kızlar ya sizinle herşeyi paylaşıyoruz burda sormak istiyorum size.sizinde eşiniz anlayışsızmı ben dün akşam rahatszdım gerçi buara hep öyle akşamları uyuyorum eşim uyudumda kapıyı duymadım diye çok kızdı kavga ettik.çok anlayışsız ne yapmalıyım bilmiyorum dün bana senide bebeğide istemiyorum dedi bende aldırırız ozaman boşanırız korkma dedim okadar üzüldüm ağladım umursamadı bilesenağlama
portatakla berra sizla ayni gidiyoruz
sizin sata göre uyumlu mu??
selam kızlar uzun süre mide bulantılarım ve kusmam yüzünden topiğe giremedim.Girdiğimde de
listede adımı göremedim CADIARZU
kızlar ya sizinle herşeyi paylaşıyoruz burda sormak istiyorum size.sizinde eşiniz anlayışsızmı ben dün akşam rahatszdım gerçi buara hep öyle akşamları uyuyorum eşim uyudumda kapıyı duymadım diye çok kızdı kavga ettik.çok anlayışsız ne yapmalıyım bilmiyorum dün bana senide bebeğide istemiyorum dedi bende aldırırız ozaman boşanırız korkma dedim okadar üzüldüm ağladım umursamadı bilesenağlama
ayyy kıyamam sana. belkı ısyerınde bıseye kızmıstır tatlım hemen uzulme ya. hep mı boyledır yanı. halbukı sen hamılesın sesını bıle yukseltmemesı lazım. canım ben yenı evlıyım 8,5 aylık yuksek sesle bıle konusmayız bız.
anlamıyo halimi sanki numara yapıyorum vücudumda değişen birşey yok gibi görüyo ya gündüz işteyim eve geldiğim 6,30 yoruluyorum başım ağrıyo uyuyorum sinirleniyo ona ya
anlamıyo halimi sanki numara yapıyorum vücudumda değişen birşey yok gibi görüyo ya gündüz işteyim eve geldiğim 6,30 yoruluyorum başım ağrıyo uyuyorum sinirleniyo ona ya
canım benım ya. sen bıde calısıyosun. muhakkak bıseye sınırlenmıstır o. normalde boyle davranır mı sureklı?
sürekli böyle değildir aslında amao istiyoki hem işe gitsin çalışsın hem evde çalışsın yorgunluğumu anlamıyo ya ama yoruluyorum uyumaktan kendimle bile ilgilenemiyorum okadar yani
geçer inş. canım benim benneyaptımki onlarda biz de vücudumuzdaki değişikliklere adapte olana kadar biraz sıkıntı yaşayacağız demek ki.. sana düşen sabırlı olmak ve canım lütfen dediğime kızma ama ne kadar üzülürsen üzül eşinle bebek ya da boşanma hakkında konuşma.. evliliğini yıpratırsın..
sürekli böyle değildir aslında amao istiyoki hem işe gitsin çalışsın hem evde çalışsın yorgunluğumu anlamıyo ya ama yoruluyorum uyumaktan kendimle bile ilgilenemiyorum okadar yani
canim onlarda sokda oluyor onlarda sonuc baba olcak.onlarda bunalim geciriyor.insallah zamanla oda kendini bu na alistirdikca bebegini benimsiycek.bazi erkekler bu sekilde tavir yapabilliyorlar.benim de cok tanidiklarim kac defa bosanma esiginden döndüler.bu süreci güzel bir sekilde atlatirsiniz insallahkızlar ya sizinle herşeyi paylaşıyoruz burda sormak istiyorum size.sizinde eşiniz anlayışsızmı ben dün akşam rahatszdım gerçi buara hep öyle akşamları uyuyorum eşim uyudumda kapıyı duymadım diye çok kızdı kavga ettik.çok anlayışsız ne yapmalıyım bilmiyorum dün bana senide bebeğide istemiyorum dedi bende aldırırız ozaman boşanırız korkma dedim okadar üzüldüm ağladım umursamadı bilesenağlama
benim ayni gidiyor canim 22 termin var bakalaim ne olcak nasil gelismis.yok canım benim sata göre yaklaşık 10 gün ileri gitti.. peki senin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?