bu heryerde aynı mı arkadaslar???kapıya kadar geliyolar falan diyosunuz,arayıp hatırlatıyolar diyosunuz??
balum topıc de yazdıklarını okudum da cnm çok üzüldüm ya hangı arkadaşımız(
aıle hekımı var ya bıde o da ılgılenıyo hemen.
tamam canım saol,bi arastırayım burda nerde var??buraya yeni tasındım sayılır
ne güzel yaa..benim de 2 tane tahlil yaptılar kızamıkçık gecirmiş miyim bagısıklıgım var mı die,bi de toxoplazma diee bişiye bakıyolar.o da kedi,köpek gibi hayvanlardan bulaşan bi hastalıkmıs.bi ara köpeğim vardı belki gecirmişimdir de bağışıklıgım vardır..hamilelikte yapılmıyomus bunların asısı,bagısıklıgım yoksa dr korunma yollarını anlatıcak diğer kontrolümde..ben yenı evlıydım kızamıkcık mı ne asısı yapıyolardı gıtmemıstım kapıya gelıp yapmıslardı. hamıle degılsın dımı 4 ay daha hamıle kalmıycaksın demıstı.
ne güzel yaa..benim de 2 tane tahlil yaptılar kızamıkçık gecirmiş miyim bagısıklıgım var mı die,bi de toxoplazma diee bişiye bakıyolar.o da kedi,köpek gibi hayvanlardan bulaşan bi hastalıkmıs.bi ara köpeğim vardı belki gecirmişimdir de bağışıklıgım vardır..hamilelikte yapılmıyomus bunların asısı,bagısıklıgım yoksa dr korunma yollarını anlatıcak diğer kontrolümde..
yavrumun kalbi durmuşsenağlama
yıllar sonra kavuştuğum bebeğimin dün kötü haberini aldım kalbi durmuş dünden beri hiç durmadan ağlıyorum gece bile uyumadan ağladım ben çok kötüyüm bittim mahfoldum tükendim bukez beni bırakmıcak sandım ama yine olmadı.. dün kürtaj yapacaklardı vermedim yavrumu bi gece daha benimle kalsın dedim doya doya onunla yatayım istedim akşam benim ve eşimin ailesi geldi ikna ettiler kürtaja bana zarar gelmesinden korktular ama bide bana sorun offf. bugün saat 12 de ayrılacam yavrumdan ALLAH ım bunu kimseye yaşatmasın çok zor.. sizler bu yolda inş. sağlıklı ve rahat hamilelik geçirirsiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız kızlar benden buraya kadarmış olmadı bundada vardır bi hayır diyorum..
ahhhh zaten kendımı hiç iyi hissetmiyordum buda tuz bıber olduumafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbencanlarım saolun ben çok kötüyüm ALLAH ımdan sabır istiyorum ağlamaktan bittim ama artık susmuyorum piskolojim pitti tükendim yaa hergün takvime bakıp kontrole gideceğim günü bekliyordum ama olmadı...siz rahat olun kızlar hep dua ediyorum sizlere.. zaten sabahtan beri kanama başladı bukez ayrıntılı bi arştırma yapacaklar ikinci düşüğüm olduğu için.ama ilkinde kalbi hiç atmamıştı bunun kalbini görmüştüm pıtpıt diye atıyordu ondan heralde bu daha zor oldu..
evet canım çok ılgılı davranıyorlar
nutella nıck lı arkadaşı dutcanım esemos
sen nasıl oldun pekı atesın dustu dımı?
bu kadar ılgılı davranan yer neresı ben anlamadım kıslar bızde gıdelımde ılgı gorlelım barii
bu kadar ılgılı davranan yer neresı ben anlamadım kıslar bızde gıdelımde ılgı gorlelım barii
nutella nıck lı arkadaşı dut
ydugumda da çok kötu olmuştum rabbim hepimizi korusun ınşallah canım yaa....
ateşim bugun düştü şükür cnm yaa dun çok kötuydum çok halsız ve bıtkındım gerçi bugun de pek farkım yok ama ateşim yok allahdan...
ya bişey sorucam çok aglmanın bebege zararı varmıdır acaba ben iki gündür psikolojık anlamda çok ktuydum ve korkuyorum şimdi yarın bı gıdıp ultrasona gırsem mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?