ay ben 80 beden sutyen kullanıyordum sımdı fışkırıyor cok şişti benımkıler çookk
ben 24 martta 12 haftalıkken gitcem doktora...belki belli olur ne dersiniz..:))
ben 24 martta 12 haftalıkken gitcem doktora...belki belli olur ne dersiniz..:))
:) senınkı ne zamana gorunuyoduay kizlar benim evlilik yildonumumden birgun once doguracaksiniz ha:)
bende o gune denk gelsin istemistim ama olmadi saglik olsun:)
canım arkadasım 14 haftalık gıttıgı halde doktor kesın bısey dıyememıs kıza benzıyor ama kesın degıl umıtlenmeyın demıs en garantı bırazcık daha sabırlı olmakkaydirigubbakcemile2ben 24 martta 12 haftalıkken gitcem doktora...belki belli olur ne dersiniz..:))
benim 14 ekim çıkıyor ama.. herşey yolunda giderse; 10.10.2010 istiyorum ben...
9gun sonraya randevumuz var canım gıdınce sorayım fena cunku bılgı ıcın tesekkurleropuyorumnanaktan
selam kızlar:))ya bu cinsiyet işi ne zaman belli olur???heyecan yapıyorum:)))
halideyle kemal basıldı
halideyle kemal basıldı
inşallah şifa olur bebişm..
4 aylık gibi ancak belli olur diye biliyorum tatlm..
üff heyecan dorukta..bassınlar o ahlaksız kadını..kaydirigubbakcemile3
inşallah şifa olur bebişm..
4 aylık gibi ancak belli olur diye biliyorum tatlm..
üff heyecan dorukta..bassınlar o ahlaksız kadını..kaydirigubbakcemile3
:) senınkı ne zamana gorunuyodu
10 ekim 2010 ama doktorum 2 hafta erkende gelebilir 2 hafta gecde gelebilir dedi bakalim ben gec gelsin istiyorum evlilik yildonumumuze ne kadar yakin olursa o kadar iyi bizim hediyemiz olsun.
bebegim terazi burcu olcak en iyi anlastigim burctur. hesaplasam bu kadar tutturamazdimkaydirigubbakcemile3
[:) senınkı ne zamana gorunuyodu
10 ekim 2010 ama doktorum 2 hafta erkende gelebilir 2 hafta gecde gelebilir dedi bakalim ben gec gelsin istiyorum evlilik yildonumumuze ne kadar yakin olursa o kadar iyi bizim hediyemiz olsun.
bebegim terazi burcu olcak en iyi anlastigim burctur. hesaplasam bu kadar tutturamazdimkaydirigubbakcemile3
inşallah gönlüzüe gore olur canımaklinialirimsmile
[:) senınkı ne zamana gorunuyodu
benimde eşimin doğum günü 19u...bizim içinde tam sürpriz olacak...daha doğrusu ben eşime güsel bi hediye vericem, hiç unutamayacak...:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?