2010 Ekim Anneleri

haklısın canım zaten lafı bile beni korkutur üzer ama senide bebeğide istemiyorum diyen birine ne diyebilirsinki

anlıyorum canım sakin bir anında onunla konuşmayı dene.. söyle böyle böyle diyorsun ama bebeğimize bi şey olsa ne yapacaksın de. kırıcı olma ama hatırlat. zaten siniri geçtiğinde o da hatasını anlayacaktır. merak etme..

ben olumsuz cümleler kurmaktan çok korkarım olur da dua kapılarının açık olduğu bir ana gelir diye.. Rabbim hepimizi tüm şerlerden korusun...

haklısın canım zaten lafı bile beni korkutur üzer ama senide bebeğide istemiyorum diyen birine ne diyebilirsinki

lafı cok agır olmus dogru ya. o sınırle soylemıs olman normal. hersey duzelır tatlım takma kafana. artık anne olacaksın bebişini de dusun olur mu?

Günaydın kızlar çağlacım üzme kendini yakında herşey düzelecektir biz böyle şeyler yaşamıyoruz ama bazı erkeklere bebek ağır geliyor mutluysanız eşin hep böyle değildiyse sen haklı olsanda üzerine gitme ne yapacaksın..

Balum heycan ne demek bu gece sabaha kadar ultrasondaydım rüyamda uyanıyorum uyuyorum tekrar doktor ultrason rüyaları kabus gibiydi ya hayrlısıyla şu günü bi atlatsaydık..

Bende çok uykucu oldum hafta sonları eşim benden önce kalkıyor ben kalkamıyorum gözüm açılmıyor hamileliğimi öğrendiğimden beri haftasonları kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırır :) az önce olduğu gibi maşallah kocama :)

Balum heycan ne demek bu gece sabaha kadar ultrasondaydım rüyamda uyanıyorum uyuyorum tekrar doktor ultrason rüyaları kabus gibiydi ya hayrlısıyla şu günü bi atlatsaydık..

kacta gelebılırsın acaba ya. ben bugun gorumceme gıdıcem kaynanam orda. ordanda kaynanamlara gecıcez ve kalıcaz. orda net var ama gırmek ıstemıyorum. uye oldugumu soylemıyorum kımseye. tek esım bılıyo. haber almazsam da catlarım:)

sağolun canlarım ilgilendiniz biraz olsun rahatlattınız dün saatlerce ağalamaktan harap oldum bebeğime bişey olacak diyede korktum.eşimin beni sevdiğini biliyorum eşimin ama çok anlayışsız ya bizim 4 yılımız bitecek ağustosta.insan üzülüyo ya inanırmısınz kendime faydam yok banyo yapmak bile yorgunluktan zor geliyo artık bana.umarım dediğiniz gibi geçicidir siniri beni kırdığını anlar

nevyas bı de cınsıyet haberıyle gelıyomussun:):)

caglaaa cıgım neden sevmesın senı. sevıyodur suan kırılmıssın ondan boyle dusunuyosun gececek kuzum uzulme sakın.

yaa bizde o günleri görsek yaa.. her ultrason heyecanlı geçti şimdiye kadar ama 11 hafta daha farklı sanırım. çünkü bebeğin organlarının çoğu yerini almış oluyomuş. ben şimdiden çatlıyorum meraktaaann.. daha 15 gün var yaa..

ilk iyi haberleri senden alacağız inş. nevyas..

çağlacım üzme kendini
erkekler bazen bu denli saçma sapan davranışlar sergiliyebiliyolar benim eşimde arada saçmalıyo
ama gerçekten seninki saçmalamış ne hakkı var isterse işten atılsın o laf denirmi senide bebeğide istemiyorum
canım benim ya anlıyorum seni iki gün önce bende yaşadım buna benzer bi durum yataktan kalktım die oohh diyip yayılmıştı halbuki 100kilo olan o 50kilo olan ben

kızlar bizde bu tarz tartışmalar yaşamayız ama, bazen erkeklerin damarı tutuyor... mesela sabahları eşim benim öper öyle gider işe, dün burnu tıkanmış sabah 6da, bi baktım ağzından nefes alıyo...nefesi kokuyo tabi bana. dürttüm hemen, ağzından nefes alma dedim. amannnn bir trip yaptı bana, öpmeden gitti... akşamda anneme şikayet ediyor beni şaka yollu...
bende aldım karşıma konuştum. biraz anayışlı ol dedim. naz yapan şnsan olsam , naz yapıyorsun der kızarsın.... yapma bana böyle dedim, huzurlu olayım ben dedim...sonra sabah öpücüğümü faiziyle aldım ...

maşallah hakikaten... benim ki mutfağa girmez... :bbo:

şimdi daha iyiyim sağolun kızlar.anlamaya çalışıyorum onuda ama kırgınlığım ona kolay kolay geçmeyecek bunu hissedebiliyorum.sakinleştim biraz ve bebeğimi düşünüyorum herşey düzelecek inşallah

gunaydın. kız dun aksam eltımle tanıstım demıssın. dugun mu var yakında?

he ya tanıştık bayanla yok daha sevgililer
doktor bayan anam kız geldi kendimi sivrisinek gibi hissettim yanında =)) bi kibar bi kibar doktor ağzıyla konuşuyo bilirsiniz böle kayınvalidem diyoki memetali hasta (kayınpeder) hmm nesi var eşinizin ayy ne güldüm içimden ayak ayak üstünde ağzında sakız
eyy büyük allahım ilahi adaletine her zaman inanmışımdır alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste die boşa dememişler
yanılmadım hislerimde aynı düşündüğüm gibi ve ah ettiğim gibi çıktı gerçi sevgili kaynım aydın mutlu olsunda
kayınpder diyo sorada ne varsa büyük gelinde var gene yeni gelin benden 2 yaş büyük ama beden olarak yanında görünmedim =))
şimdi kahvaltıya gelecek bayan daha şimdiden evden çıkmıo ayol =)))

ay benım esım mukemmel bı ınsan ya yerım onu ben:):) bu arada pembedana arkadasına cok uzuldum canım. dun ıkı uzucu haber aldık umarım bı daha boyle haberler almayız.

Canım randevu 12.30 da çıkar çıkmaz eşimin telinden foruma bağlanıp sonucu yazacağım size o saate kadar gitmemiş olursan okursun :)

Canım randevu 12.30 da çıkar çıkmaz eşimin telinden foruma bağlanıp sonucu yazacağım size o saate kadar gitmemiş olursan okursun :)

cıkmıs olsamda muhakkak bakıcam sana bı sekılde canım. belkı ılk erkekımızın haberı gelır

sıbos kız Allah ıyılıgını versın. zaten hep ılk gelınler tutulut. bende ılk gelınım. zaten baska yok ama olacak bı tane daha inş.

tatlım sen keyfine bak hemende yüz verme hatasını anlasın herşey bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…