2010 Ekim Anneleri

hadi tatlm topla kendini...sırtını rabbine yasla..o üzmeyecek seni..hayırlısıyla sevineceksin merak etme..opuyorumnanaktan

kendimi tutuyorum eşim gelene kadar toparlanmam lazım o ağlarken görürse çok üzülür..inş. akşama kadar dönmüş olurum inş.

kendimi tutuyorum eşim gelene kadar toparlanmam lazım o ağlarken görürse çok üzülür..inş. akşama kadar dönmüş olurum inş.

sen üzülürsen böyle..kuzucuğunda üzülür..yapma annesi..hadi bakalım sen annesin artık kendinden çok meleğini düşüneceksin..tatlm bnm..rabbime emanetsiniz..:Saruboceq:

donersın merak etme. aglama lutfen ya bısey olmıycak kı bosa uzme bebişini de hadı. gıdıcen hemen bakacak doktor bebişin ıyı dıcek geleceksın eve bıze yazacaksın beklıyoruz bız.

senı çok ıyı anlıyorum bende ılk bebegımı kaybettım hala ıcımde bı korku var ALLAHIM korusun yavrularımızı

kızlar hepinize çok teşekkür ederim bizler birbirimizi daha iyi anlıyoruz çok seviyorum sizi ben çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin..kaçta gelirsem geleyim yazacam size öptüm hepinizi byy..

esemosoumm canım benim hiç bişi olmucak benden 11 gün boyunca geldi yeni durduu.Biliyorum insan çok tedirgin oluyorr.DR İlac verır buyuk ıhtamal artık bu lekeler cogu gebelıkte oluyorrr..Dr bana olabılır dedı 1 ay daha akannehir

kızlar hepinize çok teşekkür ederim bizler birbirimizi daha iyi anlıyoruz çok seviyorum sizi ben çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin..kaçta gelirsem geleyim yazacam size öptüm hepinizi byy..

tamam canım dua edıcez bız sana hadı rabbıme emanet gıdıp gelın.

inş. canım benimkide normaldir o umutla gidiyorum gelince yazarım byy..

geçmişi yeni okudum esemos hayırlısıyla git gel ,korkma birşey olmaz inşallah.ilk tecribesinde acı yaşayanlarda hep bi korku oluyor malesef . Bizi ve bebeklerimiz koru yarabbim.

slm annecikler.. kizlar benim mide bulantilarim son suat devam ediyorr.. 10. haftadayim.. artik ayaga bile kalkamiyorum. hic bisey yiyip icemiyorum... gurbetteyim yapayalniz basina oturuyorum.. ne yemek yapabiliyoprum ne bisey.. nolur bana bunun kisa surede bitecegini soyleyinnnnnn

inş gecer canım ya. kişiye gore degısıyo kı. ben de yok gercı ama oyle dıyo herkes.

geçmiş olsunnn.bende çok yok bulantı içim karışıyor sadece.eşimde sorup duruyo bulanmıyomu bulanmıyomu.bulansa çok mutlu oluyor,sağlıklı hamilelik belirtisi imiş :) sen bu yönden düşün ve sabret tatlım.gurbetin elbette zor yanları var ama geçecek bu günlerin inş.ilerde hepimiz kocaman aileye sahip olacağız :):CüvCüv:

ay kizlar ben bebegime anca 2 gun sevinebildim.. sonra bi basladi 5 .haftada bu bulnatilar mide agrisi istahsilzik hala da devam ediyor.. gun boyu suruyor.. nasil kna kana su icmek istiyorum anlatamam.. offf 12.haftda gecer diyorlar.. en azindan azalir diyolarr... umutla gun sayiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…