2010 Ekim Anneleri

aperpil, gözün aydın doğum günü belli olmuş, inş. herşey yolunda geçer. Ben de aşırı terliyorum, sanırım gebelik ile ilgili, sürekli klima çalışıyor ve benim eşim de donuyor :)))

senide ekliyim cnm :d isim ne düşünüonuz

canım ismi Lina olacak :) epidural sezaryen

ah canım bu gce uyuyamazsınn epıduralmı yapcaaan

evet canımm

Allah yardımcın olsun fragola,her doğuma gidenle birlikte beni de bi heyecan sarıyo walla:1rolleyes:

canım allah yardımın olsun. bebişini kucağına alıp dön evine inşallah

çokk sağolun kızlar a.s.

ne güzel cnm yaaaa yarın minişin kucağında olacak inş. sağlıkla. biz aynı gün doğuracaktık yaaa bende istiyorum...

bebiş kilo almamış mı yine doğuma karar verdiniz?

canım benim cok sagol
kilosu bu sefer 3 kg civarı çıktı geçen sefer sırtı dönüktü pozisyon itibariyle oyle cıkmıs demekki dedi doktor 2 kere ölçtü ikisinde de 3000 civarı çıktı. ama sabah nişan geldi biraz o da tam gelmedi. cocuk da kanala girmemiş. ben de sezaryen olsun bitsin gitsin dedim yarına gün verdi

kızlar ben bişiler yiyip geliyorum acıkıp duruyorum heyecandann :)

kızlar selam
sizde de site böyle beyaz fonlu bi tuhaf mı görünüyor?

bu arada yarın saat 11'de sezaryenle doğum yapıyorum arkadaşlar coooooook heyecanlıyım

ay canım bende geçmişe bakıyorum senden haber varmı diye...hadi hayırlısı....sağlıkla al kucağına inşallah prensesini...dualarımız seninle...

kızlar selam

bu arada yarın saat 11'de sezaryenle doğum yapıyorum arkadaşlar coooooook heyecanlıyım

ne güzel maşallah yarın kollarında olacak bebeğin sağlıkla alırsın inşallahhhh

selam kızlar bızımde bugun kontrolumz vardı...kızım saglıllıymış maşallah..geçen hafta gittigimde 3.600 dü kılosu iki gün cır cır oldum:bbo:zayıflamış bebişim 3.500 olmuş.bunda şükür haftaya salı son kontrolumuz var cuma günüde bebişimi kollarıma alıcam ınşallah.....son haftalar çok zor geçiyo artık mıde yanmaları uykusuzluk kendı çorabımı bıle giyemıyorum:dilcikar: rabbim hepımızı saglıklı hayırlı bır şekılde kurtarsın ınşallah..[/B]

bende ilk nişanım gelsin istiyorum yaaaa!!inşallah öyle olur,banyomu yapıyım,hazırlıklarımı tamamlıyım,doğuma gidiyim istiyoruuuum..

kızlar dün son eksiklerimizi almak için çıkmıştık. eşim emzik de alalım dedi biberonu avent aldığım için emziği de öyle önerdi satıcı bizde bişey bilmiyoruz verdiği şeyi aldık. ama eve döndüğümüzde kont ederken emziğin pba 0 yazmıyordu sinir oldum. siz nasıl emzik aldınız...

aperpil, gözün aydın doğum günü belli olmuş, inş. herşey yolunda geçer. Ben de aşırı terliyorum, sanırım gebelik ile ilgili, sürekli klima çalışıyor ve benim eşim de donuyor :)))

kasılma sancı var mı sende canım ben bunye kasıldıgından olyor iye düşünyom

pekı sezaryan oncesı tahlıl yaptınmı canım ben bugun yaptım bır surudee para verdımm

ya benimkide bir hafta önce baktıgında girmemişti dunde bakmadı usg den
ay bu kanala girince anlasılıomuki yaaaaaa agırlık olduydu bayramdan önce zor yürüodum o ara girip cıkmıs olabilir mi? DD
şimdi cok kolay yürüom canlılık geldi uffffff

kızlar selam

canım çok sevindimmmm
Allahım hayırla saglıokla kucaklamayı nasıp etsın ınsallah benım daha cok yaaa

kasılma sancı var mı sende canım ben bunye kasıldıgından olyor iye düşünyom

yok canım, 2 haftadır her hafta nst başladı en fazla 10 çıkıyor sancı o da nadiren :) ben pre-par kullanıyorum zaten kasılma olmasın diye, uterus gevşeticisi, bakalım bırakınca ne zaman başlayacak kasılmalar, ben de onu merak ediyorum.

kızlar bugün bende çok rahatım.eğilmek o kadar zor gelmiyo.bi de ayaklarımın şişliği epey indi.ve 1 kilo da eksik çıktım yemekten sonra tartıldığım halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…