2010 Ekim Anneleri

valla sızı bılmem de ben mayıs deyınce bu dedıklerımı yaparım kıslar cardak ta var hamak ta.....sizi kızdırayım bırazcık:))))))

cardak halamlarda var koyde kolay ıs ama kendılerı ıstanbulda bı gelseler. anca hazıran sonu gelırler.

merhabalar güzel anneleerr...

yahu dün bıraktığım yerden okiyim dedim yorulduumm.. hızınıza yetişmek naamümkün. maşallah size... yerimseniben

umuyorum ki hepiniz iyisinizdir..

ama benım hayalımde hep sızler vardınız hep bırlıkte dedım kaynasırdık hemde bu arada koca göbeklerımızle hatıra resmı falan

dusunsene hepımız yanyana resımde kocaman gobeklerle. ayyy nerden buldunuz bu kadar gebeyı derler:):)

yahu dün bıraktığım yerden okiyim dedim yorulduumm.. hızınıza yetişmek naamümkün. maşallah size... yerimseniben

merhaba ben iyiyim şahsen.arkadaşlarda iyi sanırım.

hayal kuruyorlar şuan :))))))))))

günaydın kızlar ne güzel herkes burda gene

kızlar rüyamda bi erik yiyodumki sormayın karnım tok kalktım gerçi her sabah karnım tok ama erik yemekten midem bulandı rüyamda =)))

bende ıyıyımmmm hemde bomba gıbı valla:):) sımdı ınternetten bı bılet bakım kendıme bı yandan:):)

ah kızlar çardaktan zevk almam için şu bulantılarımın son bulması şart.henüz bitmedi.umarım mayısta bişeycik kalmaz.yoksa yaz zehir olur bana.

kızlar rüyamda bi erik yiyodumki sormayın karnım tok kalktım gerçi her sabah karnım tok ama erik yemekten midem bulandı rüyamda =)))

yıne mı bamya ayyy pardon yıne mı erıkkk:roflol::roflol::roflol:

Günaydın canım bende rüyamda 2 gün üst üstüste erik yedim nasıl güzeldi ya :)) annemler bulalım dediler ama o kadar çok istemedi canım mevsiminde bolca yerim..

cirrus007 cok tatlısın yaa....hayal kuruyorlar haaa..oda olmasa ne yapardık acaba

ben telkine başladım.işe yarıyor şimdilik.karnım çok şişmeyecek karnım şişse de kendim şişmeyeceğim diye...

bnm normal halim şişik..inşallah daha da şişmem cnm..

valla sızı bılmem de ben mayıs deyınce bu dedıklerımı yaparım kıslar cardak ta var hamak ta.....sizi kızdırayım bırazcık:))))))

alsanaalsanasmile hıh hiç kıskanmadım:dilcikar:
kolay gelsın sıze sızın ıs zor ya:)

he ya bu gobıslerle tartar mı bızı acep:)

beni şimdiden tartmaz zaten yaffffsenağlama

ama benım hayalımde hep sızler vardınız hep bırlıkte dedım kaynasırdık hemde bu arada koca göbeklerımızle hatıra resmı falan

keşke cnm ya..ama hepimiz bir uçtayız..neyse gönüllerimiz birolumunekankayizsmile

ben 9, haftadayım hareketlere baslıyormus 9, haftada ama hıssetmek ıcın erkenmıs.

karın içine oturtulmuş içi su dolu küçük kavun var sanki.su hareketi var su.ben yüzüstü uyumayı tercih ederim ama maalesef rahatsız ediyor son bir haftadır.

ben kahvaltı edemiyorum ((
ilerleyen saatlerde de süt zeytin
midem bulanıyooo(

mide bulantsı için sık ve az yenmesi gerekiyor diyor doktorlar...........istersen sende öyle yap..........bende bulantı olmadığı için sorun yok..........ama acaba yeterince besleyebiliyormuyuz diye düşünüyorum

kızlar günaydın dün bi damla kan geldi hemen doktor gel dedi gittik bi sorn yokmuş kesenin etrafında kan varmış amaaaaa bebişimin pıt pıtlarını gördümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…