selam hatunlar
selam hatunlar
amin canım rabbim hayırlısnı nasip etsin inş sonuçta saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alalımkendine güvenemeyen zaten sezaryen seçiyor, bunda bişey yok. çünkü bazıları doğum sancılarını kaldıramayabilir. ona bişey demiyorum.
ama ben kendim için sez tercihi yapamam, en azından ağrıları görmem lazım, acıdan ölecek değilim ya. hem karnımı kestirmek de çok korkutucu geliyor bana, kat kat. normal doğumda dikilen kısım neredeyse sadece dış deri.
kimsenin kararına bişey demeye hakkımız yok zaten canım.
ben kendim için diyorum, kesinlikle sez istemiyomrabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. hepimize.
demi nasılda pırt die doguruyolarzemuszemusBu sanatçılardan mankenlerden neyimiz eksik yav çatır çatır normal yapıyorlar :))
hoşgedin canım korkma xcanım bazen çok harektli bazen az hareketli oluyolar benim kız az hareketli olanlardan tüm gün kendini fazla hissetirmezmerhaba arkadaslar benım bebek bugün çok hareket etmıyo hatta sabahtan bu yana 1-2 defa anca etmıstır o da çok hareketlı degıldı çok panıkledım sızlerınde bebklerınız bu sekıldemı çok korktum saglık ocagına gıttım kalp atıslarını dınledık sorun yokmus çok sukur ama aklım hep bebegımde sımdı
hoşgeldin güzel anne opuyorumnanaktanselam hatunlar
yok canım kardeşim 6 ay cıktı kısa dönem simdiden sonra ancak uzar
inş. hemen koymazlar yururlge yoksa bu cocugun makus talihine ben....
hakkaten ya senin kardeşde kıyamam ya bunalıma gircek çocuk
kızlar benim yazdıklarıml sanırım yanlıs anladınız
ben normal ne ala olabilirsen diyorum demek istedigim doktorlar konunun uzmanı eger art niyetli degilse
doktorun sözlerine kulak vermeli normal ne guzel ama uygun degilsin deyip 20 saat sancıyı yiyip hali kalmayınca mecbur sezeryan olan cok arkadasım var diretmenin anlamı yok diyorum.
Aileme de bunu anlatmaya calısıom hayırlısı diorum normal yapmayı istiyorum en basından beri hemde ama insan herseye hazırlanmalı, ne bilim eskiden buyukler derdi bunu kucuklere simdi biz dioz tamam anne tamam normalde eger ters bişi olmazsa :)
evet haklısın
ben de çok sancı çektikten sonra doktorum eyt beklemem artık alıyorum sezaryene derse, bişey diyemem. bebeği riske atcak halim yok. o yüzden o ihtimale de hazırlıyom kendimi :)
hahaha belki ben yalvarcam nolur alın sezaryene diyebilemiyoz ki sancıları
Burda normal yada sezeryan diye kimse kimseyi etkilemeye çalışmıyor kızlar yanlış anlamayın hepimiz koskoca insanlarız boshayallersmile kendi kararımızı vereceğiz..Aslında şuan yaptığımız normal diyenler kendini motive ediyor, sezeryan diyenler yine kendini motive ediyor, yaparım ederim gibisinden delikafadulden kimse tersi olarak üzerine alınmasın yan. :roflol:
kim ne derse desin (kendi çevrem) ruh sağlığımı düşündüğümden sezeryan istiyorum normal doğumu ciddi ciddi kaldırabileceğimi sanmıyorum
canım bunalım hafif kalır neler yasadık bizzzzzzz
sınava hazırlandı odasından cıkmadı insanlarla konussun deyi dersaneye gönderdim
hiç konusmaz oldu son ay kendi kendine konusurken ykalar oldum geceeleri uyumaz oldu sabahları uyuyordu yemek yemiodu gezmiodu daha neelrde simdi anlatmak istemiom son hafta demesinmi ben sınava girmicem :S
denemeleride hep full cıkıo takip ediom dersaneyi arayıp
neden girmicen diorum ses yok 25 yasına gelmiş delikanlı gözümün önünde cocuk gibi agladı 6 aylık hamileyim sogukkanlı olmam lazım sıktım kendimi sarstım cocu girmedi mühim diil ama seneye yine girmek isticek aklı basına gelince deli gibi üzülcek
dedim kendine gel toparla hepsi gecicek kac gün ondan gizli agladım kahroldum dua ettim girdi sınava cıktı cok iyi de puan aldı ama gel görki serefsizler kopyaydı bilmem neydi iptal ettiler cocuk gitti askere girecek biahaaaaa ahhhhhh ahhhh tekrar dertlendim
valla bende hem acı çekmek istemiyom hemde çok uzun süre yatmak da istemiyom .. sezeryanda olsa erken kalkarım die düşünüyom bende sıkılıyom yatmaktan hem yüürümek daha çabuk toparlıyo insanı zemuszemusben doğum hikayesi falan okumuyorum özellikle normal olanları
doktorla konuştuk bu hafta normal yaptık bugün birine dedi şimdi git bidaha hayatta normal doğurmam der dedi okadar yırtılmışki kesi olduğu halde ama 10gün sora git iyiki normal yapmışım der dedi
bide sezeryan da kişiyle alakalı kadın köyden gelmiş kimsesi yok akşamında yanına gittim baktım odayı topluyodu dedi naz niyaz yok
yan odadaki daha koridorda bile yürümeye cesaret edememiş ahlayıp uhluyomuş
tamamen kişiyle alakalı yatmaktan nefret ederim normalden daha çabuk toparlanacağıma adım gibi eminim
Burda normal yada sezeryan diye kimse kimseyi etkilemeye çalışmıyor kızlar yanlış anlamayın hepimiz koskoca insanlarız boshayallersmile kendi kararımızı vereceğiz..Aslında şuan yaptığımız normal diyenler kendini motive ediyor, sezeryan diyenler yine kendini motive ediyor, yaparım ederim gibisinden delikafadulden kimse tersi olarak üzerine alınmasın yan. :roflol:
helak oldu insanlar yazık günah ya.
çok kızıyorum bu sisteme.
heralde canım herkesin kendi bünyesi keşke kendimde o cesareti göreydim
kendimi sezeryana öle bi alıştırmışımki daha fazla korkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?