2010 Ekim Anneleri

selam kızlar uzun süre mide bulantılarım ve kusmam yüzünden topiğe giremedim.Girdiğimde de
listede adımı göremedim CADIARZU

kızlar ya sizinle herşeyi paylaşıyoruz burda sormak istiyorum size.sizinde eşiniz anlayışsızmı ben dün akşam rahatszdım gerçi buara hep öyle akşamları uyuyorum eşim uyudumda kapıyı duymadım diye çok kızdı kavga ettik.çok anlayışsız ne yapmalıyım bilmiyorum dün bana senide bebeğide istemiyorum dedi bende aldırırız ozaman boşanırız korkma dedim okadar üzüldüm ağladım umursamadı bilesenağlama

ayyy kıyamam sana. belkı ısyerınde bıseye kızmıstır tatlım hemen uzulme ya. hep mı boyledır yanı. halbukı sen hamılesın sesını bıle yukseltmemesı lazım. canım ben yenı evlıyım 8,5 aylık yuksek sesle bıle konusmayız bız.

selam kızlar uzun süre mide bulantılarım ve kusmam yüzünden topiğe giremedim.Girdiğimde de
listede adımı göremedim CADIARZU

canım bazıları topıcten kopmus. baska yerlere ama hıc gırmıyolar. o yuzden senı de gırmıyo sanmıs nevyas sanırım. bı msj at ona sen gıremedım dıye.

canım eşinin normal halimi bilmiyorum ama bizim hamilelikteki hormon dengesizliklerimizden onlarda etkileniyorlarmış. bu ara onunla ilgilenemiyorsan kıskanıyo olabilir bebişi.. koca adam felan deme insan neticede.. ayrıca balumun dediği gibi başka bi şeye kızıp sana patlamış olabilir. yapmaması lazım ama erkekler bazen bu kadar ince düşünemiyo..

anlamıyo halimi sanki numara yapıyorum vücudumda değişen birşey yok gibi görüyo ya gündüz işteyim eve geldiğim 6,30 yoruluyorum başım ağrıyo uyuyorum sinirleniyo ona ya

anlamıyo halimi sanki numara yapıyorum vücudumda değişen birşey yok gibi görüyo ya gündüz işteyim eve geldiğim 6,30 yoruluyorum başım ağrıyo uyuyorum sinirleniyo ona ya

canım benım ya. sen bıde calısıyosun. muhakkak bıseye sınırlenmıstır o. normalde boyle davranır mı sureklı?

geçer inş. canım benim benneyaptımki onlarda biz de vücudumuzdaki değişikliklere adapte olana kadar biraz sıkıntı yaşayacağız demek ki.. sana düşen sabırlı olmak ve canım lütfen dediğime kızma ama ne kadar üzülürsen üzül eşinle bebek ya da boşanma hakkında konuşma.. evliliğini yıpratırsın..

portakal sana katılıyorum. boşanma konusu evlılıgı yıpratır. boyle seyler konusmayın. kendını toparla canım bebişin etkılenmesın.

canım benım ya. sen bıde calısıyosun. muhakkak bıseye sınırlenmıstır o. normalde boyle davranır mı sureklı?

sürekli böyle değildir aslında amao istiyoki hem işe gitsin çalışsın hem evde çalışsın yorgunluğumu anlamıyo ya ama yoruluyorum uyumaktan kendimle bile ilgilenemiyorum okadar yani

sürekli böyle değildir aslında amao istiyoki hem işe gitsin çalışsın hem evde çalışsın yorgunluğumu anlamıyo ya ama yoruluyorum uyumaktan kendimle bile ilgilenemiyorum okadar yani

sureklı boyle degılse o muhakkak bıseye kızmıstır sana patlamıstır. erkekler ısyerınde canını sıkan seylerı evde pek anlatmazlar. sıkma canını bu aksam geldıgınde hersey duzelır.

haklısın canım zaten lafı bile beni korkutur üzer ama senide bebeğide istemiyorum diyen birine ne diyebilirsinki

canım ilk yorgunluk belirtilerim başladığında biz de de eşim uyuma ne olur derdi bana.. akşam biraz başbaşa oturalım beraber olalım diye.. anlamaları zor diyorum ya.. ama beraber hamilelik gelişmelerini okudukça bunların normal olduğunu hatta benim az bile yaptığımı gördü. şimdi ne olur demiyo hiç bir zaman. uyursam da kollarına alıyo öyle uyuyorum. yapacak bi şey yok sonuçta bu çocuğa beraber karar verdik..

canim onlarda sokda oluyor onlarda sonuc baba olcak.onlarda bunalim geciriyor.insallah zamanla oda kendini bu na alistirdikca bebegini benimsiycek.bazi erkekler bu sekilde tavir yapabilliyorlar.benim de cok tanidiklarim kac defa bosanma esiginden döndüler.bu süreci güzel bir sekilde atlatirsiniz insallah

yok canım benim sata göre yaklaşık 10 gün ileri gitti.. peki senin??
benim ayni gidiyor canim 22 termin var bakalaim ne olcak nasil gelismis.

oldu canım normalde hamile olmadığız zaman bile iş yerinde insan yoruluyor eve kendini zor atıyor bide şimdi hamilesin sana karşı daha fazla anlayışlı olması lazım sen ne kadarlık evlisin canım bide başından beri herşeyi dört dötlük yaptınki şimdi aynı hşeyi göremeyince sinirleniyor olsun erkekler böledir sen bebeğini üzme sakın o herşeyden hemen eTkilenir öle boşanma falanda sakın aklına getirme kendini düşün takmamaya çalış yada ne bilim otur adam akıllı konuş...ama kendini üzme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…