2010 Ekim Anneleri

kızlarr selam sabah gittim doktora kızım 2900 olmuş suyumda iyiymiş epizyotomiyi sordum mecburen yapcam dedi sarkmasın diyeymiş

ya bende sezaryan yaptım gelıyo kızlarr endıse sıkıntı etmeyın sut ıcın yoksa gelmez tamamaen beyınle alakalıı benıdme tatlıyla alakam yok tatlı ıhtıyacımı meyveden gıderıyorum

ayy bende çok severim mandalina aldım geçende ama limondan beterdi yiyemedim vallahi...

şuan göğsünden süt gelmiyomu hiç...sıkınca yada geceliğine pijamana çıkmıyomu..?[/QUOTE]

benden gelmiyoooo,hepinizden geliyo mu:uhm: gerçi öyle sıkmadım hiç ama..

geçen hafta 1.2 damla gelmiş galiba sarımsı sert bi leke vardı şuan sıkıyorum sıkıyorum hiç bişe yok

şuan göğsünden süt gelmiyomu hiç...sıkınca yada geceliğine pijamana çıkmıyomu..?

benden gelmiyoooo,hepinizden geliyo mu:uhm: gerçi öyle sıkmadım hiç ama..[/QUOTE]

benden süt falan gelmıyo gelıyosada ben farketmıyorum herhalde hep sütyen takıyorum çünkü herhalde gelse bıle kurur orda sıktım yıne gelmedı sızlerden gelıyomu ki:uhm:

Kizlar süt gelmesini konusmusunuz
sezeryan olunsada en gec 3 gün sonra geliyor.dogumdan sonra rahim toplanmaya baslayinca süt geliyor
dogumdan sonra ilik bitki caylari ise yariyor.rahat bir lohusalikda süte etki ediyor

benim 5 aylikken basladi kendiliginden akiyor
doktor sikma dedi erken dogum olur dedi.ama ben rahatsiz oldum sütyen takmadim onlarda demek sallandikca akti:))
hala da bir iki damla damliyor sol gögsümde daha sik oluyor

şuan göğsünden süt gelmiyomu hiç...sıkınca yada geceliğine pijamana çıkmıyomu..?

benden gelmiyoooo,hepinizden geliyo mu:uhm: gerçi öyle sıkmadım hiç ama..[/QUOTE]

canım gelenden var gelmiyende...hem süt gelirmi gelmezmi diye hiç dert etmeyin...benim arkadaşım 3 gün gelmedi hemde normal doğum yaptığı halde...biberon maması verdiler...sütü gelmeye başlayınca dr mamayı kes dedi ama arkadaşım kesmedi günde 1 kere vermeye devam etti...bebek hem biberon emdi hem annesini...şimdi 5 aylık topaç gibi maşallah....

onun için sütüm gelir gelmez diye dert etmeyin...

ay sureklı meyve yemek ıstıyorum mandalına cıkmıs kızlar aldınızmı ah ne ii geldıı 1 kıloyu bı oturusta yerım normaldede meyvecı bı ınsandım ama sımdıı dahada cok sevıyorum

bende pazardan geldim ter icinde kaldım
evet cıkmıs ama hepsi eksi canım eksi seviosan alaaaa
bende severim ama escegizim sevmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…