evet ben doğum çantama koydum bilekızlar dogum sonrası korse kullanmayı düşünüyormusunuz
kızlar dogum sonrası korse kullanmayı düşünüyormusunuz
canm aynı soru benimda kafamı kurcalıyo. ben 1 2 gün sarıp sonra korse giymeyi düşünüyorum ama sezeryan olursa dikşlerin kayma riski varmış.dikişler tuttuktan sonra giyilmesi doğruymuş :)
bu korse ayrımı normalden
günaydııın
çok teşekkürler pikecimcanım tarihin belli olmuş hadi hayırlı olsunnn :)
kiloları nasıl şimdi minişlerin, yani görünen nasıl :)
Allah yardımcın olsun demetcim sıkıntısızca geçer inşallahgunaydın kızlar bugun aksam gırerım belkı cunku erv mısafırlerın ıstılasına ugramıs vazıyette ....gelen gıden eksık olmuyor...yarın BUYUK GÜN mınık kızım buğlemı ınsLLAH SAGLIKLA KUCAGIMA ALACAM DUALRINIZ BEKLIYORUM COK HEYECANLIYIM VE korkuyorumda azcık:)aksam gıremezsem kı ınsallah vgırecem hepınız hakkınızı helal edın hepınızede tesekkur ederım :)mınık kızımın resımlerını facebooka eklerım
hayırlı olsun canım Güle güle gidin gelin inş.
canm aynı soru benimda kafamı kurcalıyo. ben 1 2 gün sarıp sonra korse giymeyi düşünüyorum ama sezeryan olursa dikşlerin kayma riski varmış.dikişler tuttuktan sonra giyilmesi doğruymuş :)
korse ne ıse yarıyo ben dgm yapınca normal kıloma dnuyom zaten belkı daha asagsına
ben sezeryan olursam yapırtırma yaptırcam bıde dıkısle fılan ugrasaman ya aklınızda olsun
yapıştırma daha ii oluomuş demi?
hala uyanamadımyapıştırma iimiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?