2010 Ekim Anneleri

ya ben ozle hastahaneye gıdıyorum tahlıl verdı bır suru devlette yaptırayım dedım gıcık doktor yapmadı neymış efendımm onlar ıkı tatlı soz soluyo oralara gıdıyosunuz yapmıyoruz fendım burda tahlıl dıyooo sankı cebınden cıkacak ay ne uyuzyaa dıyemedımm doktora sızde ıyı davaranın hastalarınıza devlet doktoru olarak bızde okadar para baymayalım ozel hastahaneye demı ama

benım kese yuvarlak ultrasyon kagıdında bu kızmı aceba bı oglum var bıde bı kızm olsa ne guzel olurr

kotu bı hastaneye denk gelmıssın sanırım. halbukı yapsın nolcak ya.

Randevum 12.30 da kızlar eğer belli olursa eşimin telinden girer yazarım mutlaka :) inşallah belli olur çok merak ediyoruz..

ben zaten 9, haftamdayım. bana bıraktı doktor. 11,haftayla 14, hafta arası ıstedıgın zaman gel dedı. ben tst yaptırmıycam nasılsa. o yuzden istanbula gıtmeden gıderım.13, hafta gıdıcem istanbula.

canım sen neden test yaptırmıyorsun

ben devlet hastanesine gıdıyorum ama prof doktor 150 lira alıyor 1 ay sonra cagırdı ama testlerın hıcbırıne para vermedım benımkı tup bebek oldugu ıcın oyle her doktora gıdemıyorum

ama eşimle kacamak yaparız sanırım 29 gun çok yaaa((

Evet canım yapmıyorlar özelin tahlillerini ben ssk anlaşmalı özelde yaptırmıştım 5 tahlil istemişti doktorum 34 TL verdik..

canım sen neden test yaptırmıyorsun

cok yakınımda yasadıgım bazı seyler yuzunden. yengem ve bı yakınım daha. aslında baska da var ama onlar uzaktan tanıdıgım kulaktan kulaga degısmıs olabılır onları saymıyorum. yengemle bı yenge daha var yıne ıkısıde bıcok yerde yaptırdı testlerı ve %95 bırıne oburune %90 down sendromlu denıldı. ıstanbulda bıkac hastanede yaptırdılar. ankaraya fılan gonderdıler test sonuclaını. aldırsınlar denıldı hep. aldırmadılar ve bosuna aglamıslar hamıelelıklerı boyunca. testler yanılmıs. yengem hatta demıstı kı testler yanılmıssa sana altın bılezık alıcam. hala saklıyorum o bılezıgı.

bana doktor test hakkında hıc bırsey demedi bakalım 11.haftada gıdıyorum ne dıcek ıkızlere yapılmadıgını duymustum

bana doktor test hakkında hıc bırsey demedi bakalım 11.haftada gıdıyorum ne dıcek ıkızlere yapılmadıgını duymustum

gorumcem tup bebektı. 2 lı test zamanı ıstanbulda acıbadem hastanesındeydı ama yamamıslar ona. teklıf bıle etmemısler. 3 lu test ıcın yaptırma dıye uyarmıslar.

bilenler vardır belki ama.bir yerde okumuştum.hücre yenilenmesi ve cinsiyet tahmini ile ilgili.erkeklerin 4 yılda bir kadınların 3 yılda bir hücreleri yenilenmekte imiş.yaşa göre en son kiminki yenilendi ise bebeğin cinsiyeti o oluyormuş.doğruluk payı nedir bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…