bi günaydın da bizlerden kızllaaarrr.... opuyorumnanaktan kimsecikler yok ortalıklarda e tabi dün gece yarılarına kadar takılmışınız anacım. bu ne enerci böyle yaww...
bu arada aymeh arkadaşım hayırlı işler bebişinle sana. sabah sabah çalışmasak bizde diğer arkadaşlar gibi uyanmazdık herhalde.. ya benim bulantılar geçeli 15 gün olacak neredeyse ama şu iştahla yeme işine bi türlü geçemedim yahuu.. hele hele süt kutusunu görünce midem hala kalkıyo. ne yapacaz böyle bilmiyorum. ayranı, peynir çeşitlerini çok tutmaya çalışıyorum yemeklerde.. umarım bi faydası dokunur bebişime..
günaydın kızlarr
çok şükür dünkü kontrolüm iyi geçti
yeni dr.umdan memnun kaldım
bebişlerimin cd'sini de aldım:)
ikiz olduğu için 15 günde bir kontrole geleceksin dedi
melisesracım ikili testi ben sormadan söyledi yapılmıyormuş ikizlere
günaydın kızlarr
çok şükür dünkü kontrolüm iyi geçti
yeni dr.umdan memnun kaldım
bebişlerimin cd'sini de aldım:)
ikiz olduğu için 15 günde bir kontrole geleceksin dedi
melisesracım ikili testi ben sormadan söyledi yapılmıyormuş ikizlere
balummmmm
balumcum resimleri yükledim valla sende cok güzelsin melisesrada bu sitede çirkin kız yok:)))))
Ya kızlar listeye bir bakayım dedim yarıdan fazlası topiğe uğramıyor diğer topiklere takılıyorlar kimisi hamile değil kimisi ortada yok 1-2 haftaya buraya uğramayanları durumunu bildirmeyenleri sileceğim...
merhaba kızlar. ben de geldim aranıza a.s. 8+2 hamileyim.allah nasip ederse 20ekim'de bebegim doğucak insallah.
günaydın balum..
Kızlar ben yaptırmayı dÜŞÜnmÜyorum İkİlİ testİ sonuÇ benİm İÇİn deĞİŞmİyceĞİ İÇİn bende yaptırmıycam ne gerek var boŞu boŞuna kendİmİ strese sokmaya
yaaa benım belım dun aksam cok kotuydu yuruyemıyordum. kalcama vuruyodu. suan yururken ıyı ama yavas hareket edıyorum yıne aynı olcak dıye. cunku aynı agrı hala var.
valla bız dogurana kadar heryerımız agrıyacak vucut degısıyoo agrılara cok kafa takmamak laızm su mıde bulantıları gecsee baska sorun yoook
yaaa benım belım dun aksam cok kotuydu yuruyemıyordum. kalcama vuruyodu. suan yururken ıyı ama yavas hareket edıyorum yıne aynı olcak dıye. cunku aynı agrı hala var.
benım baska sorunum yok canım zaten. ama hanı baska bıseydenmıdır dıyom. bebıstense katlanırım tabı kı.
Kızlar ben yaptırmayı dÜŞÜnmÜyorum İkİlİ testİ sonuÇ benİm İÇİn deĞİŞmİyceĞİ İÇİn bende yaptırmıycam ne gerek var boŞu boŞuna kendİmİ strese sokmaya
selam kizlar nasilsiniz
biz bugun doktorumuza gittik
bebisim siz teyzelerine selam soyledi:):)
o kadar tatli ki allahim herkese nasip etsin.
iki hafta sonra ki randevumuz icin simdiden sabirsizlaniyoruz:)
canım benim öncelikle geçmiş olsun. geçen gün okuduğum bir yazıda hamileliğin ilk aylarında bile otururken sırta bir kırlent koyulmasını tavsiye ediyo. olası bel ağrılarını önlüyormuş. dene istersen..
CANIM BENİM BEL AĞRIM BAŞINDAN BERİ VAR AYRICA KUYRUK SOKUMUMDA AĞRIYOR KASIK AĞRIM PEK OLMADI MESELA BU AĞRILARDA CİNSİYET BELİRTİSİ OLABİLİRhihoyyyt BEL AĞRISI ERKEKTE OLURMUŞ MESELA KIZLARDADA KASIK AĞRISI
evet ya denedım de koydugum zaman daha cok agrıdı. ben bıde cok agrıdan sıkayet etmem aksam esım dıyo sen boyle dayanamıyorum dıyosan demekkı cok kotusun nıye aramadın nıye doktora gıtmedık fılan. hamılelıktendır dımı baska bısey olmasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?