tatlm özellikle de sucuk zaten hem yağ hem baharat.....eğer çok canın isterse de şu şekilde tavsiye de bulunayım bak..daha azz dokunuyor böyle:
sucukları doğrayıp tavaya koy..ocağı yak..üzerine bir çay bardağı su koy sucuklar kaynasın..yağı üzerine çıkacak..o suyu dök..sonra kavurarak pişir..bu şekilde de yanman azalacaktır..bir de çok soğuk ya da çok sıcak olmasın yiyip içtiğin şeyler tatlm..ona da dikkat et..benim yıllardır var bu sorunum..artık birlikte yaşamayı öğrendim..senağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaay cok kotu oldum ya cok kotu.
bugun ikinci haber bu offffffffff allahim sen sabir ver
bi arkadaşın bebeği.... :gitme:
oda bizim gibi ekim hamişiydi...ölmüş yaaaaa...... ay bu nasıl bir gündü böylee????
aşırı kusuyordu, su bile içemiyordu... almışlar hemen bebişi.
bi arkadaşın bebeği.... :gitme:
oda bizim gibi ekim hamişiydi...ölmüş yaaaaa...... ay bu nasıl bir gündü böylee????
Allahım esirgesin hepimizi..Bebişlerimizi...Hayırlısı olsun demek lazım ama bazen diyemiyor insanbi arkadaşın bebeği.... :gitme:
ya kizlar hamileyiz en uzucu durumda etkileniyoruz. bence boyle haberleri nhe buraya yazalim nede insallah yasariz. ay cok etkilendim ya ben birazdan cikiyorum alalh hepimiizn bebeklerini korusun insallah.
pembedana neden olmus peki?
konuşamadım çok fazla. ağlarsam eşim kızar diye uzatamadım...
ama bebek büyüyememiş susuz kalmış dedilerr....
anliyorum canim uzulme diyecem ama insan ister istemez uzuluyor:gitme:
doktorlar onun icin diyor gunde 10 bardaga yakin su icin diye. ah keske icebilsem yasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?