2010 Ekim Anneleri

selam kızlar...

site yine bakımdaydı...
selam cnm hoşgeldin...

aslında bu ara benım bıle iştahım yok ama bu ara ıyı yersek beslenırsek ıyı kılo alır bebişler
bi araştırım bebişe iyi gelen yiycekleriii

ilk defa duydum ama olsun bebiş saglıklı sonucta kılosuda ıyı
dogru söylüyosun cnm ama pimpirikleniyorum işte elimde değil..bi de dr um yogundu bugün,aklımdaki cogu seyi soramadım,çarsambaya dek bi kagıda yazcam unutmamak için sonra soru bombardımanına tutucam dr umu :))

canım kilosunu dert etme...hiç belli olmaz son haftalarda daha çok kilo alabilir...benim oğlum son haftalarda haftada 400gr alıyodu...

karyolamızı ekledim kızlar beşikler topiğini...bikaç deneme sonra anca becerebildim...çok yeteneksizim çoookkkk....kaydirigubbakcemile3

karyolamızı ekledim kızlar beşikler topiğini...bikaç deneme sonra anca becerebildim...çok yeteneksizim çoookkkk....kaydirigubbakcemile3

canımmm baktımm ama ben de beceriksizz cicilere bakıomuşum bulamadımm bi türlü sonra gördüm karyola ve oda takımlarını çok güsellermiş bende kirli sepetine bayıldım güle güle kullansınnn kuzunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…