sendemi anti halidecisin hehehe
olur inş :Saruboceq:dayanılcak gıbı degıl ozellıkle de gecelerı yatarken fena cıkıyor ortaya
herkes halideye sinir oluyo galiba bende BIHTEREkaydirigubbakcemile3
saçma yaw güllüyü muzaffere uygun değil köylü die istemiodu gitti onun sevgilisyle sevgili oldu salaketme bulma dünyasımı desek ne desek
[
benimde eşimin doğum günü 19u...bizim içinde tam sürpriz olacak...daha doğrusu ben eşime güsel bi hediye vericem, hiç unutamayacak...:teytey::teytey:
benımkının de dogumgunu bugundu hamişim bebiş gelıyo ıste sana dogumgunu hedıyesı yeterkaydirigubbakcemile3
ben de terazı olsun ıstıyorum yukselenım terazı hava grubuyuz cok ıyı anlasıcaz
konularımız karıştı heheh benimki terazi oluo dime 20.10 2010 hehe
inşallah gösterir ya..gerçi anket yapıyorum şimdi...kazanan tarafa yemek sözzüm var..bakalım hangi taraf kazanacak?:))
[
benimde eşimin doğum günü 19u...bizim içinde tam sürpriz olacak...daha doğrusu ben eşime güsel bi hediye vericem, hiç unutamayacak...:teytey::teytey:
evet onlara hic unutamayacaklari hediyeler vercez:):)kaydirigubbakcemile3
elime verseler gözünü oyarım o derece..alsanaalsanasmile
tatlm doktora gidene kadar da sana tavsiyem asitli,baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak dur..çay kahve çok az..soğan sakın yeme..ayrıca egceleri yüksek YASTIKTA YAT MÜMKÜN OLDUĞUNCA BİTNM..
DENEYİMLİ REFLÜ HASTASI BİR DOSTkaydirigubbakcemile3
KIRIVERİCİİM O İNCECİK BELİNİ ONUN BENNNN:roflol:
hehe dizi bittiya izlemicem izlemicem dizi dedim hergün bi dizim var şimdi bağımlılık yapıo.
ya ben gece gece yine kötü haber aldım arkadaşımdan. iyice huylanmaya başladım...bebeğimi görmek istiyorum yaaaaa....
canım sız esınle ne kadar benzıyorsunuz bırbırınıze Allah'ım nasıl yaratmıs eş işteopuyorumnanaktanbenim eşim 12 haziran doğumlu kızımın muhtemel doğum tarihi 13 hazirandı nasıl sevimiştim belki de aynı günde doğarlar diye..olmadı kızım 23 haziranda doğdu..annem ve ben 5 ağustosta doğmuşuz ama:asigim:
bakalım bu gelecek sıpacık ne zaman gelecek hayırlısıyla??
cık canım benım de bel agrım azdı cıkarım bırazdan gorusuruz dıkkat et kendıneKIZLAR VUCUDUM YORULDU BEN CIKIYORUM HEPINIZE IYI GECELER GORUSMEK UZERE HEP POZITIF KALINopuyorumnanaktan
ya ben gece gece yine kötü haber aldım arkadaşımdan. iyice huylanmaya başladım...bebeğimi görmek istiyorum yaaaaa....
aaaaaaaaaaaaaaaaaa baharatlıdan mı oluyo:gitme: ben bayılırım tum yemeklerım baharatlıdır ondan mı acaba bu kadar sıddetlı yanıyorum ayyy ıyı oldu ogrendım allah razı olsun valla azaltayım bırden kesemem de en azından bana zararı var bıldıgım ıcın yavastan uzaklasayım kahvaltımdan sucuk fılan da eksık olmaz ne bılıyım cok yıyorum baharatlı seyler galıba ohaoldumsmile
canım sız esınle ne kadar benzıyorsunuz bırbırınıze Allah'ım nasıl yaratmıs eş işteopuyorumnanaktan
bi arkadaşın bebeği.... :gitme:
oda bizim gibi ekim hamişiydi...ölmüş yaaaaa...... ay bu nasıl bir gündü böylee????
aşırı kusuyordu, su bile içemiyordu... almışlar hemen bebişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?