2010 Ekim Anneleri

ama soyle bırsey var her hafta gıttıgınızde yerını degıstırıyor gecen gıttıgımde sagdaydı sımdı gıttımde sol da habıre yer degıstırıyor yanı n

ıste bende onu dıyorum ya gecen gıttıgmde bebek sagdaydı sımdı solda hemde ayaklarını dıkmıs havaya gormenız lazımdı kızlar cok sekerdı buaada ben sımıdı ıkılı testı yaptıracagım yerı aradım dr beyle gorusmek ıstedım saat 3 gıbı arayın dedıler arıcam bı sorum bakım eger boyle bırsey varsa bırakırım progestronu

bebişim yarın 10 haftalık oluyor bu zamana kadar benden hiç leke gelmemişti bugün gelmeye başladı pembe kırmızıya yakın..offf ilk bebişimdede böyle olmuştu kızlar bana dua adin birazdan eşim gelecek doktorumu aradım bizi bekliyor:gitme:

canım ınsallah hayırlı haberle gelırsın dualarım senınle

tatlım hemen korkma. 9, haftadan ıtıbaren kan gelme olayı olabılırmıs. inş ıyı haberlerle gelırsın. moralını yuksek tut. ne zama gelır esın?

allah büyük bitnm..hiç üzme kendini..hayırlı haberler vereceksin döndüğünde inşallah..dualarım seninle..opuyorumnanaktan

tatlım benden de gelmıstı bılıyorsunuz hatta ben hastanelık olmustum hatta dun doktora gıttıgımde kesenın dısına yıne bı kan bırıkıntısı vardı ..ama kesede bır sorun yok tabıı..bazı rahımler cok damarlı oluyormus buda ıcerısı genısledıkce damarlarda catlamalara neden oluyormus leke veye kanamalar olabılıyormus 10 haftaya kadar normal demıstı benden cok sukur artık gelmıyor

tatlım hemen korkma. 9, haftadan ıtıbaren kan gelme olayı olabılırmıs. inş ıyı haberlerle gelırsın. moralını yuksek tut. ne zama gelır esın?

birazdan gelir canım ben hazırım onu bekliyorum... biliyorum olabiliyor ama balum offf yaa bi meleğim gitti ALLAH ım ne olur bebişime bişey olmasın ben biterim dayanamam...

bakalım inş. bişey yoktur bende daha yarın 10 haftalık olacam..

ıcındekı tedırgınlı melegının hıssetmesıne ızın verme ıcını ferah tut bkı annesını sıkı sıkı tutunack gucu bulsun tatlım

birazdan gelir canım ben hazırım onu bekliyorum... biliyorum olabiliyor ama balum offf yaa bi meleğim gitti ALLAH ım ne olur bebişime bişey olmasın ben biterim dayanamam...

hadi tatlm topla kendini...sırtını rabbine yasla..o üzmeyecek seni..hayırlısıyla sevineceksin merak etme..opuyorumnanaktan

ay oyle deme ya. lutfen bısey olmıycak nolur oyle dusunme. iyi olacak dıye dusun lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…