ızlar demette yarın gitcek doğuma.ondan haber var mı
ay sureklı meyve yemek ıstıyorum mandalına cıkmıs kızlar aldınızmı ah ne ii geldıı 1 kıloyu bı oturusta yerım normaldede meyvecı bı ınsandım ama sımdıı dahada cok sevıyorum
demetinde yarın 11 de galiba canım...akşama gircekmiş nete şimdi misafirleri varmış...öyle yazmıştı....
yok canım, 2 haftadır her hafta nst başladı en fazla 10 çıkıyor sancı o da nadiren :) ben pre-par kullanıyorum zaten kasılma olmasın diye, uterus gevşeticisi, bakalım bırakınca ne zaman başlayacak kasılmalar, ben de onu merak ediyorum.
kızlar bugün bende çok rahatım.eğilmek o kadar zor gelmiyo.bi de ayaklarımın şişliği epey indi.ve 1 kilo da eksik çıktım yemekten sonra tartıldığım halde
bende avent aldım canım emziği.0-3 ay diodu.başka bişeye dikkat etmedim.
ya benimkide bir hafta önce baktıgında girmemişti dunde bakmadı usg den
ay bu kanala girince anlasılıomuki yaaaaaa agırlık olduydu bayramdan önce zor yürüodum o ara girip cıkmıs olabilir mi?DD
şimdi cok kolay yürüom canlılık geldi uffffff
anladım canım
benimkiler gecen hafta 40 tı bu hafta 70lerde
ay canım bende geçmişe bakıyorum senden haber varmı diye...hadi hayırlısı....sağlıkla al kucağına inşallah prensesini...dualarımız seninle...
ne güzel maşallah yarın kollarında olacak bebeğin sağlıkla alırsın inşallahhhh
selam kızlar bızımde bugun kontrolumz vardı...kızım saglıllıymış maşallah..geçen hafta gittigimde 3.600 dü kılosu iki gün cır cır oldum:bbo:zayıflamış bebişim 3.500 olmuş.bunda şükür haftaya salı son kontrolumuz var cuma günüde bebişimi kollarıma alıcam ınşallah.....son haftalar çok zor geçiyo artık mıde yanmaları uykusuzluk kendı çorabımı bıle giyemıyorum:dilcikar: rabbim hepımızı saglıklı hayırlı bır şekılde kurtarsın ınşallah..[/B]
fragola canım allah yardımcın olsun.çok heyecan verici
ızlar demette yarın gitcek doğuma.ondan haber var mı
frogolacım allah yrdımcın olsun cnm ben bile heycanlandım şimdi seni düşünemıyorum..saglıkla kucagına al cnm
pekı sezaryan oncesı tahlıl yaptınmı canım ben bugun yaptım bır surudee para verdımm
canım çok sevindimmmm
Allahım hayırla saglıokla kucaklamayı nasıp etsın ınsallah benım daha cok yaaa
ya bilemiyorum canım ama bugün çok şükür rahatım.sadece bebişim çok oynamıyo.o da normal artık diyorum.hadi gözünaydın benimkilerde 2 haftadır sismio
ama ben kalcada toplandıgını düşünyom biraz
0-6 ay olandan aldım ben birde 20 tl para verdim değiştireceğim galiba. damaklı da değil balon uçlu. damaklı alırsan çocuk biberonu ve anne memesini almaz ona alışır dedi. kandırdı bizi
frogolacım allah yrdımcın olsun cnm ben bile heycanlandım şimdi seni düşünemıyorum..saglıkla kucagına al cnm
benim bebik çok aşağıda,kanalda sanırsam,kafasını oynattığında canım çok yanıyo,iğne gibi bişey batırıyolar sanki alttan,doktorda bu gittiğimde ultrasonda yüzünü görmekte zorlandı zaten..:ecrin_bebek:
yok canım, 2 haftadır her hafta nst başladı en fazla 10 çıkıyor sancı o da nadiren :) ben pre-par kullanıyorum zaten kasılma olmasın diye, uterus gevşeticisi, bakalım bırakınca ne zaman başlayacak kasılmalar, ben de onu merak ediyorum.
ooo epey çıkıyor sancı :) düzenli mi peki? normal doğum bekliyorsun sen o zaman?? doğum esnasında 90-100leri bulur diyor dr um. benim mecburi sezeryan olacak (epidural).
kızlar bu sayfa nie bembeyaz.hiç sevmedim bu hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?