2010 Ekim Anneleri

düşüncenize katılıyorum fakat tek sey yaptırmzsam daha sonra keske yaptırsaydım demekten korkmak..

dogru söylüyorsun canım ama bu konuda hiç düşünmedim ben,eşimle de böyle bi konuyu hiç konusmadık bile,onun da bebeği bu yüzden onun da fikirlerini alırım böyle bişiy için..tek başına aylarca düşünsem karar veremem sanırım bu konuda,inanılmaz kafam karıştı...rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin inşallah..

ama benım yengemle bı akrabam 2-3 hastanede yaptırdılar hepsı yanıldı.

tam bulmuşlar dr.unu o zaman şekercim....bence çok önemli bu testler. insan başına gelmeyince anlamıyor ama ailede hele genetik bişiler warsa bu ihtimali kuvvetlendiriyor. ben mesela her yerde amniosentez yapılıyor olmasına karşın, amerikad bu alanda master yapmış genç bir prof. buldum. çok güveniyorum. kendi dr.um bile onunla konuşuyor konsultasyon tek yerden yapılıyor...

tabiiki herkesin kendi kararı ama tıp çok ilerledi. allah korusun sakat bir yawrunun vebalini öbür boyu yine biz çekeriz. ben biraz katıyım bu konuda belki ama benim başımda genetik bir bela var biliyorsunuz...senağlamasenağlamasenağlama

düşüncenize katılıyorum fakat tek sey yaptırmzsam daha sonra keske yaptırsaydım demekten korkmak..

iste diyorum cok iyi dusunmeniz gerekiyor.yani bu durumu omurboyu kabullenebilecekmisiniz omurboyu sakat bir cocuga hayatinizi adayabilecekmisiniz. bakimi maddi manevi giderleri olucak enine boyuna cok iyi dusunulmesi gereken bir konu.keske demek hazir olmadiginiz anlamina geliyor bence. yani keskeleri simdiden dusunuyorsaniz yaptirmanizda fayda var.

amin hepimize saglikli bebekler versin insallah. bunlar birer ihtimal illaki olucak demiyoruz asla ama herseyi dusunmek zorundayiz.
ve herkes kendi kararini vericek kimse kimseden etkilenmesin. yani bu is biraz saglam durus isteyen bir mesele.

kesinlikle aynı fikirdeyim...sonuçta ebeveynler olarak belkide verdiğimiz ilk önemli karar olacak bu bebişlerimiz hakkında... şunuda eklemeliyim ki, dr.unuzu iyi seçin bayanlar...

yazdiklarinizi okudum tip in ilerlemis olmasi ve herseyin onceden bilinmesi harika bisey hepimiz icin hayirli evlat ve saglikli bi yasam diliyorum

sonuca keske derim demiyorum sanırım yalnız anlasıldım. testi yaptırsamda yaptırmasamda sonuc olumlu yada olumsuz olsada kabulumdur mevlamdan gelen.

kesinlikle aynı fikirdeyim...sonuçta ebeveynler olarak belkide verdiğimiz ilk önemli karar olacak bu bebişlerimiz hakkında... şunuda eklemeliyim ki, dr.unuzu iyi seçin bayanlar...

tabiki hepimiz isteriz sag saglim bebeklerimiz olsun kim istemezki.insallah hepsi sag saglim dogarlar ben inaniyorum oylede olucak insallah.doktor kesinliklle cok cok onemli. boyle bir durumda bir doktorla kalmayin 3-4 hatta daha fazla doktora danisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…