2010 Ekim Anneleri

aynen ya zor tutuyorum kendımı bıseyler almak ıcın. besık sımdılık erken ama bı sepet alsam ıcıne bı kac tane kıyafet serpıp arada bır bakıp ah ah. ama cok erken dımı.

herkes erken diyor balum bende almıyorum bakalım. sadece küçük küçük bi iki şey örsem diyorum. yazın canım istemezse diye..

aynen ya zor tutuyorum kendımı bıseyler almak ıcın. besık sımdılık erken ama bı sepet alsam ıcıne bı kac tane kıyafet serpıp arada bır bakıp ah ah. ama cok erken dımı.

daha erken tatlm..bende aynı sabırsızlığı duyuyorum..ve mutlaka çoğumuz da ama sabır..sabır...opuyorumnanaktan

evet ya erken. ama cınsıyet bellı olsun orgu cok bılmıyom ama tığ işi orerım bıseyler.

Bende dolu eşya var hamile kalmadan önce hep alıyordum hamile kalınca bir çorap aldım sadece :)) kendime şaşırıyorum ama şimdilik bişey almak istemiyor canım eşim zorla sokuyor bebek mağazalarına öyle bakınıyorum sadece..

benım bebişin 4 cıft corabı ıkı orme yelegı bı orme corabı var ceyızımdeydı:):)

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, balum+, simge_wxyz, melisesra, NevYas, porttakal, mezime, izmirhayal

kızlar bazıları almayın 7.ay gelmeden diyo
bazıları yavaş yavaş alın son aylarda hem gidip bakacak haliniz olmaz hemde hepsi bianda çok fazla ağır gelir diyolar
benim kocam cinsiyeti belli olmadan almam hiç bişe diyo ellerini ayaklarını göreyim ondan sora diyo poff

Bunlar bizim önceden aldığımız cicilerimiz..Fuardanda bişeyler almıştık ama onların fotosu yok :)

deryacıgım bıraz erkek havası esıyo bunlarda:) ama cok guzel yaaaa:):) saglıkla gıyer ıns:)

banada arkadaşım hastane çıkısı almıs
kuzenim 3 tane kilot bıde alt açmak ıcın minder almış ben daha bırsey almayı dusunmuyorum ılk bebegımı 8.haftada kaybetmıstım oyuuzden cınsıyet bellı olmadan almak ıstemıyorum

deryacıgım bıraz erkek havası esıyo bunlarda:) ama cok guzel yaaaa:):) saglıkla gıyer ıns:)

Ayakkabılarımız erkek evet :) lacivert olanın pembeside var o annemlerde :) genelde orta renk almaya çalıştım ama gönlümde erkek var ama Allah sağlıklı hayrlı versinde kızada kullanırım bunları ayakkabılar hariç :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…