pikeee nerdesinnnnn
ya sende de düzenli sancı olyordu ya terlemede olyormu
kızlar benim gece gündüz gögus kısmı sırt kısmı sac diplerim ter içinde kalıo bunye zorlanıo sancıdan heralde ben hissetmiom bisi ma gece su içinde kalmıs yastık görseniz pencere de acık olmasına ragmen esimde donyor düsünün
senide ekliyim cnm :d isim ne düşünüonuz
ah canım bu gce uyuyamazsınn epıduralmı yapcaaan
Allah yardımcın olsun fragola,her doğuma gidenle birlikte beni de bi heyecan sarıyo walla:1rolleyes:
canım allah yardımın olsun. bebişini kucağına alıp dön evine inşallah
ne güzel cnm yaaaa yarın minişin kucağında olacak inş. sağlıkla. biz aynı gün doğuracaktık yaaabende istiyorum...
bebiş kilo almamış mı yine doğuma karar verdiniz?
kızlar selam
sizde de site böyle beyaz fonlu bi tuhaf mı görünüyor?
bu arada yarın saat 11'de sezaryenle doğum yapıyorum arkadaşlar coooooook heyecanlıyım
fragola selam, gözün aydınnnnnnn çok süper bir haber, inş. herşey dilediğin gibi kolaylıkla sağlıkla geçer
kızlar selam
bu arada yarın saat 11'de sezaryenle doğum yapıyorum arkadaşlar coooooook heyecanlıyım
ekliyim şeker tam bilgi yaz :)
aperpil, gözün aydın doğum günü belli olmuş, inş. herşey yolunda geçer. Ben de aşırı terliyorum, sanırım gebelik ile ilgili, sürekli klima çalışıyor ve benim eşim de donuyor :)))
canım ismi Lina olacak :) epidural sezaryen
evet canımm
çokk sağolun kızlar a.s.
canım benim cok sagol
kilosu bu sefer 3 kg civarı çıktı geçen sefer sırtı dönüktü pozisyon itibariyle oyle cıkmıs demekki dedi doktor 2 kere ölçtü ikisinde de 3000 civarı çıktı. ama sabah nişan geldi biraz o da tam gelmedi. cocuk da kanala girmemiş. ben de sezaryen olsun bitsin gitsin dedim yarına gün verdi
kızlar ben bişiler yiyip geliyorum acıkıp duruyorum heyecandann :)
canım ismi Lina olacak :) epidural sezaryen
evet canımm
çokk sağolun kızlar a.s.
canım benim cok sagol
kilosu bu sefer 3 kg civarı çıktı geçen sefer sırtı dönüktü pozisyon itibariyle oyle cıkmıs demekki dedi doktor 2 kere ölçtü ikisinde de 3000 civarı çıktı. ama sabah nişan geldi biraz o da tam gelmedi. cocuk da kanala girmemiş. ben de sezaryen olsun bitsin gitsin dedim yarına gün verdi
kızlar ben bişiler yiyip geliyorum acıkıp duruyorum heyecandann :)
kızlar selam
kasılma sancı var mı sende canım ben bunye kasıldıgından olyor iye düşünyom
bende ilk nişanım gelsin istiyorum yaaaa!!inşallah öyle olur,banyomu yapıyım,hazırlıklarımı tamamlıyım,doğuma gidiyim istiyoruuuum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?