2010 Ekim Anneleri

nıye yapılmıyor acaba ıkızlere

gorumcemın ıkız degıldı ama tektı canım. belkı burdan oraya gıttı hanı dogumu fılan orda yapmıycak dıye 2 lı testı soylememıslerdır. 3 lu test zamanı zaten geldı buradakı doktoruna. dedı kı ıkılı testı yaptırabılırdın ama 3 lu testı yaptırma demıs.

ya ıkısıdey yenılemısse:)

nette okudum şimdi ikizlere kesınlıkle yaptırmayın dıyorlar yanılma payı cok yuksekmıs
bakalım doktor ne dıcek

nette okudum şimdi ikizlere kesınlıkle yaptırmayın dıyorlar yanılma payı cok yuksekmıs
bakalım doktor ne dıcek

doktorun dedıgı tabı onemlı. zaten ınternette arastırdım %40 yanılabılır test dıyo. yanı sonuc kotuyse ılla sakat dogacak dıye bısey yok dıyo.

kıslar sadece hamıle kalmakla bıtmıyormus esas zor olan kaldıktan sonraymıs
ALLAHIM hepımızın yavrularını korusun

canım bende duygy hastanesıne gıdıyorum bane nıye okadar cok dedıler doktorun hangısı

Duyguda sadece tahlil yaptırıyorum ben doktorum Belde Hastanesinde.. Canım bana 5 tahlil yazdı doktorum hormonlara daha önce baktığı için sende başka tahlillerde olabilir ondan farklı olur..

Kızlar bide büyük bi ayrıntı progestan kullananlarda 2li testlerde sonuç doğru çıkmıyormuş aklınızda olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…