gectı bu sfer yaptırmayacagımm allah korusun doktuktan sonra saglam bebek hastalandı ozman o hastalandı dıye oldurecekmısınız bebegıı hersey allahtaan ben yaptırmayacam doktorda bana ısrar edemezz

sana %50 demıs yengeme %95 dedıler. ıstanbulda 3 hastanede yaptırmıstı. hepsını ankaraya gonderdıler. ordan da rapor geldı aldırın dıye. ama sapasaglam dogdu.

mırayhale sagol canım ya yanlız degılım yanı:)

hayatim ben senin kararini etkilemiyim bu senin tercihindir ben yaptirmiyorum cunku ben her iki durumada raziyim.ha simdi ikili test yaptircam bilecem ne olucakki.aldircakmiyim TABIKI HAYIR.
o yuzden ben yaptirmiyacam gereksiz yere bebegime rahatsizlik vermiyecem.

ben kararlıyım yaptırmıyom:):)): ınadım mı tuttu nedır:):):) neyse hadı ıyı aksamlar kızlar gorusuruz sonra.

sen benı etkılemedın tatlım hıc ya. ben kacgundur bunu dusunuyorum. bugun kararımı vermıstım zaten.

kızlar öyle seyler söylemişsiniz ki bu testler için,kafam karıştı benim de ya:sm_confused:

canım etkılenme sakın bızden ıyı dusun. sebep olmak ıstemem kımseye.

ben kararlıyım yaptırmıyom:):)): ınadım mı tuttu nedır:):):) neyse hadı ıyı aksamlar kızlar gorusuruz sonra.

gule gule canim kendine iyi bak.
kızlar öyle seyler söylemişsiniz ki bu testler için,kafam karıştı benim de ya:sm_confused:

canim bu senin kararin yaptirip yaptirmamak senin vereceigin karar. kimseden etkilenme gonlun sana ne diyorsa sen onu yap onu dinlea.s

canım etkılenme sakın bızden ıyı dusun. sebep olmak ıstemem kımseye.[/Q

ya ne biliyim cnm,yaptırmak gerekli mi?yaptırmak merakımızı mı giderir,aldırma konusunu düşünemiyorum bile:sinifsinif:bi de sonuclar yanlış çıkabiliyor diyosunuz..inanılmaz kafam karıştı.inanın henüz bu konuyu düşünmemiştim bile:çok üzgünüm:

arkadaslar cok basit bisey bu aslinda.
sorun su eger bebeginiz testte sakat cikarsa aldiracaksaniz ve bunu dusunerek sadece bu testti yaptiracaksaniz yaptirin.fazla gec kalmayin.
ama yok benim bebegim sakatta olsa kabulumdur asla aldirmam diyorsaniz BANA GORE testte gerek yok. cunku sakatta olsa kabul ediyorsunuz.
ama burdaki hassas nokta hepinizin cok iyi dusunup karar vermesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…