canım senın dedıgın süt arttırıcı bır çay benım en son yolladıgım gıda takvıyesı dogum sonrası vucüdunun toparlanması sıkılasması için ve kılo vermek için kullanılıyo emzıren annelerde kullanabılıyor
ben kalçalı bişey alırım,kocaman bi totom oldu,o da toparlansın
melike çatı muayenesine göremi vericek kararı yoksa bebeğin durumuna göremi
herkes farklı farklı şeler sölüyo
5kilo olursa sezeryan diyo bazısı bazısı kilosu önemli değil diyo
of aman
ya bu humana stil çay etkilimi gerçekten
=)) öle bişe hepimize şart zatende
benim aldığım göbek sarkmasını falan önlemek için göğüs altından dize kadar olanı duruma göre şimdilik totomdan ben hariç herkes memnun :)
ben tecrübeli annelerden tavsiyelerde okumuştum sanırım,onlar memnundu,gerçi elevitin kağıdında da emzirenlerde süt yapar diye yazıyo,şimdi kullanıyoruz zaten,bırakmazsak faydası olur heralde..
humana still çay bende hiçbir işe yaramadı ama benimde sütümün bitesi vardı herhalde...tam 6 ay emzirebildim sonra süt falan kalmadı...annede süt bitti yani....ama kullanan ve memnun olan arkadaşlarım var...
ay sureklı meyve yemek ıstıyorum mandalına cıkmıs kızlar aldınızmı ah ne ii geldıı 1 kıloyu bı oturusta yerım normaldede meyvecı bı ınsandım ama sımdıı dahada cok sevıyorum
sezeryanda bazılarında hemen gelmiyomuşya 1.2 gün evvel içmeye başlayın die bişe okumuştum denemelik alalımda içeriz zararı yok ya
bende 2haftadır iyi dadandım meyveye bide tatlı mandalina görür görmez aaa mandalina diyip aldırdım tatlı geldi valla mmm doktor meyve ye bol bol dedi bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?