2010 Ekim Anneleri

sendemi anti halidecisin hehehe

elime verseler gözünü oyarım o derece..alsanaalsanasmile

olur inş :Saruboceq:dayanılcak gıbı degıl ozellıkle de gecelerı yatarken fena cıkıyor ortaya

tatlm doktora gidene kadar da sana tavsiyem asitli,baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak dur..çay kahve çok az..soğan sakın yeme..ayrıca egceleri yüksek YASTIKTA YAT MÜMKÜN OLDUĞUNCA BİTNM..

DENEYİMLİ REFLÜ HASTASI BİR DOSTkaydirigubbakcemile3

herkes halideye sinir oluyo galiba bende BIHTEREkaydirigubbakcemile3

saçma yaw güllüyü muzaffere uygun değil köylü die istemiodu gitti onun sevgilisyle sevgili oldu salak etme bulma dünyasımı desek ne desek

KIRIVERİCİİM O İNCECİK BELİNİ ONUN BENNNN:roflol:

hehe dizi bitti ya izlemicem izlemicem dizi dedim hergün bi dizim var şimdi bağımlılık yapıo.

benim eşim 12 haziran doğumlu kızımın muhtemel doğum tarihi 13 hazirandı nasıl sevimiştim belki de aynı günde doğarlar diye..olmadı kızım 23 haziranda doğdu..annem ve ben 5 ağustosta doğmuşuz ama:asigim:

bakalım bu gelecek sıpacık ne zaman gelecek hayırlısıyla??

aaaaaaaaaaaaaaaaaa baharatlıdan mı oluyo:gitme: ben bayılırım tum yemeklerım baharatlıdır ondan mı acaba bu kadar sıddetlı yanıyorum ayyy ıyı oldu ogrendım allah razı olsun valla azaltayım bırden kesemem de en azından bana zararı var bıldıgım ıcın yavastan uzaklasayım kahvaltımdan sucuk fılan da eksık olmaz ne bılıyım cok yıyorum baharatlı seyler galıba ohaoldumsmile

ya ben gece gece yine kötü haber aldım arkadaşımdan. iyice huylanmaya başladım...bebeğimi görmek istiyorum yaaaaa....

hehe dizi bitti ya izlemicem izlemicem dizi dedim hergün bi dizim var şimdi bağımlılık yapıo.

evet sen baya sarmıssın dızı olayınakaydirigubbakcemile3 ben bır tek ezele bakıyorum dıgerlerı de artık denk gelırse ızlenıyorlar tarafımdankaydirigubbakcemile3

benim esim basak burcu . ben hep ya basak olsun ya terazi derdim rabbim gonlume gore verdi.
basak burclarini titiz olmalarindan dolayi cok seviyorumzemuszemuscok organize ve planlilar.cokda zekiler.
terazide en iyi anlastigim burc.
bendeniz ikizler nefret ettgim burcsempatiksalakcinnicok degisken ve hemen herseyden cabuk sykilan bir yapiya sahip.

yanefret ederdim dizilerden. nasıl izlerler sıkılmıolarmı derdim büyükmü konuştum ne hehe

canım sız esınle ne kadar benzıyorsunuz bırbırınıze Allah'ım nasıl yaratmıs eş işteopuyorumnanaktan
KIZLAR VUCUDUM YORULDU BEN CIKIYORUM HEPINIZE IYI GECELER GORUSMEK UZERE HEP POZITIF KALINopuyorumnanaktan
cık canım benım de bel agrım azdı cıkarım bırazdan gorusuruz dıkkat et kendıne
ya ben gece gece yine kötü haber aldım arkadaşımdan. iyice huylanmaya başladım...bebeğimi görmek istiyorum yaaaaa....

hayırdır ne oldukı canım ya ne haberı aldın

tatlm özellikle de sucuk zaten hem yağ hem baharat.....eğer çok canın isterse de şu şekilde tavsiye de bulunayım bak..daha azz dokunuyor böyle:

sucukları doğrayıp tavaya koy..ocağı yak..üzerine bir çay bardağı su koy sucuklar kaynasın..yağı üzerine çıkacak..o suyu dök..sonra kavurarak pişir..bu şekilde de yanman azalacaktır..bir de çok soğuk ya da çok sıcak olmasın yiyip içtiğin şeyler tatlm..ona da dikkat et..benim yıllardır var bu sorunum..artık birlikte yaşamayı öğrendim..senağlama

bi arkadaşın bebeği.... :gitme:
oda bizim gibi ekim hamişiydi...ölmüş yaaaaa...... ay bu nasıl bir gündü böylee????
aşırı kusuyordu, su bile içemiyordu... almışlar hemen bebişi.

bi arkadaşın bebeği.... :gitme:
oda bizim gibi ekim hamişiydi...ölmüş yaaaaa...... ay bu nasıl bir gündü böylee????
aşırı kusuyordu, su bile içemiyordu... almışlar hemen bebişi.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaay cok kotu oldum ya cok kotu.
bugun ikinci haber bu offffffffff allahim sen sabir ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…