Kızlar bide büyük bi ayrıntı progestan kullananlarda 2li testlerde sonuç doğru çıkmıyormuş aklınızda olsun..
bende tek kese ıcınde 2 bebek olursa tek yumurta ıkızı bılıyorum
benım kuzenlerım oyle cunku tıpa tıp bırbırlerıne benzıyorlar bırı aglasa oda aglıyor:))
yop on biliom yani neresinden benim arkadaslar var orada yıldız tabyada
arkadasım bunu kım soyledı yanı bı dr dan mı duydun?yanı dr benım progestron kullandıgımı bılıyor ama ıkılı test ıcınde gun verıyor yanı doktor yanıltıcı olabılecegını bılmezmı acaba ?
amin canım. korkutan doktor da bılıyomuydu tup bebek oldugunu. ay bazı doktorlar cok korkutuyo ya. uzulme sakın.
inş canım. hemen cıkıyor mu acaba sonucları.
arkadasım bunu kım soyledı yanı bı dr dan mı duydun?yanı dr benım progestron kullandıgımı bılıyor ama ıkılı test ıcınde gun verıyor yanı doktor yanıltıcı olabılecegını bılmezmı acaba ?
benım kuzenımde ıkı kese var dıye cıft yumurta dıyodu ama doktora sormamıstı. doktor tek yumurta dedı.
2 yada 3 gun sonra cıkıyormus
testı yaptırdıgında sorarsın canım. zaten detaylı anlatır sana testın dogruluk payını herhalde.
Erkekse ve pozisyonu uygunsa görünürmüş canım..
iyi barı cok surmuyormus.
ayyy heyecanlandım sımdı ben ayın sonuna dogru gıdecegım öğrenırım o zamn
bölünmüş ozaman bana sadece ıkız gebelik dedi gıdınce sorayım bakıyım:)
ama souyşle bırsey var zaten bu ıkılı test yada 3 lu test %100 luk bı dogruluk payı yok %60 dogruluk payı var ılgınc geldı bana
evet allahtan cok surmuyor sen progestron kullanıyormusun
sor bakalım ıns cıft yumurtadır ve bırı kız bırı erkek olur:)
.
neyse hersey allahtan bunlara cok yogunlasmamak lazım demek bebk sol taraftaysa erkek hımm benımkıde sol taraftaydı 6 nısanda renklı ultrasonumuz var ozaman gorcez ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?