2010 Ekim Anneleri

ben yenı evlıydım kızamıkcık mı ne asısı yapıyolardı gıtmemıstım kapıya gelıp yapmıslardı. hamıle degılsın dımı 4 ay daha hamıle kalmıycaksın demıstı.

kıslar benım mıgdem felaket bulanıyor basımda dönüyorr çok halsızım bugun
ama sevınıyorum bunların olduguna kuzularım ıyı olsunda

ben yenı evlıydım kızamıkcık mı ne asısı yapıyolardı gıtmemıstım kapıya gelıp yapmıslardı. hamıle degılsın dımı 4 ay daha hamıle kalmıycaksın demıstı.
ne güzel yaa..benim de 2 tane tahlil yaptılar kızamıkçık gecirmiş miyim bagısıklıgım var mı die,bi de toxoplazma diee bişiye bakıyolar.o da kedi,köpek gibi hayvanlardan bulaşan bi hastalıkmıs.bi ara köpeğim vardı belki gecirmişimdir de bağışıklıgım vardır..hamilelikte yapılmıyomus bunların asısı,bagısıklıgım yoksa dr korunma yollarını anlatıcak diğer kontrolümde..

anladım canım.

kıslar ben omrum boyunca kusmadıgım kadar kustum oglumda bole degıldım yaa sadece sabahları mıdem bulanıyodu buda 24 saat boyunca bulanıp duruyo yaaa kusmaktan cok korkuyorumm nedense olecegımı hıssedıyorumm

yavrumun kalbi durmuşsenağlama

ahhhh zaten kendımı hiç iyi hissetmiyordum buda tuz bıber olduumafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canımm benım bu mubarek cuma gununde rabbım sabır versın ınşallah...bende ilk bebegimin kalbı durdugunda bu durumdaydım....offfffffff içim sıkıldı ıyıce rabbım senı korusun ınşallah....hakkından hayılısı buymuş demekkı....tesellısı yok bılırımm ben boş sözler sarfedıyorum canım benımmmafoldumben

nutella nıck lı arkadaşı dut
ydugumda da çok kötu olmuştum rabbim hepimizi korusun ınşallah canım yaa....
sen nasıl oldun pekı atesın dustu dımı?

ateşim bugun düştü şükür cnm yaa dun çok kötuydum çok halsız ve bıtkındım gerçi bugun de pek farkım yok ama ateşim yok allahdan...
ya bişey sorucam çok aglmanın bebege zararı varmıdır acaba ben iki gündür psikolojık anlamda çok ktuydum ve korkuyorum şimdi yarın bı gıdıp ultrasona gırsem mı acaba?

esemos allah sabır versin inan çok üzgünüm dünde balum söylemişti hatta merak ediyodu seni sana dualar ettik iyi dilekler göndermiştik

bılmıyorum ama aglama ya etkılenır mutlaka bebişin.
nutella sekerleblebı karatasoz ve esemos 4 oldu valla bende hepsınde coook uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…