haklısın canım zaten lafı bile beni korkutur üzer ama senide bebeğide istemiyorum diyen birine ne diyebilirsinki
haklısın canım zaten lafı bile beni korkutur üzer ama senide bebeğide istemiyorum diyen birine ne diyebilirsinki
günaydın kızlar
günaydın kızlar
Balum heycan ne demek bu gece sabaha kadar ultrasondaydım rüyamda uyanıyorum uyuyorum tekrar doktor ultrason rüyaları kabus gibiydi ya hayrlısıyla şu günü bi atlatsaydık..
Balum heycan ne demek bu gece sabaha kadar ultrasondaydım rüyamda uyanıyorum uyuyorum tekrar doktor ultrason rüyaları kabus gibiydi ya hayrlısıyla şu günü bi atlatsaydık..
Bende çok uykucu oldum hafta sonları eşim benden önce kalkıyor ben kalkamıyorum gözüm açılmıyor hamileliğimi öğrendiğimden beri haftasonları kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırır :) az önce olduğu gibi maşallah kocama :)
gunaydın. kız dun aksam eltımle tanıstım demıssın. dugun mu var yakında?
kacta gelebılırsın acaba ya. ben bugun gorumceme gıdıcem kaynanam orda. ordanda kaynanamlara gecıcez ve kalıcaz. orda net var ama gırmek ıstemıyorum. uye oldugumu soylemıyorum kımseye. tek esım bılıyo. haber almazsam da catlarım:)
Canım randevu 12.30 da çıkar çıkmaz eşimin telinden foruma bağlanıp sonucu yazacağım size o saate kadar gitmemiş olursan okursun :)
şimdi daha iyiyim sağolun kızlar.anlamaya çalışıyorum onuda ama kırgınlığım ona kolay kolay geçmeyecek bunu hissedebiliyorum.sakinleştim biraz ve bebeğimi düşünüyorum herşey düzelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?