2010 Ekim Anneleri

gecer inş uzulme ya. kımı boyle zor gecırıyo hamılelıgını. gurbet zor se bıze nazaran tam gurbettesın. ben de uzagım aılemden ama 1 ay sonra gıdıyorum inş.

ahhh ahhh.. gurbetligin zorlugu ilk defa koydu kizlar.. kimsesizlik cok zormus gercekden. ben calisirken 3 saatlik yoldan gelip canim istiyor diye cig borek acardim yaa simdi canim neler neler istiyor da yapamiyorum yiyemiyorum icemiyorum diyee aglama krizleride yasiyorum.. allahima ua ediyorummm bebegim saglikli olun baska bisey istemiyorum diyee.. bana dayanama gucu ver diyeee....

selam kizlar ne yapiyorsunuz doktorar gitcek arkadaslar geldiler mi??
kizlar benim karin agrim var sank iregl olcak gibi dünden beri belimde agriyor ve sirtima cikiyor agri birde karnimin agrisi mideme vuruyor.
sizdede oluyormu benim haftamda olan kardeslerim??????

evet hep dua et canım. işin zor ya. mıde bulantısı olmadan canın ceksede yapıyosun. inş en kısa zamanda gecer bulantın.

burcin canim ben bulanti icin tablet verdi doktor sen onu denedin mi??
baya fayda etti bana.simdi eskisi gibi olmuyor artik

ben gitmek istemiyorum turkiyeye.. istesem bu aksam atlar giderim.. ama evimi kocami birakmak istemiyorum o daha cok koyar gibi geliyorr... annem gelicek insalah haftaya vize isleriyle ugrasiyor istee.. allahbutun hamilelere kolaylik versinnnn...

çok normalmiş bu ağrıların bugün okudum hatta.dr kağan kocatepenin haftalık takipleri var.vücut regl dönemi yakşaştığında bu tür tepki verebiliyormuş

burcin canim ben bulanti icin tablet verdi doktor sen onu denedin mi??
baya fayda etti bana.simdi eskisi gibi olmuyor artik

ay feyzacim bana neler neler verdi.. simdi en son fitil verdi onu kullaniyorum.. hicbisey fayda etmedi... neler neler denedim yoookkk bana misin demiyor... zencifilinden papatyasina. leblebisinden bademine neler denedimmm yook yokk.. anca leblebi birazcik ise yariyorr.. o da gaz yapiyorrr daha fenaaaa...:bbo:

insallah öyledir canim

feyzacim o agrilarin cok normal.. cunku rahmin genisliyor. buda bence iyi birsey cunku dogumun kolay olur..
tabii turkiyede genelde sezeryan yapiyorlar ama bizim burda(hollanda) 2 gunde sanci ceksen normal dogum yaptiriyorlar. o sancilardan bende de oluyor.. bende 10. haftadayim.

insallah canim
birde havuc ve salataligi dene benim dotkor onlarida önermisti bana
fitil verdi bana kullanamadim ya.hap iyi geldi.insallah sabert genelde 3 ay dolunca geciro insallah öyle olur.bendee üsengec oldum valla canim istiyor ama yapcak yok
adamda tutturmus bana bugün lahmacun yap diye.birde ona kizdim dedim ben agridan duramiyorum sen ne istiyorsun benden.klava:

banada doktor ılac yazı ama son çare dedı çok kotu olursan iç yoksa içme ddi
bende korkuyom içmeye almadım bıle ılk 3 ay ılac rısklı dıye

ben hic uyuyamiyorum yaaa gece bile uyku yok gozumdee....( valla kadinlikdan ciktimm heeeee
canimgece 9 da giriyorum yataga bazen 2 de bazan 4 aciliyor gözüm bir daha uyku yok
bugün 4.30 kalktim. uyumadim hic daha.sabahin 8 de bütün islerimi bitirdim temizlik.düsün artik uyumayinca.
o da yetmedi yatak yorgon ne varsa yikamaya attim:)can sikintisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…