cok dogru cnm,bu ara agır bi iş yaptın mı dedi,hayır dedim..demek ki kendini yorunca da böle seyler oluyo..bundan sonra yatcam hep :))yapma hem dınlen bebişler zaten yorcaklar bızı
selam cnm hoşgeldin...selam kızlar...
site yine bakımdaydı...
ya inşallah alır..tam ölcüler değil ama ya daha az cıkarsa:SSne biliyim cok az geldi gözüme,1-2 haftaya kaç kilo olur ki?
haftada 200 alır heralde tatlım ama kılosunu cok takma tam olculer dogru cıkmıyor zaten saglıklı dogsunlarda
güle güle canım kendine dikkat etben cıktım kızlar, eşim geldi.. görüsürüz..
cok dogru cnm,bu ara agır bi iş yaptın mı dedi,hayır dedim..demek ki kendini yorunca da böle seyler oluyo..bundan sonra yatcam hep :))
ben de kilo vermişim bi de,o nasıl oluyosa? 1 kilo vermişimaslında bu ara benım bıle iştahım yok ama bu ara ıyı yersek beslenırsek ıyı kılo alır bebişler
bi araştırım bebişe iyi gelen yiycekleriii
ben de kilo vermişim bi de,o nasıl oluyosa? 1 kilo vermişim
dogru söylüyosun cnm ama pimpirikleniyorum işte elimde değil..bi de dr um yogundu bugün,aklımdaki cogu seyi soramadım,çarsambaya dek bi kagıda yazcam unutmamak için sonra soru bombardımanına tutucam dr umu :))ilk defa duydum ama olsun bebiş saglıklı sonucta kılosuda ıyı
görüşmek üzere canım,allah korusun biraz daha beklesin ufaklık..hapimiz cakma ekim annesi olcez bu gidişlekaydirigubbakcemile3Kızlar kocişim geldi ben çıkıyorum yarın dk dan snr yazarım inş. dogurup geşlmezsem tabi
ne biliyim cok az geldi gözüme,1-2 haftaya kaç kilo olur ki?
etmedi,cok kasıyosun böyle konularda kendini dedi,zaten böyle olursa normal dogumu nasıl yapıcaksın sen dedi?beklerse beklicek inşallah ama acele etcek die tırsıyorum
ben geldiiiiiiimm
hoşgeldin. nasılsın??? çok merak ettik seni?
allahımm şükür kavuşturanaaaaabu nedir böle kk hayatımız olmuş
karyolamızı ekledim kızlar beşikler topiğini...bikaç deneme sonra anca becerebildim...çok yeteneksizim çoookkkk....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?