Duyguda sadece tahlil yaptırıyorum ben doktorum Belde Hastanesinde.. Canım bana 5 tahlil yazdı doktorum hormonlara daha önce baktığı için sende başka tahlillerde olabilir ondan farklı olur..
Kızlar bide büyük bi ayrıntı progestan kullananlarda 2li testlerde sonuç doğru çıkmıyormuş aklınızda olsun..
Kızlar bide büyük bi ayrıntı progestan kullananlarda 2li testlerde sonuç doğru çıkmıyormuş aklınızda olsun..
benımde ıcıme hep kız doguyor ,
ama gecen ruyamda hayır olsun dogum yapıyordum ıkı erkekti
slm kızlar ıkılı test ıcın randevu aldık ayın 23 hayırlısı bakalım umarım bırsey olmaz saglıkla kucagımıza alırız meleklerımızı
biri kız biri erkek olsa. ama tek yumurtamıydı senın?
slm kızlar ıkılı test ıcın randevu aldık ayın 23 hayırlısı bakalım umarım bırsey olmaz saglıkla kucagımıza alırız meleklerımızı
iki kese var canım
herkes oyle dua edıyor 1 kız 1 erkek:)))
sağlıklı olsunlarda insan merak edıyor ama
newyas g.o.p neresi
Forumda okudum birinin sonuçları kötü çıkmış tabi üzülmüşler baya sonra kız yurt dışında bir doktor ile görüşmüş ve doktor demiş Progestan kullananlarda sonuç böyle çıkıyor diye..
ikili test kan tahlilleri artı abdominal ultrason sonuçları değerlendirilmesi sonucu ortaya çıkıyor değil mi?
2 kese olması cıft demek olmuor ama ıns cıfttır de ole olur. abımın cıfttı ama ıkısı erkek oldu. kuzenımın tektı ıkı kese vardı ama yınede ıkısı erkek oldu onunda. aralarında 20 gun var abımınılerle kuzenımınkıler arasında.
her doktor farklı konusuyor salı gunu doktorbızı mahvetti gıttım bana dedıkı acıl hastaneye yatman lazım dedım yenı cıktım her tarafın kıst dolu
sonra yattıgım hastaneye gıttım doktor kıstlerın vardı zaten tup bebekden dolayı korkma dedi
ama o 1 saat mahvettı beni,
çok sukur bı sorun olusmazmıs ALLAHIM sen koru yarabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?