2010 Ekim Anneleri

kızlar dogum sonrası korse kullanmayı düşünüyormusunuz

canm aynı soru benimda kafamı kurcalıyo. ben 1 2 gün sarıp sonra korse giymeyi düşünüyorum ama sezeryan olursa dikşlerin kayma riski varmış.dikişler tuttuktan sonra giyilmesi doğruymuş :)

ben sağlık ocağına gidip geleyim oradan markete uğrarım akşam yemeğimi de hazırladım bi pilav bi çorba kaldı akşam yemeğimizi yiyince doktor kontrolüne gideceğiz doğum şeklim falanda belli olacak.

merhaba kızlar..
kaç gündür 2 sayfa zor okuyorum, internetim bi gelip bi gidiyo..
doğru düzgün okuyamıyorum bile..
umarım herkes iyidir..

bu korse ayrımı normalden

valla hamilelre özel korseler var ama normal korselerden farkı nedir bilmem. bide ben göğüs altından başlayıp dizlere kadar uzzanan korse alcam inş. çünkü göbeği sararsan yağlar kalçalara basenlere birikio, kalçaları sararsan göbeğe birikio :S

canım tarihin belli olmuş hadi hayırlı olsunnn :)

kiloları nasıl şimdi minişlerin, yani görünen nasıl :)
çok teşekkürler pikecim
kiloları az hala
biri 1400 biri2500 gr
Allah'tan hayırlısı
Allah yardımcın olsun demetcim sıkıntısızca geçer inşallah
hayırlı olsun canım Güle güle gidin gelin inş.

sağolasın canım

canm aynı soru benimda kafamı kurcalıyo. ben 1 2 gün sarıp sonra korse giymeyi düşünüyorum ama sezeryan olursa dikşlerin kayma riski varmış.dikişler tuttuktan sonra giyilmesi doğruymuş :)

ben sezeryan olursam yapırtırma yaptırcam bıde dıkısle fılan ugrasaman ya aklınızda olsun

hdilekh, BAYLEMUR, ecrinece, elay13, gozgoz_, kelebek_1974, lavinya44, melisesra, mvec, nurtopu, oaydiner22, rita1421, sadumans, yarican
ritada mı burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…