Ben hİÇ İyİ deĞİlİm kuzenİm Şİmdİ msj attı senİ endİŞelendİrmek İstemem ama bİ dr gİt dİye canım Çok sıkıldı...
bence de 2 ay cok ya bız 1 aya cok dıyoz bıde. hem ıkılı test fılan 11,haftayla 14, hafta arası yapılıyo bahsetmedı mı sana?
selam canm hoş geldın.....bi bardak süt ıkram edelım sana:) çay kahve yasaktır şimdi....
şimdi ilacımı içtim çok midem kalktı kusarsam ilacın bi etkisi olmaz dime
Niye öyle bi msj attıki neyin var?
tarama testleri yaptırmak icin en uygun zaman 16.hafta dedi dr bana, o zaman gelseniz daha iyi olur,hem 16.haftadan sonra yapılan testleri devlet ödüyo dedi
hiç bişeyim yok kalp atışları için daha gitmedim bu haftaydı ama babamız şehir dışında diye ben bidaha ki hafta gidicem yani herşeyim gayet normal çok şükür ama artık rüyamı gördü içinemi doğdu bilemiyorum ama sinirlerim çok bozuldu
valla ben 1 ay nasılgececek dıye dusunuyorum 2 ay olsa naparım bılmıyorum
2 ay cok gec bence
hiç bişeyim yok kalp atışları için daha gitmedim bu haftaydı ama babamız şehir dışında diye ben bidaha ki hafta gidicem yani herşeyim gayet normal çok şükür ama artık rüyamı gördü içinemi doğdu bilemiyorum ama sinirlerim çok bozuldu
16, haftada yapılan 3 lu test ya alla alla hıcbırsey anlamadım.
kusmamaya çalışıom balık kraker badem kraker ii gelio.
Nevyas sende burdasın galiba beni listeye ekleyebildin mi ?pıtpıtları duyduk (tek yumurta ikizi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?