kıslar esemos,u bende cok ıyı anlıyorum benımde basımdan gecti 2 defa kürtaj ama aklıma bıle getırmek ıstemıyorum cok şukur ki bu bebegımde sımdılık bı problem yok...iyi şeyler dusunelım..herkeste olacak dıe bı kanun yok oluo işte allah bı yerde sınıyor hepımızı ve buna da karsı cıkmamalı ısyan etmemelıyız...yanı en azından bebek olma sansımız yuksek hiç olmayanlar ne yapsınya o kadar para dökenler döktüğü halde sonuç alamayanlar...çok uzattım cenem düştü yıne:))) allah herkesın yardımcısı olsun..........
Ya kızlar sizin göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu benim niye yok oldu(
merhaba ekim anneleri opuyorumnanaktan
kasım annelerinden geliyorum :kedi:
rahim şekil bozukluğu dolasıyle erken doğum olabilir demişti doktorum
sizinle de tanısayım dedim yerimseniben
kızlar hepinizden bi ricam olucak ne olur kendimizi gereksiz dinleyip negatif düşünceler getirmeyelim aklımıza şimdi bana diceksiniz söylemekle olmuyo diye ama bende anne adayıyım ve hepimizin pozitif düşünceye ihtiyacı var. esemos arkadaşımıza moral verelim ne bilim özel mesajlar mı atsak bilemiyorum
Ya kızlar sizin göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu benim niye yok oldu(
stres yapma Nevyas, bende 10.haftadayım bulantılarım ve gögüs hassasiyetim cok cok azaldı. sadece özellikle geceleri cok başım agrıyo ve cok üşüyorum
slm kızlar napıosunuz bakam yeni haberler varmı.
11, haftadasın hatta:):) ne zaman randevun?
merhaba Lady34,
hosgeldin, Rabbim senin bebeginede hayırlı saglıklı ömürler versin :)
hosgeldın canım. ben bıara bakmıstım topıcınıze. saglıkla kucagına al inş.
hoşgeldın canım hayırla saglıokla kucagına alırsın ınsallah
yarican kansızlık mı oldu acaba
en son ne zaman hemoglobin baktırdın?
SATa göre gitmiyo hamileliğim, dr bi hafta daha kücük oldugunu söyledi :) randevu taa 22 nisanda, bana iki ay sonra gel dedi, nasıl gececek bu günler bilmiyorum
2 ay cok fazla canımya baska doktora gıt derim
aa ben sadece ıkısını bılıyordum yaa..hepsıne rabbım sabır versın ınşallah....bılmıyorum ama aglama ya etkılenır mutlaka bebişin.
nutella sekerleblebı karatasoz ve esemos 4 oldu valla bende hepsınde coook uzuldum.
merhaba ekim anneleri opuyorumnanaktan
kasım annelerinden geliyorum :kedi:
rahim şekil bozukluğu dolasıyle erken doğum olabilir demişti doktorum
sizinle de tanısayım dedim yerimseniben
bilmiyorum ya öylemi yapsam, cevremdeki hamilelerde benim gibi genelde, normal oldugunu düsünmüstüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?