2010 Ekim Anneleri

heee sen baya kotu oluyon. Allah yardımcın olsun. ay kızlar saglık ocagına gıdıyom bebişlere ası yapıyolar ya bı aglıyolar kı nasıl dayanıcaz bebişlerimize ası yapılırken

ben yaptıramam ki o zaman ,babası götürsün o daha sogukkanlı..yoksa o ağlayınca ben daha da cok aglamaya başlarım:bbo:

ay bana sakın sırada bekleme hemen içeri gir bundan sonra dediler. hatta biraz karnın büyüsün gel, kalp atışlarını dinleyelim burda dediler.
nasıl ilgi nasıl ilgi...anlatamam..

canım bu gebelik takibi için illa saglık ocaklarına kayıt olmak gerekli mi??

Bende yaptırmadım kayıt daha yakında sağlık ocağı ama ayağım bi gitmedi.

benım de gıtmıyodu ayagım. tahlıllerım ogleden sonra cıkmıstı da doktora gosterememıstım ya dedım hem onları gostermıste olurum. gelırken ugradım.

benım de gıtmıyodu ayagım. tahlıllerım ogleden sonra cıkmıstı da doktora gosterememıstım ya dedım hem onları gostermıste olurum. gelırken ugradım.

iyi yapmışsın banada sordu hemen kanın nasıl bakalım mı diye hemen. yeni aldım sonuçlarımı düşük dedim. haftaya kendi dr.um görsün orayada gider ilacımı yazdırırım...

iyi yapmışsın banada sordu hemen kanın nasıl bakalım mı diye hemen. yeni aldım sonuçlarımı düşük dedim. haftaya kendi dr.um görsün orayada gider ilacımı yazdırırım...

aynen butun testlerıme baktılar. ılgılendıler baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…