kızlar dun perdelerımı yıkarken deterjanla beraber arap sabunu ekledım sonuc mıkemmel
normal yapmak isteyenler lütfen sezeryan yapmak isteyenleri etkilemsin ama sezeryan yapmak isteyenlerde normal yapmak isteyenleri engellemsin sonuşta ikiside acili doğum acili adana gibi yediğin anda hissediyorsun yemen bitince aci geçiyor:roflol::roflol: :roflol:
ben de bugün yatağımın tüllerini yıkıcam, arap sabununun ne etkisi oluyomuş, merak ettim? parlatıyo falan mı acaba?
normal yapmak isteyenler lütfen sezeryan yapmak isteyenleri etkilemsin ama sezeryan yapmak isteyenlerde normal yapmak isteyenleri engellemsin sonuşta ikiside acili doğum acili adana gibi yediğin anda hissediyorsun yemen bitince aci geçiyor:roflol::roflol: :roflol:
daha beyaz parlak olyo halılardakı en zor lekelerı bıle cıkarıyor.ben sıvı arap sabunu kullandım,evdekı tum ahsap esyayı onunla temızlıyorum dagal bı parlaklık verıyo ahsaba fılan
daha beyaz parlak olyo halılardakı en zor lekelerı bıle cıkarıyor.ben sıvı arap sabunu kullandım,evdekı tum ahsap esyayı onunla temızlıyorum dagal bı parlaklık verıyo ahsaba fılan
sıvısıda katısıda aynı.katısını ılıksuda yumusatarak erıterekte kullanabılırsınz.halıları dosemelerı duvarları rahatla sılın en onemlısı dgl parlaklık verıyo ve hcbıseyın rengını bozmuyor.tuller ıcın bı arkraban bu arada coook tıtızdr yanı onermıstı ben bu temızlıkle kafayı yemıs dıyerek cıddıye almamıstım .ama dun bende temızlık vardı kadında onerınce bı deneyım dedım.kokusu kotu degıl cok farkedılır bı koku yok .benım akrabam sırf arap sabunuyla yıkıyormus ama bana dun kadın makına deterjanı alırken ekle dedı 1 kahve fıncanı ekledım bende turk kahvesı tabıkım hhhhh
61esra, Aktay, aperpil, BAYLEMUR, elay13, emel82, gozgoz_, jelly1, johnnybravo+, kelebek_1974, melisesra+, nese_, NevYas+, oaydiner22, pike, platin_06, sadumans, zehsel, zeyneptugce
bende hataya yıkıcam perdeleri denicem bakalım. vanish kosla tül aldım perde için hiç memnun kalmadım :S pek bi fark yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?