evet bence de :) İyiyim iyiyim hep telkin verıyorum kendıme aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Şeniz
ayy isim konusu benı cok zorlıycak galıba
aslinda isim cok onemli cocugun ilerdeki karakterini kisiligini hayatini herseyini sekillendiriyor. hem anlamli hem guzel olmali. tabiki en onemlisi ismin manasi.
biz merti ozu sozu dogru dobra dobra olsun diye sectik. ama arkdaslarim diyor o ismi koyma mert isimli cocuklar cok yaramaz olurmuskaydirigubbakcemile3
ben de katılıyorum sırf kulaga hos gelıyo dıye manasız ısımler koymamaktan yana olanlardanım ben mana cok daha onemlı o yuzden ıyı bı arastırma yapmak lazım :)aslinda isim cok onemli cocugun ilerdeki karakterini kisiligini hayatini herseyini sekillendiriyor. hem anlamli hem guzel olmali. tabiki en onemlisi ismin manasi.
biz merti ozu sozu dogru dobra dobra olsun diye sectik. ama arkdaslarim diyor o ismi koyma mert isimli cocuklar cok yaramaz olurmuskaydirigubbakcemile3
ya canim zaten hepimizin hamileligi disindada yasadigi sorunlar olabiliyo is ozel hayat sosyal hayat vs....... ama su donem ben napiyorum biliyo musun meni mutsuz edenle gorusmuyorum inan okadar rahatim ki valla bak deneyin bunuyerimseniben
mert, yigit, efe bi erkege konulabilecek en guzel isimler ben cok yakistiriyorum ama bi gercek var ki 3 isimded tanidigim cocuk var varya hiper aktifler offf:)))))))))))
valla arastirdikca icinden cikilmaz bir hal aliyor. biz fazla uzatmadik:) tabi daha yolun basindayiz ama ilk isim konusunu hallettik. hastaneye yatista ne isim koyucaksin onu soruyorlar once cunku dogum sertifikasina isim yazilmasi gerekiyor.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne yapalim olsun bizim babamizda cok hiperaktif hic yerinde duramaz babali ogullu (erkek olursa tabi)enerjilerini atarlar oh bende rahat rahat isime bakarimkaydirigubbakcemile3
aslinda isim cok onemli cocugun ilerdeki karakterini kisiligini hayatini herseyini sekillendiriyor. hem anlamli hem guzel olmali. tabiki en onemlisi ismin manasi.
orası da dogru alternatıfler cogaldıkca cogalıyor cunku sonunda da cıkılmaz bı hal alıyor :) babasıyla artık bı ısım dusunucez hele cınsıyetımız kesınlessın de kaydirigubbakcemile5
annem diyo ki valla kiz olur bide sana cekerse yandiniz diyo ben cok hareketli ve cok cadiymisim ama esime cekerse paso mama uyku mama uyku hehehheheheh:)
:)) tecrübeyle sabittir mert isimli çocuklar konusunda sana fikir veren doğru söylemiş canım.
Oğlum mert can, aynen ifade edildiği gibi bir bastığı yere bir daha basmayan hatta uyurken bile sürekli hareket halinde olan bi çocuk.kaydirigubbakcemile3
:)) tecrübeyle sabittir mert isimli çocuklar konusunda sana fikir veren doğru söylemiş canım.
Oğlum mert can, aynen ifade edildiği gibi bir bastığı yere bir daha basmayan hatta uyurken bile sürekli hareket halinde olan bi çocuk.kaydirigubbakcemile3
oglun mu var ne kadar sanslisin valla ben hareketli erkek cocuklarini isirarak seviyorum eminim seninkide cok tatlidir adida guzelyerimseniben
kaydirigubbakcemile3
ne guzel mama uyku mama uyku bebeklerin tek yaptigi sey zaten kaka uyku emme esimde dun aksam bana oyle diyor ah bebek olmak vardi alti temizlensin mamasini emsin misil misil uyusun bende bebek olmak istiyorum diyor bende dedim sen tam 32 yasinda bir bebeksin:roflol:
ben deldim kızlar hanımın çiftliğini izliyim
hosgeldin nasil bi dizi o ben hic izlemiyorum:)
ben deldim kızlar hanımın çiftliğini izliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?