2010 Ekim Anneleri

evet bence de :) İyiyim iyiyim hep telkin verıyorum kendıme aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Şeniz

ya canim zaten hepimizin hamileligi disindada yasadigi sorunlar olabiliyo is ozel hayat sosyal hayat vs....... ama su donem ben napiyorum biliyo musun meni mutsuz edenle gorusmuyorum inan okadar rahatim ki valla bak deneyin bunuyerimseniben

ayy isim konusu benı cok zorlıycak galıba

valla arastirdikca icinden cikilmaz bir hal aliyor. biz fazla uzatmadik:) tabi daha yolun basindayiz ama ilk isim konusunu hallettik. hastaneye yatista ne isim koyucaksin onu soruyorlar once cunku dogum sertifikasina isim yazilmasi gerekiyor.

mert, yigit, efe bi erkege konulabilecek en guzel isimler ben cok yakistiriyorum ama bi gercek var ki 3 isimded tanidigim cocuk var varya hiper aktifler offf:)))))))))))

ben de katılıyorum sırf kulaga hos gelıyo dıye manasız ısımler koymamaktan yana olanlardanım ben mana cok daha onemlı o yuzden ıyı bı arastırma yapmak lazım :)
ya canim zaten hepimizin hamileligi disindada yasadigi sorunlar olabiliyo is ozel hayat sosyal hayat vs....... ama su donem ben napiyorum biliyo musun meni mutsuz edenle gorusmuyorum inan okadar rahatim ki valla bak deneyin bunuyerimseniben

öyle canım cok dogru yapıyorsun ben de aynen görüşmemeyi beceremesem de en azından uzak durmaya calısıyorum en dıkkat etmemız gereken donemdeyız bızden ve bebegımızden baska hıcbıseyın onemı yok su aralar kaydirigubbakcemile3

mert, yigit, efe bi erkege konulabilecek en guzel isimler ben cok yakistiriyorum ama bi gercek var ki 3 isimded tanidigim cocuk var varya hiper aktifler offf:)))))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne yapalim olsun bizim babamizda cok hiperaktif hic yerinde duramaz babali ogullu (erkek olursa tabi)enerjilerini atarlar oh bende rahat rahat isime bakarimkaydirigubbakcemile3

valla arastirdikca icinden cikilmaz bir hal aliyor. biz fazla uzatmadik:) tabi daha yolun basindayiz ama ilk isim konusunu hallettik. hastaneye yatista ne isim koyucaksin onu soruyorlar once cunku dogum sertifikasina isim yazilmasi gerekiyor.

orası da dogru alternatıfler cogaldıkca cogalıyor cunku sonunda da cıkılmaz bı hal alıyor :) babasıyla artık bı ısım dusunucez hele cınsıyetımız kesınlessın de kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne yapalim olsun bizim babamizda cok hiperaktif hic yerinde duramaz babali ogullu (erkek olursa tabi)enerjilerini atarlar oh bende rahat rahat isime bakarimkaydirigubbakcemile3

annem diyo ki valla kiz olur bide sana cekerse yandiniz diyo ben cok hareketli ve cok cadiymisim ama esime cekerse paso mama uyku mama uyku hehehheheheh:)

:)) tecrübeyle sabittir mert isimli çocuklar konusunda sana fikir veren doğru söylemiş canım.
Oğlum mert can, aynen ifade edildiği gibi bir bastığı yere bir daha basmayan hatta uyurken bile sürekli hareket halinde olan bi çocuk.kaydirigubbakcemile3

annem diyo ki valla kiz olur bide sana cekerse yandiniz diyo ben cok hareketli ve cok cadiymisim ama esime cekerse paso mama uyku mama uyku hehehheheheh:)

kaydirigubbakcemile3

ne guzel mama uyku mama uyku bebeklerin tek yaptigi sey zaten kaka uyku emme esimde dun aksam bana oyle diyor ah bebek olmak vardi alti temizlensin mamasini emsin misil misil uyusun bende bebek olmak istiyorum diyor bende dedim sen tam 32 yasinda bir bebeksin:roflol:

oglun mu var ne kadar sanslisin valla ben hareketli erkek cocuklarini isirarak seviyorum eminim seninkide cok tatlidir adida guzelyerimseniben

dogrudur canim bakalim son anda belki karar degistiririzkaydirigubbakcemile3

oglun mu var ne kadar sanslisin valla ben hareketli erkek cocuklarini isirarak seviyorum eminim seninkide cok tatlidir adida guzelyerimseniben

sağol canım :) hem dehşet hareketli hem de tombiş tam ıssırmalık bi maymun profilde var fotosukaydirigubbakcemile3

benim kociste 32 tam bir koca bebek ve inanirmisin bana daha simdiden sen beni bebisten sonra daha az sevmezsin dimi diyo cok komik yakaydirigubbakcemile3

benimde açık hehe az kaldı bitmesine akşam bulaşığı duruo onu izlicem die gecenin bi vakti bulaşık yıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…