2010 Ekim Anneleri

korse olayını baya arastırdım çok setılerı var hangısını alsam dıye kafam karıstı ama dogum seklıme göre almak daha mantıklı olacak sanırım yaaaa

selam kızlar ritanın doğum hikayesini okudum valla normal doğumu güzel anlatmış bende 15 eylülde dğum yaptım sabaha kadar sancı cektim sırf korkudan ve sancılara dayanamadığımdan sezeryan istedim ikisininde iyi ve kötü tarafları var bence aklınıza hangisi yatıyorsa onu tercih edin sezeryan tabiki zor ama sancıların 1 dk da çok zor bence düşünmeyin öylede böylede bebek ordan çıkacak

korse olayını baya arastırdım çok setılerı var hangısını alsam dıye kafam karıstı ama dogum seklıme göre almak daha mantıklı olacak sanırım yaaaa

doğum sonrası için ayrı korseler mi satılıyo zehsel yoksa herkesin kullanabildiği korselerden mi bahsediyosunuz:uhm: nasıl olsa havalar serinliyo,ben belden bacağa kadar alırım heralde..kaydirigubbakcemile2

doğum sonrası için ayrı korseler mi satılıyo zehsel yoksa herkesin kullanabildiği korselerden mi bahsediyosunuz:uhm: nasıl olsa havalar serinliyo,ben belden bacağa kadar alırım heralde..kaydirigubbakcemile2

canım bende tam olarak bılmıyorum ama ınternette arastırdıgımda bu korseler çıktı karsıma çok da ıyı görünüyorlar toparlayacı olarakda bakalım bırını alıcam bende ama hangısını alsam karar veremedım

bırde emzıren annelerın kullnacagı dogum sonrası içilen bır gıda takvıyesı var mustelanın bence bakın tavsıye ederım çok ıyı denılıyor

hım,biraz pahalı sankiii,bide humanamıydı,süt arttırıcı çay,yanlış mı hatırlıyorum??

canım senın dedıgın süt arttırıcı bır çay benım en son yolladıgım gıda takvıyesı dogum sonrası vucüdunun toparlanması sıkılasması için ve kılo vermek için kullanılıyo emzıren annelerde kullanabılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…