2010 Ekim Anneleri

tabı kı canım hıc kımse kendıyle ılgılı olumsuz bısey dusunmesın. ben suan sadece esemosa uzuluyorum kendımle ılgılı kotu dusuncem yok. saglıklı bebişim dıye dusunuyorum hep.

merhaba ekim anneleri opuyorumnanaktan
kasım annelerinden geliyorum :kedi:
rahim şekil bozukluğu dolasıyle erken doğum olabilir demişti doktorum
sizinle de tanısayım dedim yerimseniben

hoşgeldın canım hayırla saglıokla kucagına alırsın ınsallah

ah be cnm benim acayip moralim bozuldu,o kadar cok böyle seyler görüyorum ki resmen paranoyak oldum,her an bişi olcak mı acaba korkusuyla yasıyorum.ancak kontrolden sonra rahatlıyorum.hatta doktorun yanına girene dek titriyorum panikten,ne zaman hersey yolunda diyo o zaman rahatlama geliyo ve aglamaya baslıyorum.bi tuhaf oldum çıktım.bilmiyorumkismile

Yarın hayrlı haberlerle dönseydim bi ben 10 ayda anca hamile kalabildim ama mesele hamile kalmak değilmiş.Kaldıktan sonra herşey daha endişe verici..

merhaba Lady34,
hosgeldin, Rabbim senin bebeginede hayırlı saglıklı ömürler versin :)

hosgeldın canım. ben bıara bakmıstım topıcınıze. saglıkla kucagına al inş.

hoşgeldın canım hayırla saglıokla kucagına alırsın ınsallah

teşekürler kızlar sizlerde hayırlısıyla sağlıklıca bebeklerinizi kucağınıza alın :Saruboceq:
bebeğini kaybeden arkadaş için üzüldüm :çok üzgünüm: Rabbim kucağını boş bırakmasın tekrar nasip eder inşallah :Saruboceq:

yarican kansızlık mı oldu acaba
en son ne zaman hemoglobin baktırdın?

gecen hafta baktırdım canım kansızlık sınırdaydı ama yinede demir hapı verdi dr, kullanıyorum. netten arastırdım azönce hamilelik üşümesi diye de bişey varmış normal galiba :)

inşallah üzme kendini..........bak ne güzel 10 ayda hamile kalmışsın.........ben 5 yıllık evliyim kendiliğinden ilk kez hamile kaldım.........sadece dua ettim.........inşallah bir sorun yok boşuna canını sıkma

Ben hıÇ ıyı deĞılım kuzenım Şımdı msj attı senı endıŞelendırmek ıstemem ama bı dr gıt dıye canım Çok sıkıldı...

bılmıyorum ama aglama ya etkılenır mutlaka bebişin.
nutella sekerleblebı karatasoz ve esemos 4 oldu valla bende hepsınde coook uzuldum.
aa ben sadece ıkısını bılıyordum yaa..hepsıne rabbım sabır versın ınşallah....
merhaba ekim anneleri opuyorumnanaktan
kasım annelerinden geliyorum :kedi:
rahim şekil bozukluğu dolasıyle erken doğum olabilir demişti doktorum
sizinle de tanısayım dedim yerimseniben

selam canm hoş geldın.....bi bardak süt ıkram edelım sana:) çay kahve yasaktır şimdi....

bilmiyorum ya öylemi yapsam, cevremdeki hamilelerde benim gibi genelde, normal oldugunu düsünmüstüm..

bence de 2 ay cok ya bız 1 aya cok dıyoz bıde. hem ıkılı test fılan 11,haftayla 14, hafta arası yapılıyo bahsetmedı mı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…