2010 Ekim Anneleri

kızlarr selam sabah gittim doktora kızım 2900 olmuş suyumda iyiymiş epizyotomiyi sordum mecburen yapcam dedi sarkmasın diyeymiş

masallah kuzuna canım
benimkide arastır diye bir kagıda yazdı verdi arastırdım zaten dedim olsun gene bakarsın dedi
kescek bu kadın beni her normal dogumda kesyoz dedi zaten ama sezeryan dikişi gibi agrıtmıomus ya

benımde son ıkı haftaaam nst ye bıdakı gelışte cagırdı doktorummm hersyeım ii şimdilikk normal dogumu beklemekte zor beee searyanda bılıyon barııı belkıde tek gzel yanı oo tabı erken gelmessee fındık kızım

pikeee nerdesinnnnn
ya sende de düzenli sancı olyordu ya terlemede olyormu

kızlar benim gece gündüz gögus kısmı sırt kısmı sac diplerim ter içinde kalıo bunye zorlanıo sancıdan heralde ben hissetmiom bisi ma gece su içinde kalmıs yastık görseniz pencere de acık olmasına ragmen esimde donyor düsünün

hem zorlanıyo olabilirsin hemde adet olmadığımız için bi hormonomuz çalışmıyomuş,ondan dolayı menapozlu kadınlar gibi oluyomuşuz ondanda terliyo olabilirsin..

kızlar selam
sizde de site böyle beyaz fonlu bi tuhaf mı görünüyor?

bu arada yarın saat 11'de sezaryenle doğum yapıyorum arkadaşlar coooooook heyecanlıyım

kızlar selam

bu arada yarın saat 11'de sezaryenle doğum yapıyorum arkadaşlar coooooook heyecanlıyım

ne güzel cnm yaaaa yarın minişin kucağında olacak inş. sağlıkla. biz aynı gün doğuracaktık yaaa bende istiyorum...

bebiş kilo almamış mı yine doğuma karar verdiniz?

kızlar selam

fragola selam, gözün aydınnnnnnn çok süper bir haber, inş. herşey dilediğin gibi kolaylıkla sağlıkla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…