2010 Ekim Anneleri

Duyguda sadece tahlil yaptırıyorum ben doktorum Belde Hastanesinde.. Canım bana 5 tahlil yazdı doktorum hormonlara daha önce baktığı için sende başka tahlillerde olabilir ondan farklı olur..

belde tıpa gıdıyon demek anladım canımm neyse yaptıracaz bı sekıldee tahlıllerı

Kızlar bide büyük bi ayrıntı progestan kullananlarda 2li testlerde sonuç doğru çıkmıyormuş aklınızda olsun..

bunu duymamıstım. ben kullandım ama zaten yaptırmıyom kı. inş ıkılı test sonuclarında kımse uzulerek gelmez ya.

slm kızlar ıkılı test ıcın randevu aldık ayın 23 hayırlısı bakalım umarım bırsey olmaz saglıkla kucagımıza alırız meleklerımızı

Forumda okudum birinin sonuçları kötü çıkmış tabi üzülmüşler baya sonra kız yurt dışında bir doktor ile görüşmüş ve doktor demiş Progestan kullananlarda sonuç böyle çıkıyor diye..

iki kese var canım
herkes oyle dua edıyor 1 kız 1 erkek:)))
sağlıklı olsunlarda insan merak edıyor ama

2 kese olması cıft demek olmuor ama ıns cıfttır de ole olur. abımın cıfttı ama ıkısı erkek oldu. kuzenımın tektı ıkı kese vardı ama yınede ıkısı erkek oldu onunda. aralarında 20 gun var abımınılerle kuzenımınkıler arasında.

ikili test kan tahlilleri artı abdominal ultrason sonuçları değerlendirilmesi sonucu ortaya çıkıyor değil mi?

ayyy ne uzulmustur ya. ıns bızde kımse uzulmez. az kaldıkca benı merak basıyo sızın ıcın.

her doktor farklı konusuyor salı gunu doktorbızı mahvetti gıttım bana dedıkı acıl hastaneye yatman lazım dedım yenı cıktım her tarafın kıst dolu
sonra yattıgım hastaneye gıttım doktor kıstlerın vardı zaten tup bebekden dolayı korkma dedi

ama o 1 saat mahvettı beni,

çok sukur bı sorun olusmazmıs ALLAHIM sen koru yarabbi

bende tek kese ıcınde 2 bebek olursa tek yumurta ıkızı bılıyorum
benım kuzenlerım oyle cunku tıpa tıp bırbırlerıne benzıyorlar bırı aglasa oda aglıyor:))

amin canım. korkutan doktor da bılıyomuydu tup bebek oldugunu. ay bazı doktorlar cok korkutuyo ya. uzulme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…