2010 Ekim Anneleri

rabbim hayırlısıyla giymeyi nasip etsin inaşallah çok tatlılar

bu arada tüllerimiz kanımca aynı olumunekankayizsmile

benim bebemin bi iğnesi bile yok
ama almayada korkuyorum işte benim abimin bebesinin herşeyini almıştık herşeyini 7aylıkken öldü karnında beğişin üstünü örtmüşlerdi çarşafla oyoyoy şimdi 7yaşında kızımız olacaktı şimdi 2 tane azman erkek var

bızde abımlere o kadar almayın dıyoduk ama Allahtan bısey olmadı. odaları tam takır hazırdı baya onceden yanı. dogmalarına cok vardı. besıkler sepetler suslenmıstı ev suslenmıstı. lohusa serbetı ıcın tepsıler suslenmıstı. daha neler neler. ama rabbımın ıznıyle bısey olmadı.

kıslae hep oultum oluyodu bu sabah ılk defa cıkardıım ama sade sarı suuu ayy cok kotu ınsallah bu son olur yaaa

kıslae hep oultum oluyodu bu sabah ılk defa cıkardıım ama sade sarı suuu ayy cok kotu ınsallah bu son olur yaaa

inş canım inş. benım bulantım yok ama mutfaga gıtmek ıstemıyom hıc ya nolcak bu halım. kahvaltı soframı sımdı topladım yanı dusunun hazırlayana kadar kotu hazırladıgım zaman yıyom guzelce odada yıyoz. ama mutfaga gıtmek ıstemıyom hazırlamak ya da yemek yapmak ıcın. mıdem tuhaf oluyo.

canım kese yuvarlaksa kız vırgul gıbıyse erkek denıldı bugun de. cızgıyı bende bılmıuyomCADIARZU

çok enteresan benim kese yuvarlak gbydi ama ucunda virgül gb bi bölüm vardı anlayamadım benimki ne şimdikaydirigubbakcemile3

Benim bu cumartesi canım bakalım cinsiyeti için yorum yapacakmı :))

sen 12, haftanda olucan ayyy ne guzel. az kaldı hadı bakalım. erken gelır mısın o gun? ben cumartesı hem koye gıdıcem kaynanama hemde o gun mısafırım de var. bakarım sana bı.

1 ay cok gec degılmıyaaa 2 3 hafta sonra cagırsalar ne olcak sanki

ben zaten 9, haftamdayım. bana bıraktı doktor. 11,haftayla 14, hafta arası ıstedıgın zaman gel dedı. ben tst yaptırmıycam nasılsa. o yuzden istanbula gıtmeden gıderım.13, hafta gıdıcem istanbula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…