iyidir cnm senden nbr ?
selam kızlar
selam cnm,öyle mi? ben yeni geldim hastaneden anca bitti işim...bendende iilik canım saol
slm ayronik :) site bakımdaydı, herkes gitmiş..
Merhaba kızlar sıtede calısma var dıyordu 15 dk kadar once denedım en son
nasılsınız?
bu sıtenın bakımıda bı bıtemedııı:)
selam cnm,öyle mi? ben yeni geldim hastaneden anca bitti işim...
hg kızlar..
evet bitmedi bakım bi türlü, nerde ne degisiyo anlamadım ama ben kaydirigubbakcemile3
:)
evet catala gec diyince benim yelkenler suya indi yapamam dedim ben sezeryan istiyorum dedim..zaten bu kadar kasılırsan normal dogumun da zor olur dedi...sancım cıktı nst de,o yüzden sezeryana gün veremiyo...bol istirahat dedi,hiç bi iş yapma dinlen dedi,bol su iç dedi..eger kanaman olursa,suyun gelirse kasılmaların arası düzenli olursa hemen gel dedi..1 hafta daha durması gerek en azından dedi..hatta eger sorun olmazsa 2 hafta sonra alınıcak...carsamba tekrar kontrol var eger o güne dek bişi olmazsahg kızlar..
evet bitmedi bakım bi türlü, nerde ne degisiyo anlamadım ama ben kaydirigubbakcemile3
hmm, ne dedi dr, catı muayenesimi olcaktın?
bu arada kilosu da 2870,bana cok az geldi ama dr normal diohg kızlar..
hmm, ne dedi dr, catı muayenesimi olcaktın?
evet catala gec diyince benim yelkenler suya indi yapamam dedim ben sezeryan istiyorum dedim..zaten bu kadar kasılırsan normal dogumun da zor olur dedi...sancım cıktı nst de,o yüzden sezeryana gün veremiyo...bol istirahat dedi,hiç bi iş yapma dinlen dedi,bol su iç dedi..eger kanaman olursa,suyun gelirse kasılmaların arası düzenli olursa hemen gel dedi..1 hafta daha durması gerek en azından dedi..hatta eger sorun olmazsa 2 hafta sonra alınıcak...carsamba tekrar kontrol var eger o güne dek bişi olmazsa(
bu arada kilosu da 2870,bana cok az geldi ama dr normal dio(
kızlar bayadır giremiyorum siteye vaktim olmadı hiç misafir falan.. şimdide kayınvalidemler geliyor fazla duramayacağım umarım herkes iyidir, geçmişe de bakamadım doğum yapan falan varmı???
evet catala gec diyince benim yelkenler suya indi yapamam dedim ben sezeryan istiyorum dedim..zaten bu kadar kasılırsan normal dogumun da zor olur dedi...sancım cıktı nst de,o yüzden sezeryana gün veremiyo...bol istirahat dedi,hiç bi iş yapma dinlen dedi,bol su iç dedi..eger kanaman olursa,suyun gelirse kasılmaların arası düzenli olursa hemen gel dedi..1 hafta daha durması gerek en azından dedi..hatta eger sorun olmazsa 2 hafta sonra alınıcak...carsamba tekrar kontrol var eger o güne dek bişi olmazsa(
dr da sen farketmiyo musun dedi,evde bazen anlıyorum ama nstde cıkanları hissetmedim bile...artık elimi bişiye sürmem valla,korkuyorum..kasılmalar agrı verıyormu ? benımde karnımda toplanıyor gııbı oluyor ama agrı olmuyor...
dınlen ayaklarını uzat bol sıvı al dıkkat et kendıne
dr da sen farketmiyo musun dedi,evde bazen anlıyorum ama nstde cıkanları hissetmedim bile...artık elimi bişiye sürmem valla,korkuyorum..
ne biliyim cok az geldi gözüme,1-2 haftaya kaç kilo olur ki?benım bı tanıdıgım yenı dogum yaptı normal dogum 40. haftada bebek 2850 dogdu gayet saglıklıydı kuzucuk aynı gun eve gonderdıler ıyı bence
etmedi,cok kasıyosun böyle konularda kendini dedi,zaten böyle olursa normal dogumu nasıl yapıcaksın sen dedi?beklerse beklicek inşallah ama acele etcek die tırsıyorumburcak, gülsen ve selmas dogum yaptı canım.. onlardan haberin varmıydı?
muayene etmedimi yani, sezeryan olcagın kesin o zaman?
hadi hayırlısı olsun.. biraz daha beklesin bebişin :)
ne biliyim cok az geldi gözüme,1-2 haftaya kaç kilo olur ki?
haftada 200 alır heralde tatlım ama kılosunu cok takma tam olculer dogru cıkmıyor zaten saglıklı dogsunlarda
burcak, gülsen ve selmas dogum yaptı canım.. onlardan haberin varmıydı?
burcaktan var gülsen de oalcaktı ama selmas dan haberim yoktu, nevyasın topiği vardı doğumları olanlar için ama bakamadım bakaym bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?