2010 Ekim Anneleri

bende bayadır yapmadım lahmacun ama ugrasamam ya hamıle hamıle. ama ıskender yapacam soz verdım esıme ama ne zaman:):)

canım aynı sıkıntılar bendede var gecelerı cogu zamn uyuyamıyorum ama artık alıstım ben

ayy ne zorr ya.. erkekler anlamiyorrr vlla anlamiyorr.. nasil babalik hissi geliyor bunlara bende onu anlamadim.. ohh isin en zevkli kismini yapyorlar olan bize oluyorrr... resmen kadinlikdan ciktim yaaa.. butun kokulardan da tiksinti geldiii ... ayy allahimm bitse su zaman carcabukkk

banada doktor ılac yazı ama son çare dedı çok kotu olursan iç yoksa içme ddi
bende korkuyom içmeye almadım bıle ılk 3 ay ılac rısklı dıye
bana da zorlanmiyorsan dayan yazmayayim birsey dedi.ama su bile icemiyordum
mecbur kullandim.ama simdi sükür gecti olmuyor eskisi gibi olsada dayanmiycak kadar degil

merhaba kızlar,ben geldim:)) herkes iyi mi?
hemen giriş yapayım konuya bende deliksiz uyku kalmadı kızlar,habire uyanıyorum,sonra sağa dön sola dön debelene debelene sabahı ediyorum ne olacak böyle?

ayyy su karpuzz resmiiiiii........ canm karpuz istedii simdiii... offfffffffffffffffffffffffffffff

bende bayadır yapmadım lahmacun ama ugrasamam ya hamıle hamıle. ama ıskender yapacam soz verdım esıme ama ne zaman:):)
ya burda türkiyedeki gibide degil türkiyede olsam yemek yapmazdim cik cik disarda ye valla .ama burda kime ne güvencen.icine sinmiyor insanin

canım aynı sıkıntılar bendede var gecelerı cogu zamn uyuyamıyorum ama artık alıstım ben
canim benim sabahdan aksama kadar oluyor.gece kasilmalarina alsitim

valla ya ahh keske bir biz birde onlar hamis kalsaydikaydirigubbakcemile3
adamlar bir askere bir sünnet oluyorlar anlata anlata bitmiyor.bizim dogum hice sayiliyor.

bitnm anlarım seni..hemde çok iyi..ilk hamileliğimde ıraktaydım ben de..hem hasretlik hem de mahrumiyet oluyor..çok zor..rabbim yardımcın olsun bitnm..dualarımdasın..

burcin canim ben bulanti icin tablet verdi doktor sen onu denedin mi??
baya fayda etti bana.simdi eskisi gibi olmuyor artik

neydi o tablet tatlm..özelden yollarmısın??

ay turkiyede olsaaakkkk offffffffffffffff... annemden neler neler istedimmm.. erik tursusu burnumdaaaa ... kizlarr 3 senedir yemedigim kabak dolmasii nasiilll koktu bana nasilll.. allahdan komsum yaptiii da yedimmm.. annem bi gelse karnim doyucak insallah

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın

birde çizelgem yanlış hala,aslında 8+3 günlük hamişim,ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum,yardım istiyorummmm

çizelgeni yeniden yapacaksın canım bende geri gittim ve düzelttima.s ve bende geceleri daha şimdiden uyuyamıyorum dönüp durmaktan

merhaba kızlar,ben geldim:)) herkes iyi mi?
hemen giriş yapayım konuya bende deliksiz uyku kalmadı kızlar,habire uyanıyorum,sonra sağa dön sola dön debelene debelene sabahı ediyorum ne olacak böyle?
aha da ayni haftalardayiz denekki normal canimkaydirigubbakcemile3
bu haftalarda olan birseyy.bende uyuyamiyorum.bakiyorum benim adam uyuyor misil misil
sinir oluyorum bende onuda uyansin diye kah yagaimi hisimla üstüne atiyorum.yada elini kolunun cekiyorumkaydirigubbakcemile3ama yokkkkkk uyuanmiyor.
sabah hic uyuyamadim diyince zaten hep uyumazsnin sen diyorrrrrr:dilcikar:
yav hamilikden mi acep ben benim herife gicik olmaya basladim:roflol:

inş canım inş.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

mezienn profil remi değilmi valla benimde canım çektiydi ve yazmayı düşünmüştüm sen benden çok yaşıyacan kaydirigubbakcemile3

evveeeeeeett.. zaten susuzlikdan kavruldum...

ya ben bu hamileligi 2 miden bulanicak sonra as erien ne istersen yiyen saniyodum. ama hic bisey yiyip icemiyorumm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…