2010 Ekim Anneleri

kızlar selam.. cıkmadan bi bakayım dedim.. 3 de randevum var bakalım ne karar verilecek doğum sekli ne olcak dua edin lutfen hakkımda hayırlısı neyse olsun..

melike çatı muayenesine göremi vericek kararı yoksa bebeğin durumuna göremi
herkes farklı farklı şeler sölüyo
5kilo olursa sezeryan diyo bazısı bazısı kilosu önemli değil diyo
of aman

melike çatı muayenesine göremi vericek kararı yoksa bebeğin durumuna göremi
herkes farklı farklı şeler sölüyo
5kilo olursa sezeryan diyo bazısı bazısı kilosu önemli değil diyo
of aman

durus poz. u normal demişti ama kendimi cok kasıyorum diye zor demişti.. bebekte iri biraz demişti bakalım bunları yaklasık 1 ay evel dedi kendi doktorum gecen onunla görüsemedim bugun gidicem konusucaz bakalım normalden korkuyorum dicem son duruma göre karar vericek inş. geldiğimde nasip olursa yazarım size..

varmı gelişme kızlar
,,,=?

=)) öle bişe hepimize şart zatende
benim aldığım göbek sarkmasını falan önlemek için göğüs altından dize kadar olanı duruma göre şimdilik totomdan ben hariç herkes memnun :)

kızlar dr'lar karın için ne bişeyler sarın ne korse kullanın diyolar...karın kaslarında tembelleşmeye yol açıp daha geç toparlanmaya yol açıyomuş...benim dr'um önermemişti bende kullanmadım...eski kiloma dönünce ne göbeğim kaldı ne bişey...boşuna para vermeyin bence...

ben tecrübeli annelerden tavsiyelerde okumuştum sanırım,onlar memnundu,gerçi elevitin kağıdında da emzirenlerde süt yapar diye yazıyo,şimdi kullanıyoruz zaten,bırakmazsak faydası olur heralde..

humana still çay bende hiçbir işe yaramadı ama benimde sütümün bitesi vardı herhalde...tam 6 ay emzirebildim sonra süt falan kalmadı...annede süt bitti yani....ama kullanan ve memnun olan arkadaşlarım var...

ay sureklı meyve yemek ıstıyorum mandalına cıkmıs kızlar aldınızmı ah ne ii geldıı 1 kıloyu bı oturusta yerım normaldede meyvecı bı ınsandım ama sımdıı dahada cok sevıyorum

humana still çay bende hiçbir işe yaramadı ama benimde sütümün bitesi vardı herhalde...tam 6 ay emzirebildim sonra süt falan kalmadı...annede süt bitti yani....ama kullanan ve memnun olan arkadaşlarım var...

sezeryanda bazılarında hemen gelmiyomuşya 1.2 gün evvel içmeye başlayın die bişe okumuştum denemelik alalımda içeriz zararı yok ya

ay sureklı meyve yemek ıstıyorum mandalına cıkmıs kızlar aldınızmı ah ne ii geldıı 1 kıloyu bı oturusta yerım normaldede meyvecı bı ınsandım ama sımdıı dahada cok sevıyorum

bende 2haftadır iyi dadandım meyveye bide tatlı mandalina görür görmez aaa mandalina diyip aldırdım tatlı geldi valla mmm doktor meyve ye bol bol dedi bide

ya bende sezaryan yaptım gelıyo kızlarr endıse sıkıntı etmeyın sut ıcın yoksa gelmez tamamaen beyınle alakalıı benıdme tatlıyla alakam yok tatlı ıhtıyacımı meyveden gıderıyorum

benim sezeryan olmama rağmen hemen geldi...ama gelmeyende varmış...tamamen bitkisel bişey içebilirsin canım...ben sütüm azalmaya başlayınca içmiştim bi işe yaramadı...doğum öncesi yararı olur...

şuan göğsünden süt gelmiyomu hiç...sıkınca yada geceliğine pijamana çıkmıyomu..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…