2010 Ekim Anneleri

ay sureklı meyve yemek ıstıyorum mandalına cıkmıs kızlar aldınızmı ah ne ii geldıı 1 kıloyu bı oturusta yerım normaldede meyvecı bı ınsandım ama sımdıı dahada cok sevıyorum

Aaa evet geçen hafta eşim pazardan almış, çok şaşırmıştım çıktığına çok erken gibi geldi, ekşi ekşi iyi gitti he onu da silip süpürdüm :kedi:

anladım canım
benimkiler gecen hafta 40 tı bu hafta 70lerde

evet mandalina süperdi valla.eşimde nasıl olduğunu bilemediğinden az almıştı ama çok ii geldi bana

bende avent aldım canım emziği.0-3 ay diodu.başka bişeye dikkat etmedim.

0-6 ay olandan aldım ben birde 20 tl para verdim değiştireceğim galiba. damaklı da değil balon uçlu. damaklı alırsan çocuk biberonu ve anne memesini almaz ona alışır dedi. kandırdı bizi

benim bebik çok aşağıda,kanalda sanırsam,kafasını oynattığında canım çok yanıyo,iğne gibi bişey batırıyolar sanki alttan,doktorda bu gittiğimde ultrasonda yüzünü görmekte zorlandı zaten..:ecrin_bebek:

ay canım bende geçmişe bakıyorum senden haber varmı diye...hadi hayırlısı....sağlıkla al kucağına inşallah prensesini...dualarımız seninle...

çok sağol canımm ya teşekkür ederim çatlıycam heycandan :)

ne güzel maşallah yarın kollarında olacak bebeğin sağlıkla alırsın inşallahhhh

inşallah kuzum cok sagol

maşallah kuzuna canımmm ne güzel tarihiniz de belli olmuş. sağlıkla gelsin bebişkon inşallah kolaycacık güzel bi doğum olur a.s.

fragola canım allah yardımcın olsun.çok heyecan verici

sorma kuzum heyecandan ölmek üzereyim :) çok teşekkür ederim a.s.

ızlar demette yarın gitcek doğuma.ondan haber var mı

ben az önce konuştum o da çok heyecanlıydı ikimiz de 11de giriyoruz sezaryene :)

frogolacım allah yrdımcın olsun cnm ben bile heycanlandım şimdi seni düşünemıyorum..saglıkla kucagına al cnm

çok sağol canım valla çok feci heyecan var bende de :)

pekı sezaryan oncesı tahlıl yaptınmı canım ben bugun yaptım bır surudee para verdımm

yok canım hiç öyle bişey istemedi benden

canım çok sevindimmmm
Allahım hayırla saglıokla kucaklamayı nasıp etsın ınsallah benım daha cok yaaa

canım cok tesekkur ederim cok sagol.

hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alalım bebişleri kucağımıza inşallah kızlar hepiniz eksik olmayın çok teşekkür ediyorum a.s.

hadi gözünaydın benimkilerde 2 haftadır sismio
ama ben kalcada toplandıgını düşünyom biraz
ya bilemiyorum canım ama bugün çok şükür rahatım.sadece bebişim çok oynamıyo.o da normal artık diyorum.
0-6 ay olandan aldım ben birde 20 tl para verdim değiştireceğim galiba. damaklı da değil balon uçlu. damaklı alırsan çocuk biberonu ve anne memesini almaz ona alışır dedi. kandırdı bizi

bende 23 e almıştım.ama bize wee marka hediye geldi.bikaç tane ağız yapırsı değişik olan var.artık hangisini alırsa

Uff aynen benimde öyle oluyor bir kaç gündür zıplatıyor yerimden canım yanıyor korkuyorum cıkcak dıe ((

sinp-e bende nidilat alıyodum kasılma için,dr normal doğur dedi ama ilacın etkisiyle rahmin şu an büzülmüş durumda,ondan bi zorluk yaşayabilirsin dedi,sen nasıl doğum yapcan,seninkide böyle bişey söledi mi?

ooo epey çıkıyor sancı :) düzenli mi peki? normal doğum bekliyorsun sen o zaman?? doğum esnasında 90-100leri bulur diyor dr um. benim mecburi sezeryan olacak (epidural).

duzenli canım bende ona sasıom ya heralde ondan haftaya daha cok beklio doktor birde dun 1 saat yurudum her gun yuru dedi zorla acılma yapıcaz iş basa düştü aslında iyiydim evde izni ortalamadık bile ama pazar kayınvalidemler gelcek evde salkı sacak gezemicem ay birde daha cok sıkılcam doguriimde bari baksınlar zaten az kalırlar diye düşünyom onlarında işleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…