benim kociste 32 tam bir koca bebek ve inanirmisin bana daha simdiden sen beni bebisten sonra daha az sevmezsin dimi diyo cok komik yakaydirigubbakcemile3
bunlar simdiden nazlanmaya kiskancliga basladi gibikaydirigubbakcemile3
simdiden benimki kafasinda senaryolar uyduruyor yok benim gozum bebekten baskasini gormezmisde pabucu dama atilacakmisda oncelik hep onun olucakmisdakaydirigubbakcemile3 da da da vs..... liste uzar giderrr ay benimki tam koca bir bebek ya.
ama azicik agrim var desem ne oldu neren agriyor doktora gidelim hemen kalk giyin masaj yapimmi :roflol:telasa dusuyor asil benim pabucum dama atildi coktan.
selam kızlar:))ya bu cinsiyet işi ne zaman belli olur???heyecan yapıyorum:)))
daha coookkkk var canim:) hayal kur bizim gibi :)
aynıyız o zaman bız senleaklinialirimsmilepinguu bizde 7 hafta 2 gunluguz biliyomusun kaydirigubbakcemile2
hosgeldın cnm ben de bakıyorum bı yandan da bılgısayar kucagımda kaydirigubbakcemile3ben deldim kızlar hanımın çiftliğini izliyim
benim kociste 32 tam bir koca bebek ve inanirmisin bana daha simdiden sen beni bebisten sonra daha az sevmezsin dimi diyo cok komik yakaydirigubbakcemile3
kızlar uykum geldi ben kaçar iyi geceler hepinize cici bakın kendinize
daha coookkkk var canim:) hayal kur bizim gibi :)
aynıyız o zaman bız senleaklinialirimsmile
hosgeldın cnm ben de bakıyorum bı yandan da bılgısayar kucagımda kaydirigubbakcemile3
ayy bızde de ben fenayımdır esım olgun sen bebegı sevdıgımde kıskanırsın dıyo korkuyosempatiksalakcinni yok canım o kadar da degıl dedım o ıkımızın onu cok sev beni sevmıs kadar olursun dedım
ah ah zor bizim işimiz hiç hamile gibi hissetmiom kendimimide bulantısıda olmasa
evet canim seninle ayniyiz:) benim dr um 27 ekim dedi doguma ama tabi bu tarih kesin degisir
evet canim seninle ayniyiz:) benim dr um 27 ekim dedi doguma ama tabi bu tarih kesin degisir
bızımkı de 27ekım gozukuyoropuyorumnanaktan ama ben epidural sezeryan olmak ıstıyorum onun ıcın bıraz erkene gelıcek gunumuzolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?