2010 Ekim Anneleri

kızlar bebekle ilgili bir terslik oldugunda bunu biz hissedebiliyor muyuz??nasıl anlarız böyle bişiyi??o kadar cok kötü olaylar duyuyoruz ki paranoyak oldum beneyvahedigeldismile

anlayamıyorsun canım ne yazııkı benım bebegımın kalbı durdugunda kanama bıle olmadı ilaç yazdırmaya gıtmesem benıde zehırmeye baslamıs

esemos allah sabır versin inan çok üzgünüm dünde balum söylemişti hatta merak ediyodu seni sana dualar ettik iyi dilekler göndermiştik

evet ama malesef canım. uyanır uyanmaz actım bılgısayarı daha gelmemıstı. bırazdan geldı kotu haberı verdımafoldumben

ay allahım hepimizi korusun:Saruboceq:,ama kontroller de ayda bir bunu nasıl takip edicez biz yaa bilmiyorumkismile

yanı bıde 1 ay sonra gel dıyolar ya ya bısey olsa Allah korusun

Ben bi göğüslerimin hassasiyetinden hamileliğimi hissediyordum 1-2 gündür hassasiyet yok çok korkuyorum bebeğime bişey olmasından (

evet ama malesef canım. uyanır uyanmaz actım bılgısayarı daha gelmemıstı. bırazdan geldı kotu haberı verdımafoldumben

yanı bıde 1 ay sonra gel dıyolar ya ya bısey olsa Allah korusun

ya esemosa nasıl daha fazla destek olabiliriz sen baya eskisin canım bi fikrin var mı?

kızlar hepinizden bi ricam olucak ne olur kendimizi gereksiz dinleyip negatif düşünceler getirmeyelim aklımıza şimdi bana diceksiniz söylemekle olmuyo diye ama bende anne adayıyım ve hepimizin pozitif düşünceye ihtiyacı var. esemos arkadaşımıza moral verelim ne bilim özel mesajlar mı atsak bilemiyorum

mrb
esemos a çok üzüldüm yaaaa
ne denebilir ki
ben de yaşadım benzeri bi acıyı
çok zor hem de çok
hele ki zor hamile kalıyorsan
allahım yardımcısı olsun

nutella sekerleblebı karatasoz ve esemos 4 oldu valla bende hepsınde coook uzuldum.

Allah hepsine sabırlar versin ya, duyunca cok üzüldüm. onlar icin dua edelim, Rabbim acılarını hafifletsin ve en kısa zamanda saglıklı bebişler nasip etsin..

merhaba ekim anneleri opuyorumnanaktan
kasım annelerinden geliyorum :kedi:
rahim şekil bozukluğu dolasıyle erken doğum olabilir demişti doktorum
sizinle de tanısayım dedim yerimseniben

ben öylesine gittiğim kontrolde öğrenmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu...........o zaman korkmuştum ya geç kalsaydık ne olurdu diye............doktorum merak etme en fazla 8 hafta sonra zehirler demişti........bilemiyorum ne kadar doğru ama bunu söyleyen prof.

kıslar esemos,u bende cok ıyı anlıyorum benımde basımdan gecti 2 defa kürtaj ama aklıma bıle getırmek ıstemıyorum cok şukur ki bu bebegımde sımdılık bı problem yok...iyi şeyler dusunelım..herkeste olacak dıe bı kanun yok oluo işte allah bı yerde sınıyor hepımızı ve buna da karsı cıkmamalı ısyan etmemelıyız...yanı en azından bebek olma sansımız yuksek hiç olmayanlar ne yapsınya o kadar para dökenler döktüğü halde sonuç alamayanlar...çok uzattım cenem düştü yıne:))) allah herkesın yardımcısı olsun..........

merhaba Lady34,
hosgeldin, Rabbim senin bebeginede hayırlı saglıklı ömürler versin :)

hosgeldın canım. ben bıara bakmıstım topıcınıze. saglıkla kucagına al inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…