2010 Ekim Anneleri

bende almıycam. alt acmalar cok guzel ya. bende cınsıyet bellı olsun alacagım.

zaten erkek renklerı kıza da gıdıyo. erkege pembe pek olmuyor. ıyı yapmıssın. ben kıza yesıl ve mavıyı cok yakıstırıyorum. Allah gonlune gore versın inş. ayakkabıları da 2, ye saklarsın kız olursa:)

Bunlar aylar önce aldıklarım zaten artık almıyorum cinsiyeti belli olsun alırım yavaş yavaş 7. aydan önce herşeyi almayı düşünüyorum..Çünkü 7 aylıkken falan çok ağırlaşıyormuşuz bide yaz olunca alışveriş bizim için zor olur..

zaten 7 aydan sonra fazla alınmaz kı. hem belkı erken dogum oldu nolcak eksık mı kalsın cıcılerı dımı ama:):)

kıslar ogunlere gelebılcekmıyız ben cok korkuyorum ALLAHIM ınsallah bu kez nasıp eder kucagıma

kızlar çok erken bişeyler almak için ama bende nette bakıyorum onlar ne güzel giysiler öyle içim gidiyor.hepsini alıp sermek istiyorum.ama çok erken .inşaallah sağlıklarının yerinde olduğunu öğrenirizde mutlu mutlu aldığımız kıyafetleri gösteririrz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…