2010 Ekim Anneleri

bence de 2 ay cok ya bız 1 aya cok dıyoz bıde. hem ıkılı test fılan 11,haftayla 14, hafta arası yapılıyo bahsetmedı mı sana?

tarama testleri yaptırmak icin en uygun zaman 16.hafta dedi dr bana, o zaman gelseniz daha iyi olur,hem 16.haftadan sonra yapılan testleri devlet ödüyo dedi

selam canm hoş geldın.....bi bardak süt ıkram edelım sana:) çay kahve yasaktır şimdi....

süt de yasahmış bana canım kaydirigubbakcemile3
ama alırım Şeniz
şimdi ilacımı içtim çok midem kalktı kusarsam ilacın bi etkisi olmaz dime

şimdi, kusma benneyaptımki
mümkün oldukça kusmamaya çalış kustukça bünyen kusmaya elverişli olur dediler
miden bulanırsa temiz hava almaya çalış Şeniz

Niye öyle bi msj attıki neyin var?

hiç bişeyim yok kalp atışları için daha gitmedim bu haftaydı ama babamız şehir dışında diye ben bidaha ki hafta gidicem yani herşeyim gayet normal çok şükür ama artık rüyamı gördü içinemi doğdu bilemiyorum ama sinirlerim çok bozuldu

ay tatlım bı sorsaydın nıye dıyo dıye. bence sen gıt doktora esın gelınce yıne gıdersın madem ıcın rahat degıl.

tövbe tövbe
nedir bu ya insanların patavatsızlığı
bi hamilenin bu şekilde moralini bozmak ortada bi şey yokken daha kötü bence
Allahallahh

ben dayanamam ki giderim. banada 1.5 ay sona gel dedi ama 1 ay sona gitçem eşimde dio nie erken geldiniz derse dio heheh dedim bizimi takip edio o nerden anlıcak.

bende 8.haftada gitmiştim canım, bazen bebek sanılandan kücük oluyomus ve kalp sesleride duyulmayınca anne panik oluyo diye 8.haftada gelmemi önermişti dr. o zaman daha kesin sonuc alınması icin yani, hic sorun yapma duyarsın ins :)

16, haftada yapılan 3 lu test ya alla alla hıcbırsey anlamadım.

benimde kafam karıstı bide ben dr'a bi sakatlıkta olsa aldırmak istemediğimi söylemiştim belki o yüzden 16.hafta gel demiş olabilir..

Aymeh eşimin kuzeni 11. haftada gitti kalp atışşı için çok ilgisizdiler sen bilirsin için rahat edecekse git canım eşini beklesende olur..

patavatsızlıktan başka bişi değil :mymeka:
üzülme canım ya
senin için rahat etmeyecek belki kafana takmaktansa git derim doktora
takmam kafama diyosan keyfine bak üzülme
kuzeninde nasıl bi insanmış be :1closedeyes:

kusmamaya çalışıom balık kraker badem kraker ii gelio.

kaydirigubbakcemile5

merhaba yeni bakabildim siteye ve geçmişe baktığımda esemos u öğrendim ve okurken ağladım.Allah sabır versin benim ilk gebeliğim boş gebelikti ve ben bir kese için nasıl üzülmüş ,ağlamıştım.rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin diyecek bişi bulamıyorum

SÖZ VERDİM EŞİME BENİM İÇİM RAHAT HAFTAYA CUMARTESİ GİDİP DUYUCAM İNŞ. BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI BABASIYLA BİRLİKTE OZAMAN 8+6 OLUCAZ KESİN DUYARIM HERALDE SAOLUN KIZLAR DUA EDELİM BİRBİRİMİZE SÜREKLİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…