valla sızı bılmem de ben mayıs deyınce bu dedıklerımı yaparım kıslar cardak ta var hamak ta.....sizi kızdırayım bırazcık:))))))
ama benım hayalımde hep sızler vardınız hep bırlıkte dedım kaynasırdık hemde bu arada koca göbeklerımızle hatıra resmı falan
şu hissetmeler bir başlasa artık....başlayan var mı??
merhabalar güzel anneleerr...
yahu dün bıraktığım yerden okiyim dedim yorulduumm.. hızınıza yetişmek naamümkün. maşallah size... yerimseniben
umuyorum ki hepiniz iyisinizdir..
merhabalar güzel anneleerr...
yahu dün bıraktığım yerden okiyim dedim yorulduumm.. hızınıza yetişmek naamümkün. maşallah size... yerimseniben
umuyorum ki hepiniz iyisinizdir..
günaydın kızlar ne güzel herkes burda gene
kızlar rüyamda bi erik yiyodumki sormayın karnım tok kalktım gerçi her sabah karnım tok ama erik yemekten midem bulandı rüyamda =)))
günaydın kızlar ne güzel herkes burda gene
kızlar rüyamda bi erik yiyodumki sormayın karnım tok kalktım gerçi her sabah karnım tok ama erik yemekten midem bulandı rüyamda =)))
ben telkine başladım.işe yarıyor şimdilik.karnım çok şişmeyecek karnım şişse de kendim şişmeyeceğim diye...
valla sızı bılmem de ben mayıs deyınce bu dedıklerımı yaparım kıslar cardak ta var hamak ta.....sizi kızdırayım bırazcık:))))))
kolay gelsın sıze sızın ıs zor ya:)
he ya bu gobıslerle tartar mı bızı acep:)
ama benım hayalımde hep sızler vardınız hep bırlıkte dedım kaynasırdık hemde bu arada koca göbeklerımızle hatıra resmı falan
ben 9, haftadayım hareketlere baslıyormus 9, haftada ama hıssetmek ıcın erkenmıs.
ben kahvaltı edemiyorum((
ilerleyen saatlerde de süt zeytin
midem bulanıyooo(
ben kahvaltı edemiyorum((
ilerleyen saatlerde de süt zeytin
midem bulanıyooo(
karın içine oturtulmuş içi su dolu küçük kavun var sanki.su hareketi var su.ben yüzüstü uyumayı tercih ederim ama maalesef rahatsız ediyor son bir haftadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?