selam kızlar..nasılsınız ben bugün keyifsizimsenağlama
selam kızlar..nasılsınız ben bugün keyifsizimsenağlama
bebişim yarın 10 haftalık oluyor bu zamana kadar benden hiç leke gelmemişti bugün gelmeye başladı pembe kırmızıya yakın..offf ilk bebişimdede böyle olmuştu kızlar bana dua adin birazdan eşim gelecek doktorumu aradım bizi bekliyor:gitme:
bebişim yarın 10 haftalık oluyor bu zamana kadar benden hiç leke gelmemişti bugün gelmeye başladı pembe kırmızıya yakın..offf ilk bebişimdede böyle olmuştu kızlar bana dua adin birazdan eşim gelecek doktorumu aradım bizi bekliyor:gitme:
tatlım hemen korkma. 9, haftadan ıtıbaren kan gelme olayı olabılırmıs. inş ıyı haberlerle gelırsın. moralını yuksek tut. ne zama gelır esın?
tatlım benden de gelmıstı bılıyorsunuz hatta ben hastanelık olmustum hatta dun doktora gıttıgımde kesenın dısına yıne bı kan bırıkıntısı vardı ..ama kesede bır sorun yok tabıı..bazı rahımler cok damarlı oluyormus buda ıcerısı genısledıkce damarlarda catlamalara neden oluyormus leke veye kanamalar olabılıyormus 10 haftaya kadar normal demıstı benden cok sukur artık gelmıyor
birazdan gelir canım ben hazırım onu bekliyorum... biliyorum olabiliyor ama balum offf yaa bi meleğim gitti ALLAH ım ne olur bebişime bişey olmasın ben biterim dayanamam...
allah büyük bitnm..hiç üzme kendini..hayırlı haberler vereceksin döndüğünde inşallah..dualarım seninle..opuyorumnanaktan
birazdan gelir canım ben hazırım onu bekliyorum... biliyorum olabiliyor ama balum offf yaa bi meleğim gitti ALLAH ım ne olur bebişime bişey olmasın ben biterim dayanamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?