2010 Ekim Anneleri

Kızlar bide büyük bi ayrıntı progestan kullananlarda 2li testlerde sonuç doğru çıkmıyormuş aklınızda olsun..

arkadasım bunu kım soyledı yanı bı dr dan mı duydun?yanı dr benım progestron kullandıgımı bılıyor ama ıkılı test ıcınde gun verıyor yanı doktor yanıltıcı olabılecegını bılmezmı acaba ?

bende tek kese ıcınde 2 bebek olursa tek yumurta ıkızı bılıyorum
benım kuzenlerım oyle cunku tıpa tıp bırbırlerıne benzıyorlar bırı aglasa oda aglıyor:))

benım kuzenımde ıkı kese var dıye cıft yumurta dıyodu ama doktora sormamıstı. doktor tek yumurta dedı.

testı yaptırdıgında sorarsın canım. zaten detaylı anlatır sana testın dogruluk payını herhalde.

Canım forumda okudum birinin başına gelmiş kız Yurt dışındaki bir doktora ulaşmış sonuçlarını yollamış ve o doktor demiş progestan kullananlarda sonuç yanıltıcı oluyor diye..

bölünmüş ozaman bana sadece ıkız gebelik dedi gıdınce sorayım bakıyım:)

sor bakalım ıns cıft yumurtadır ve bırı kız bırı erkek olur:)

ama souyşle bırsey var zaten bu ıkılı test yada 3 lu test %100 luk bı dogruluk payı yok %60 dogruluk payı var ılgınc geldı bana

evet canım %40 yanılma payı varmıs. ben çok gordum yanılanı zaten ondan yaptırmıyom zehır olmustu onlara hamılelıklerı. doktor uyarır ama herkesı ya yanılma payını dusunerek. yanı bence hemen korkmamak lazım.

neyse hersey allahtan bunlara cok yogunlasmamak lazım demek bebk sol taraftaysa erkek hımm benımkıde sol taraftaydı 6 nısanda renklı ultrasonumuz var ozaman gorcez ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…