2010 Ekim Anneleri

benim kociste 32 tam bir koca bebek ve inanirmisin bana daha simdiden sen beni bebisten sonra daha az sevmezsin dimi diyo cok komik yakaydirigubbakcemile3

bunlar simdiden nazlanmaya kiskancliga basladi gibikaydirigubbakcemile3
simdiden benimki kafasinda senaryolar uyduruyor yok benim gozum bebekten baskasini gormezmisde pabucu dama atilacakmisda oncelik hep onun olucakmisdakaydirigubbakcemile3 da da da vs..... liste uzar giderrr ay benimki tam koca bir bebek ya.

ama azicik agrim var desem ne oldu neren agriyor doktora gidelim hemen kalk giyin masaj yapimmi :roflol:telasa dusuyor asil benim pabucum dama atildi coktan.

:roflol::roflol: :roflol:

pinguu bizde 7 hafta 2 gunluguz biliyomusun kaydirigubbakcemile2
aynıyız o zaman bız senleaklinialirimsmile
ben deldim kızlar hanımın çiftliğini izliyim
hosgeldın cnm ben de bakıyorum bı yandan da bılgısayar kucagımda kaydirigubbakcemile3
benim kociste 32 tam bir koca bebek ve inanirmisin bana daha simdiden sen beni bebisten sonra daha az sevmezsin dimi diyo cok komik yakaydirigubbakcemile3

ayy bızde de ben fenayımdır esım olgun sen bebegı sevdıgımde kıskanırsın dıyo korkuyosempatiksalakcinni yok canım o kadar da degıl dedım o ıkımızın onu cok sev beni sevmıs kadar olursun dedım

selam kızlar:))ya bu cinsiyet işi ne zaman belli olur???heyecan yapıyorum:)))

4 ayda belli olmaya baslar herhalde bilmem doktorunada bagli biraz sanirim. bazilari ilk ultrasonda bile anliyorlarmis ama ne kadar guvenilir bilemem.
dusunsenize 9 ay boyunca kiziniz olucak diye bekliyorsunuz dogumda oglunuz oluyor:1shok::1shok:

evet canim seninle ayniyiz:) benim dr um 27 ekim dedi doguma ama tabi bu tarih kesin degisir

evet canim seninle ayniyiz:) benim dr um 27 ekim dedi doguma ama tabi bu tarih kesin degisir

bızımkı de 27ekım gozukuyoropuyorumnanaktan ama ben epidural sezeryan olmak ıstıyorum onun ıcın bıraz erkene gelıcek gunumuzolumunekankayizsmile

ay kizlar benim evlilik yildonumumden birgun once doguracaksiniz ha:)
bende o gune denk gelsin istemistim ama olmadi saglik olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…