arkadaslar cok basit bisey bu aslinda.
sorun su eger bebeginiz testte sakat cikarsa aldiracaksaniz ve bunu dusunerek sadece bu testti yaptiracaksaniz yaptirin.fazla gec kalmayin.
ama yok benim bebegim sakatta olsa kabulumdur asla aldirmam diyorsaniz BANA GORE testte gerek yok. cunku sakatta olsa kabul ediyorsunuz.
ama burdaki hassas nokta hepinizin cok iyi dusunup karar vermesi gerekiyor.
dogru söylüyorsun canım ama bu konuda hiç düşünmedim ben,eşimle de böyle bi konuyu hiç konusmadık bile,onun da bebeği bu yüzden onun da fikirlerini alırım böyle bişiy için..tek başına aylarca düşünsem karar veremem sanırım bu konuda,inanılmaz kafam karıştı...rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin inşallah..arkadaslar cok basit bisey bu aslinda.
sorun su eger bebeginiz testte sakat cikarsa aldiracaksaniz ve bunu dusunerek sadece bu testti yaptiracaksaniz yaptirin.fazla gec kalmayin.
ama yok benim bebegim sakatta olsa kabulumdur asla aldirmam diyorsaniz BANA GORE testte gerek yok. cunku sakatta olsa kabul ediyorsunuz.
selam kızlar. benimde iğneler geldi bugun 90 kutu180 tane iğne hehe
selam kızlar. benimde iğneler geldi bugun 90 kutu180 tane iğne hehe
düşüncenize katılıyorum fakat tek sey yaptırmzsam daha sonra keske yaptırsaydım demekten korkmak..
ama benım yengemle bı akrabam 2-3 hastanede yaptırdılar hepsı yanıldı.
düşüncenize katılıyorum fakat tek sey yaptırmzsam daha sonra keske yaptırsaydım demekten korkmak..
dogru söylüyorsun canım ama bu konuda hiç düşünmedim ben,eşimle de böyle bi konuyu hiç konusmadık bile,onun da bebeği bu yüzden onun da fikirlerini alırım böyle bişiy için..tek başına aylarca düşünsem karar veremem sanırım bu konuda,inanılmaz kafam karıştı...rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin inşallah..
evet canım ben de keşke demekten çok korkarım...nolur kızlar güzel şeyler düşünelim,hersey yolunda gitsin inşallaha.s
arkadaslar cok basit bisey bu aslinda.
iğne kan pıhtılaşması için arkadaşlar[/QUOT
o zaman doguma kadar her gün iğne mi olacaksın sen??allah yardımcın olsun canım..
amin inş. canım mevlam hepimizin yavrularını korusun
kizlar ben geldim nasilsiniz:)
iste diyorum cok iyi dusunmeniz gerekiyor.yani bu durumu omurboyu kabullenebilecekmisiniz omurboyu sakat bir cocuga hayatinizi adayabilecekmisiniz. bakimi maddi manevi giderleri olucak enine boyuna cok iyi dusunulmesi gereken bir konu.keske demek hazir olmadiginiz anlamina geliyor bence. yani keskeleri simdiden dusunuyorsaniz yaptirmanizda fayda var.
amin hepimize saglikli bebekler versin insallah. bunlar birer ihtimal illaki olucak demiyoruz asla ama herseyi dusunmek zorundayiz.
ve herkes kendi kararini vericek kimse kimseden etkilenmesin. yani bu is biraz saglam durus isteyen bir mesele.
kesinlikle aynı fikirdeyim...sonuçta ebeveynler olarak belkide verdiğimiz ilk önemli karar olacak bu bebişlerimiz hakkında... şunuda eklemeliyim ki, dr.unuzu iyi seçin bayanlar...
selam canım sen de mi istanbul dasın??neresindesin,hangi hastaneye gidiyorsun??
hoşgeldin buyrunnnnnnnnniyiyiz çok şükür,seni sormalı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?