2010 Ekim Anneleri

bide kapıya bişe istemeye gelip yada kapıda gördüklerinde aaa sen yaşıyomudun demiyolarmı kıl oluyorum

Canım birkaç hafta sonra iyi olacaksın ona hiç ihtiyacın kalmayacak ondan sonra o sana yanaşacaktır yerinde olsam yüz vermem valla..

gecen ben oluyorum burda aglamakdan nefesm kurumus kadin bana dizi anlatiyorr...

yok ya allah muhtac etmesinnn...

bide kapıya bişe istemeye gelip yada kapıda gördüklerinde aaa sen yaşıyomudun demiyolarmı kıl oluyorum
heheheheh boşver be gülüm benim kayımpeder sorarda kayımvalideyide arada görüozda diğerleriyle hiç konuşmuoz boşver gitsin herkes yerinde sağolsun.

gecen ben oluyorum burda aglamakdan nefesm kurumus kadin bana dizi anlatiyorr...

yok ya allah muhtac etmesinnn...

amınn ama o ınsanlarda aynı şeyı yaşayıp anlasınlar ınşallah..benım görumcem sancılı adet olur o oyle oldugunda evıme gelmezdım bışey olur bişeye ihtiyacı olur dıye ...ama boşunaymışş ben enayılıyıme yanayım şimi

bosver degmez ya dusunme sen. bebişin için moralını yuksek tutmaya calıs yınede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…