insallah canim
birde havuc ve salataligi dene benim dotkor onlarida önermisti bana
fitil verdi bana kullanamadim ya.hap iyi geldi.insallah sabert genelde 3 ay dolunca geciro insallah öyle olur.bendee üsengec oldum valla canim istiyor ama yapcak yok
adamda tutturmus bana bugün lahmacun yap diye.birde ona kizdim dedim ben agridan duramiyorum sen ne istiyorsun benden.klava:
selam kizlar ne yapiyorsunuz doktorar gitcek arkadaslar geldiler mi??
kizlar benim karin agrim var sank iregl olcak gibi dünden beri belimde agriyor ve sirtima cikiyor agri birde karnimin agrisi mideme vuruyor.
sizdede oluyormu benim haftamda olan kardeslerim??????
insallah canim
birde havuc ve salataligi dene benim dotkor onlarida önermisti bana
fitil verdi bana kullanamadim ya.hap iyi geldi.insallah sabert genelde 3 ay dolunca geciro insallah öyle olur.bendee üsengec oldum valla canim istiyor ama yapcak yok
adamda tutturmus bana bugün lahmacun yap diye.birde ona kizdim dedim ben agridan duramiyorum sen ne istiyorsun benden.klava:
bana da zorlanmiyorsan dayan yazmayayim birsey dedi.ama su bile icemiyordumbanada doktor ılac yazı ama son çare dedı çok kotu olursan iç yoksa içme ddi
bende korkuyom içmeye almadım bıle ılk 3 ay ılac rısklı dıye
ya burda türkiyedeki gibide degil türkiyede olsam yemek yapmazdim cik cik disarda ye valla .ama burda kime ne güvencen.icine sinmiyor insaninbende bayadır yapmadım lahmacun ama ugrasamam ya hamıle hamıle. ama ıskender yapacam soz verdım esıme ama ne zaman:):)
canim benim sabahdan aksama kadar oluyor.gece kasilmalarina alsitimcanım aynı sıkıntılar bendede var gecelerı cogu zamn uyuyamıyorum ama artık alıstım ben
valla ya ahh keske bir biz birde onlar hamis kalsaydikaydirigubbakcemile3ayy ne zorr ya.. erkekler anlamiyorrr vlla anlamiyorr.. nasil babalik hissi geliyor bunlara bende onu anlamadim.. ohh isin en zevkli kismini yapyorlar olan bize oluyorrr... resmen kadinlikdan ciktim yaaa.. butun kokulardan da tiksinti geldiii ... ayy allahimm bitse su zaman carcabukkk
ayyy su karpuzz resmiiiiii........ canm karpuz istedii simdiii... offfffffffffffffffffffffffffffff
ayyy su karpuzz resmiiiiii........ canm karpuz istedii simdiii... offfffffffffffffffffffffffffffff
ahhh ahhh.. gurbetligin zorlugu ilk defa koydu kizlar.. kimsesizlik cok zormus gercekden. ben calisirken 3 saatlik yoldan gelip canim istiyor diye cig borek acardim yaa simdi canim neler neler istiyor da yapamiyorum yiyemiyorum icemiyorum diyee aglama krizleride yasiyorum.. allahima ua ediyorummm bebegim saglikli olun baska bisey istemiyorum diyee.. bana dayanama gucu ver diyeee....
burcin canim ben bulanti icin tablet verdi doktor sen onu denedin mi??
baya fayda etti bana.simdi eskisi gibi olmuyor artik
birde çizelgem yanlış hala,aslında 8+3 günlük hamişim,ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum,yardım istiyorummmm
aha da ayni haftalardayiz denekki normal canimkaydirigubbakcemile3merhaba kızlar,ben geldim:)) herkes iyi mi?
hemen giriş yapayım konuya bende deliksiz uyku kalmadı kızlar,habire uyanıyorum,sonra sağa dön sola dön debelene debelene sabahı ediyorum ne olacak böyle?
ay turkiyede olsaaakkkk offffffffffffffff... annemden neler neler istedimmm.. erik tursusu burnumdaaaa ... kizlarr 3 senedir yemedigim kabak dolmasii nasiilll koktu bana nasilll.. allahdan komsum yaptiii da yedimmm.. annem bi gelse karnim doyucak insallah
aha da ayni haftalardayiz denekki normal canimkaydirigubbakcemile3
bu haftalarda olan birseyy.bende uyuyamiyorum.bakiyorum benim adam uyuyor misil misil
sinir oluyorum bende onuda uyansin diye kah yagaimi hisimla üstüne atiyorum.yada elini kolunun cekiyorumkaydirigubbakcemile3ama yokkkkkk uyuanmiyor.
sabah hic uyuyamadim diyince zaten hep uyumazsnin sen diyorrrrrr:dilcikar:
yav hamilikden mi acep ben benim herife gicik olmaya basladim:roflol:
mezienn profil remi değilmi valla benimde canım çektiydi ve yazmayı düşünmüştüm sen benden çok yaşıyacan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?