2010 Ekim Anneleri

özledim yaaa buraya bahar geldi sayılır ama 15-20 güne kadar herşey çıkacak inşallah.sıcağı özledim,denizi özledim,dışarıda hayatı özledim :)

Günaydın kızlar oh maşallah taze taze yiyin sebzeleri meyveleri bizde marketlerden buruşuk buruşuk alalım :)) Hayalimde hep bahçeli bir ev var kendim yetiştirmek isterim yiyeceklerimi ama ıstanbul da nerdee.

Günaydın kızlar oh maşallah taze taze yiyin sebzeleri meyveleri bizde marketlerden buruşuk buruşuk alalım :)) Hayalimde hep bahçeli bir ev var kendim yetiştirmek isterim yiyeceklerimi ama İstanbul da nerdee.

evet bende hep hayal ederım. bahcede bı de cardak:):) ohhhh:)

allllahhhh hafıfte ruzgar esse çardakta toplaşıp pasta börek,çay içsekkk ohhhh

valla sızı bılmem de ben mayıs deyınce bu dedıklerımı yaparım kıslar cardak ta var hamak ta.....sizi kızdırayım bırazcık:))))))

okuyorumda canım pek yazmaya vakit olmuyo bahar gelince bizim öğrencilerde gevşemeye başlıyorlar.bizde onları sabitliyoruz iştekaydirigubbakcemile3

kolay gelsın sıze sızın ıs zor ya:)

kurulunca haber verirsin geliriz artık balumm..koca karnımızla yatarız artık..aklinialirimsmile

he ya bu gobıslerle tartar mı bızı acep:)

ama benım hayalımde hep sızler vardınız hep bırlıkte dedım kaynasırdık hemde bu arada koca göbeklerımızle hatıra resmı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…