2010 Ekim Anneleri

anladım canım tavsıyeler ıcın cok tesekkur ederım hastalık oldu kahvaltıda yumurta yada sosıs sucuk bıseyler olmadan doymadıgımı hıssedıyorum belkı psıkolojık ama bu yanmalarla bas etmeye de kararlıyımaklinialirimsmile

ay kizlar ya bidaha boyle haberler almayiz insallah ya cok kotu oluyor insan. ben cok etkilendim simdi.

bi arkadaşın bebeği.... :gitme:
oda bizim gibi ekim hamişiydi...ölmüş yaaaaa...... ay bu nasıl bir gündü böylee????
aşırı kusuyordu, su bile içemiyordu... almışlar hemen bebişi.

off yaaaaaohaoldumsmilesenağlama ben zaten paranoyagım hemen baslarım dusunmeye Rabbım kımseye acı yasatma :Saruboceq:

oda bizim gibi ekim hamişiydi...ölmüş yaaaaa...... ay bu nasıl bir gündü böylee????

rabbim kötü yazı yazmasın tatlm..ama aklına getirme böyle kötü şeyler hemen..herkes kaderini yaşıyor..rabbim sabırlar versin arkadaşına..sana da sıhhat versin kuzucuğum..üzme sakın kendini çok..:teselli:

ya kizlar hamileyiz en uzucu durumda etkileniyoruz. bence boyle haberleri nhe buraya yazalim nede insallah yasariz. ay cok etkilendim ya ben birazdan cikiyorum alalh hepimiizn bebeklerini korusun insallah.

pembedana neden olmus peki?

Allahım esirgesin hepimizi..Bebişlerimizi...Hayırlısı olsun demek lazım ama bazen diyemiyor insan((

ya kizlar hamileyiz en uzucu durumda etkileniyoruz. bence boyle haberleri nhe buraya yazalim nede insallah yasariz. ay cok etkilendim ya ben birazdan cikiyorum alalh hepimiizn bebeklerini korusun insallah.

pembedana neden olmus peki?

konuşamadım çok fazla. ağlarsam eşim kızar diye uzatamadım...
ama bebek büyüyememiş susuz kalmış dedilerr....

konuşamadım çok fazla. ağlarsam eşim kızar diye uzatamadım...
ama bebek büyüyememiş susuz kalmış dedilerr....

anliyorum canim uzulme diyecem ama insan ister istemez uzuluyor:gitme:
doktorlar onun icin diyor gunde 10 bardaga yakin su icin diye. ah keske icebilsem yasenağlama

anliyorum canim uzulme diyecem ama insan ister istemez uzuluyor:gitme:
doktorlar onun icin diyor gunde 10 bardaga yakin su icin diye. ah keske icebilsem yasenağlama

ben normalde kışım içmem su ama şimdilerde içim yanıyooo...susuyorum gerçekten...allahtan işte, yoksa içemem kışın hiç.
perşembe doktoru zor edicen bu gidişle ben....

ben balık gıbıyım sırf sabah kalktıgımda sofraya oturmadan uc bardak ıcıyorum gun ıcınde kımbılır kac bardak ıcıyorum bol su ıcmek cok faydalı cok her durumda kızlar ıhmal etmeyın

hepinize hayirli geceler diliyorum arkadaslar bol bol dua edicez.
elimizden baska birsey gelmez.
allah bebegini kaybedenlerde sabir versin.

ben de cıkıyorum arkadaslar kendınıze cok dıkkat edın allaha emanet olun sızler de yavrucuklarınız da belım cok agrıdı oturmaktan uzanıyım ıyı geceler :)

off canım sıkıldı yaf uykum yok kayınvalidedeyiz elti hanımla tanıştık sabah olsada anneme gitsem ya cücüklerimi çok özledim
ablamada gitcez ayy nese ben uyumaya çalışayım bari
kendinize iyi bakın mucuk mucuk

günaydın güzel anne adayları bugün işe geç kaldık biz bebeğimle koştura koştura geldik şimdi iş yerinde kahvaltı yapıyoruz ananemiz bize güzel bi sandviç hazırlamış onu yiyoruz ben artık sütte içmeye başladım mide bulantılarım iyi oldu bu aralar azaldı baya çok şükür bebeğimi besliyebiliyorum inşallah yakında hepimizinki geçerde hamileliğimizin tadını çıkarırız iştahlı iştahlı herşeyden yeriz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…