2010 Ekim Anneleri

kim ne derse desin (kendi çevrem) ruh sağlığımı düşündüğümden sezeryan istiyorum normal doğumu ciddi ciddi kaldırabileceğimi sanmıyorum

amin canım rabbim hayırlısnı nasip etsin inş sonuçta saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alalım
Bu sanatçılardan mankenlerden neyimiz eksik yav çatır çatır normal yapıyorlar :))
demi nasılda pırt die doguruyolarzemuszemus
hoşgedin canım korkma xcanım bazen çok harektli bazen az hareketli oluyolar benim kız az hareketli olanlardan tüm gün kendini fazla hissetirmez
hoşgeldin güzel anne opuyorumnanaktan
yok canım kardeşim 6 ay cıktı kısa dönem simdiden sonra ancak uzar
inş. hemen koymazlar yururlge yoksa bu cocugun makus talihine ben....

hayırlısı canım bencedeturkbayragi

hakkaten ya senin kardeşde kıyamam ya bunalıma gircek çocuk

canım bunalım hafif kalır neler yasadık bizzzzzzz
sınava hazırlandı odasından cıkmadı insanlarla konussun deyi dersaneye gönderdim
hiç konusmaz oldu son ay kendi kendine konusurken ykalar oldum geceeleri uyumaz oldu sabahları uyuyordu yemek yemiodu gezmiodu daha neelrde simdi anlatmak istemiom son hafta demesinmi ben sınava girmicem :S
denemeleride hep full cıkıo takip ediom dersaneyi arayıp
neden girmicen diorum ses yok 25 yasına gelmiş delikanlı gözümün önünde cocuk gibi agladı 6 aylık hamileyim sogukkanlı olmam lazım sıktım kendimi sarstım cocu girmedi mühim diil ama seneye yine girmek isticek aklı basına gelince deli gibi üzülcek
dedim kendine gel toparla hepsi gecicek kac gün ondan gizli agladım kahroldum dua ettim girdi sınava cıktı cok iyi de puan aldı ama gel görki serefsizler kopyaydı bilmem neydi iptal ettiler cocuk gitti askere girecek biahaaaaa ahhhhhh ahhhh tekrar dertlendim

kıslar her olay bana gore kışıseldır uzuntude sevıncte korkuda heyecanda bu nedenle kısılerın dgum hıkayelernını bızlerı cok etkılemesıne ızın vermemelıyız ne olumlu ne olumsz yonden.kımıne zor gelen kımıne kolaydr yanı tamamen oznel bı durum

evet haklısın
ben de çok sancı çektikten sonra doktorum eyt beklemem artık alıyorum sezaryene derse, bişey diyemem. bebeği riske atcak halim yok. o yüzden o ihtimale de hazırlıyom kendimi :)

hahaha belki ben yalvarcam nolur alın sezaryene diye bilemiyoz ki sancıları

acil bişe olur koştur koştur gidersek açılma varmı die bakar normal gelebilir bile dese tamam yaparım belki iyiki normal olmuş bile derim amaa o travmayı atlatmam çok uzun sürer buna eminim
gözümün önüne getiriyorum o sahneleri yok ben yapabileceğimi sanmıyorum acıdan korkmuyorum neticede öldürecek kadar fazla değil 5.5 kilo normal doğum yaptı benim kuzen ama aayy allahım hakkımda hayırlısını versin

Burda normal yada sezeryan diye kimse kimseyi etkilemeye çalışmıyor kızlar yanlış anlamayın hepimiz koskoca insanlarız boshayallersmile kendi kararımızı vereceğiz..Aslında şuan yaptığımız normal diyenler kendini motive ediyor, sezeryan diyenler yine kendini motive ediyor, yaparım ederim gibisinden delikafadulden kimse tersi olarak üzerine alınmasın yan. :roflol:

ben kendime cok guveniodum hani olumlu dusunuyorum hiç korkuda yasamadım ama hep her ihtimali dusunurum hayırlısı neyse o olsun zaten dogum hikayeside okumuom pek etkilenio insna olmsuzluklara düsüo gidicez gelcez ben teslimiyetciyim biraz doktoruma cok guveniom yılların tecrubesi var kötü niyetli degil normal istiyor 4 kiloda olsa normal yaptırcak kadın. teslim etcem kendimi

tabıkı canım

ben doğum hikayesi falan okumuyorum özellikle normal olanları

doktorla konuştuk bu hafta normal yaptık bugün birine dedi şimdi git bidaha hayatta normal doğurmam der dedi okadar yırtılmışki kesi olduğu halde ama 10gün sora git iyiki normal yapmışım der dedi

bide sezeryan da kişiyle alakalı kadın köyden gelmiş kimsesi yok akşamında yanına gittim baktım odayı topluyodu dedi naz niyaz yok
yan odadaki daha koridorda bile yürümeye cesaret edememiş ahlayıp uhluyomuş
tamamen kişiyle alakalı yatmaktan nefret ederim normalden daha çabuk toparlanacağıma adım gibi eminim

kim ne derse desin (kendi çevrem) ruh sağlığımı düşündüğümden sezeryan istiyorum normal doğumu ciddi ciddi kaldırabileceğimi sanmıyorum

işte aslında senin gibi düşünenler için sezaryen resmen bi nimet. bazıları o kadar sancıyı kaldıramayabilir, travma yaşayacağına uyur uyanır daha iyi.

ama ortada kalanlar keyfi sez seçmesin, deneseler daha iyi olur bence. bazılarının ağrı eşiği düşük olur, belki çok kolay doğuracaktır, bilemiyosun baştan.

helak oldu insanlar yazık günah ya.
çok kızıyorum bu sisteme.

valla bende hem acı çekmek istemiyom hemde çok uzun süre yatmak da istemiyom .. sezeryanda olsa erken kalkarım die düşünüyom bende sıkılıyom yatmaktan hem yüürümek daha çabuk toparlıyo insanı zemuszemus

olay budur işte herkes kendi kararını kendi verecek alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

helak oldu insanlar yazık günah ya.
çok kızıyorum bu sisteme.

hayırlısı ya ben hani kardeş nasıl bişimiş bir daha anladım canıymıs cigeriymiş kendi yavrusuymus onu anladım. Kardeş cok farklıymıs iyikide varmıs derdiymiş tasasıymıs hepsiyle güzelmiş.
İşte diyorum acaba evlat nasıl bişi hani kardeş böle düşünemiyorum :)

heralde canım herkesin kendi bünyesi keşke kendimde o cesareti göreydim
kendimi sezeryana öle bi alıştırmışımki daha fazla korkar oldum

hehe ben kendimi motive ediyom kızlaaar normal diye.

sora diyom mecbur sez olursa da başa gelen çekilir.

ah allahım neyse doğsun da sağlıkla. görcez hanyayı konyayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…