ay kizlar ben bebegime anca 2 gun sevinebildim.. sonra bi basladi 5 .haftada bu bulnatilar mide agrisi istahsilzik hala da devam ediyor.. gun boyu suruyor.. nasil kna kana su icmek istiyorum anlatamam.. offf 12.haftda gecer diyorlar.. en azindan azalir diyolarr... umutla gun sayiyorum...
ahhh ahhh.. gurbetligin zorlugu ilk defa koydu kizlar.. kimsesizlik cok zormus gercekden. ben calisirken 3 saatlik yoldan gelip canim istiyor diye cig borek acardim yaa simdi canim neler neler istiyor da yapamiyorum yiyemiyorum icemiyorum diyee aglama krizleride yasiyorum.. allahima ua ediyorummm bebegim saglikli olun baska bisey istemiyorum diyee.. bana dayanama gucu ver diyeee....
selam kizlar ne yapiyorsunuz doktorar gitcek arkadaslar geldiler mi??
kizlar benim karin agrim var sank iregl olcak gibi dünden beri belimde agriyor ve sirtima cikiyor agri birde karnimin agrisi mideme vuruyor.
sizdede oluyormu benim haftamda olan kardeslerim??????
insallah güzel haberle gelceksin canim rabbim büyük hepimizin duasindasininş. canım benimkide normaldir o umutla gidiyorum gelince yazarım byy..
insallah öyledir canimçok normalmiş bu ağrıların bugün okudum hatta.dr kağan kocatepenin haftalık takipleri var.vücut regl dönemi yakşaştığında bu tür tepki verebiliyormuş
burcin canim ben bulanti icin tablet verdi doktor sen onu denedin mi??
baya fayda etti bana.simdi eskisi gibi olmuyor artik
insallah öyledir canim
11.30 da kalktım yıne gozlerım kapanıyor uyumamak ıcın zor tutuyorum kendımı:)))
maşallah. eee senınkıler cıft:)
insallah canimfeyzacim o agrilarin cok normal.. cunku rahmin genisliyor. buda bence iyi birsey cunku dogumun kolay olur..
tabii turkiyede genelde sezeryan yapiyorlar ama bizim burda(hollanda) 2 gunde sanci ceksen normal dogum yaptiriyorlar. o sancilardan bende de oluyor.. bende 10. haftadayim.
canimgece 9 da giriyorum yataga bazen 2 de bazan 4 aciliyor gözüm bir daha uyku yokben hic uyuyamiyorum yaaa gece bile uyku yok gozumdee....( valla kadinlikdan ciktimm heeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?