saol tatlım inş. sevinçten ağlarım..
hadi tatlm topla kendini...sırtını rabbine yasla..o üzmeyecek seni..hayırlısıyla sevineceksin merak etme..opuyorumnanaktan
canım ınsallah hayırlı haberle gelırsın dualarım senınle
kendimi tutuyorum eşim gelene kadar toparlanmam lazım o ağlarken görürse çok üzülür..inş. akşama kadar dönmüş olurum inş.
kendimi tutuyorum eşim gelene kadar toparlanmam lazım o ağlarken görürse çok üzülür..inş. akşama kadar dönmüş olurum inş.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim bizler birbirimizi daha iyi anlıyoruz çok seviyorum sizi ben çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin..kaçta gelirsem geleyim yazacam size öptüm hepinizi byy..
esemosoumm canım benim hiç bişi olmucak benden 11 gün boyunca geldi yeni durduu.Biliyorum insan çok tedirgin oluyorr.DR İlac verır buyuk ıhtamal artık bu lekeler cogu gebelıkte oluyorrr..Dr bana olabılır dedı 1 ay daha akannehir
bu arada kızlarr 2010 kasım anneleride açılmış.kendimi baya eski hissettim guclubacismile
slm annecikler.. kizlar benim mide bulantilarim son suat devam ediyorr.. 10. haftadayim.. artik ayaga bile kalkamiyorum. hic bisey yiyip icemiyorum... gurbetteyim yapayalniz basina oturuyorum.. ne yemek yapabiliyoprum ne bisey.. nolur bana bunun kisa surede bitecegini soyleyinnnnnn
slm annecikler.. kizlar benim mide bulantilarim son suat devam ediyorr.. 10. haftadayim.. artik ayaga bile kalkamiyorum. hic bisey yiyip icemiyorum... gurbetteyim yapayalniz basina oturuyorum.. ne yemek yapabiliyoprum ne bisey.. nolur bana bunun kisa surede bitecegini soyleyinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?