2010 Ekim Anneleri

bu hayal kurma meselelerini okudum ve accık bi iç geçirdim yani şöyle yaz gelseee izin alsaamm bi güzel köye gitsem çimenlerin arasında hamakta uyusaamm off off ne çok istiyo benim canımda. ama bu sene galiba izni doğuma bırakacam. durmak yok çalışmaya devamm...

bu arada hanımlar benim doktorda çaya bi şey demiyor ama çok seven ben biraz soğudum çaydan. bi bardak sabah bi bardakta akşam içiyorum o kadar. onu da içmezsem olmuyo yani..

kızlar bende de karın bölgesi bi hassas yahu. gece bırak yüzüstü yatmayı sağa sola dönük bile çok yatamıyorum sankim patlayacak. büyüyünce ne olacak bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

hamak falan oooo
ben geçen hafta bebekler için özel yapılan hamak gördüm aman allahım nasıl güzel önce çingene beşiği derler ya öle sandım kaynanama aldırıcam onu =)
gölcüğe gittiğimde çarşıya inebilirsem çekicem resimleri kocaman bi dükkan envayi çeşit tuhaf tuhaf bebeği oyalamak için konulacak şeler hepsini alasım geldi

insanın kendisi için bakınması okadar güzel bi duyguymuşki önceden ben ne zaman alabilecem hiç alamıcam die ağlardım şimdi allahım artık bende alabilcem die ağlıyorum
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
isteyen ne kadar arkadaşım varsa rabbim çifter çifter versin :Saruboceq::Saruboceq:

havalar düzelsede yürüyüş yapsam evde sıkıntıdan patlamak üzereyim dışarsı çok soğuk

yaz gelmesinnnnn.sıcakta ne yapacağız.siz bahar havası gibi anlatıyorsunuz tabiii.pişecek olan bizleriz.hele o yüklerle...eyvahedigeldismile

evet yaa kendin için bakmak çok tatlı hatta insan kaptırıyo bi an hepsini hepsini almak istiyo. zor frenliyorum kendimii. bakalım nereye kadar..

amin inşallah...........bunun en çok yaşayanlardan biri de benim..........hamile gördüğüm anda gözlerim dolardı...........şimdi istediğim ise bende hamile kıyafeti giyeceğim günleri bekliyorum

evet yaa kendin için bakmak çok tatlı hatta insan kaptırıyo bi an hepsini hepsini almak istiyo. zor frenliyorum kendimii. bakalım nereye kadar..

aynen ya zor tutuyorum kendımı bıseyler almak ıcın. besık sımdılık erken ama bı sepet alsam ıcıne bı kac tane kıyafet serpıp arada bır bakıp ah ah. ama cok erken dımı.

yaz gelmesinnnnn.sıcakta ne yapacağız.siz bahar havası gibi anlatıyorsunuz tabiii.pişecek olan bizleriz.hele o yüklerle...eyvahedigeldismile

yok bitnm korkma..allah yardım ediyor..ben ilk gebeliğimde ıraktaydım..hatta 2ay bağdatta..ülkemizde sıcak yok inan..her tarafı cennet..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…