2010 Ekim Anneleri

normal yapmak isteyenler lütfen sezeryan yapmak isteyenleri etkilemsin ama sezeryan yapmak isteyenlerde normal yapmak isteyenleri engellemsin sonuşta ikiside acili doğum acili adana gibi yediğin anda hissediyorsun yemen bitince aci geçiyor:roflol::roflol: :roflol:

bebek kıyafetlerımıde dalan sabun tozyla yıkadım ve cok begendım korktgm gıbı cıkmadı yumusacık oldu

:lepi::lepi::lepi:

ben de bugün yatağımın tüllerini yıkıcam, arap sabununun ne etkisi oluyomuş, merak ettim? parlatıyo falan mı acaba?

daha beyaz parlak olyo halılardakı en zor lekelerı bıle cıkarıyor.ben sıvı arap sabunu kullandım,evdekı tum ahsap esyayı onunla temızlıyorum dagal bı parlaklık verıyo ahsaba fılan

etkilemek için değil canım, fikirlerimizi söylüyoz :) ya da kendimizi motive ediyoz aslında :)

hepimiz için hayırlısı tabii, inşallah.

daha beyaz parlak olyo halılardakı en zor lekelerı bıle cıkarıyor.ben sıvı arap sabunu kullandım,evdekı tum ahsap esyayı onunla temızlıyorum dagal bı parlaklık verıyo ahsaba fılan

aaa sıvısı da mı varmış, bak yeni duydum bunu da.
iyiymiş ya, deneriz o zaman, sağolasın.

peki canım kokusu nasıl? bide makineye ne kadar koyuyorsun? ahşap için miktar ne ? çok sordum ama :kedi:

ben abc dıye bı marka aldım hemde cok ucz ya bebegmn odasını dolaplarını hep onunla sıldım.deterjan ellerını mahfedıyo ınsanınya buda tam tersı yumusatıyo

çok konuştum kızlar bugün, bana müsade artık :)

burada hamişlerle konuşmak çok iyi oluyor ama, hepimiz aynı durumdayız birbirimizi anlayabiliyoruz. iyi ki var bu site.

sıvısıda katısıda aynı.katısını ılıksuda yumusatarak erıterekte kullanabılırsınz.halıları dosemelerı duvarları rahatla sılın en onemlısı dgl parlaklık verıyo ve hcbıseyın rengını bozmuyor.tuller ıcın bı arkraban bu arada coook tıtızdr yanı onermıstı ben bu temızlıkle kafayı yemıs dıyerek cıddıye almamıstım .ama dun bende temızlık vardı kadında onerınce bı deneyım dedım.kokusu kotu degıl cok farkedılır bı koku yok .benım akrabam sırf arap sabunuyla yıkıyormus ama bana dun kadın makına deterjanı alırken ekle dedı 1 kahve fıncanı ekledım bende turk kahvesı tabıkım hhhhh

benimde misafirim gelicek pogaca yapıcaz onlan canım çektide ben yaparım dedi sagolsun neyse :) kib i i muhabbetler öptm byy byy

61esra, Aktay, aperpil, BAYLEMUR, elay13, emel82, gozgoz_, jelly1, johnnybravo+, kelebek_1974, melisesra+, nese_, NevYas+, oaydiner22, pike, platin_06, sadumans, zehsel, zeyneptugce

bende hataya yıkıcam perdeleri denicem bakalım. vanish kosla tül aldım perde için hiç memnun kalmadım :S pek bi fark yok.

61esra, Aktay, aperpil, BAYLEMUR, elay13, emel82, gozgoz_, jelly1, johnnybravo+, kelebek_1974, melisesra+, nese_, NevYas+, oaydiner22, pike, platin_06, sadumans, zehsel, zeyneptugce

Selam esra naber , uff ya benim çok kötü fena uykum geldi (gece ukum kaçmıştu uyuyamamıştım uzun bir süre, vurdu şu an kafama )

bende hataya yıkıcam perdeleri denicem bakalım. vanish kosla tül aldım perde için hiç memnun kalmadım :S pek bi fark yok.

hemde bı dunya para onlar leke cıkarıcılardan bende hc memnun kalmadım domestos arıel kosla dunya para ıse yarmıyo ben arap sabunundan memnun kaldım umarım sende begenırsın hemde cok ucz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…