2010 Ekim Anneleri

duduuu benimkide oynamıo yaa
sabah bir iki vurdu simdi tık yok kac saattir alalallal

fragolam allah yardımcın olsun.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrunu .Kolay bir şekilde dogumu acısız atlatırsın dualarımız seninle

benimki de normal her zaman ki gibi...
fragolammm enemmm yarın mı gelicek kuzuuuuuuuuuuu.. ay cok heyecanlısındır sen simdi :)))))))))

nohutlupilav sana da az kalmış canıımmmmm ayy bebişler geliyoorr :)

fragolam allah yardımcın olsun.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrunu .Kolay bir şekilde dogumu acısız atlatırsın dualarımız seninle

canım benim çok teşekkür ederim çok sağol a.s. inşallah hepimizinki kolaycacık sağlıkla olur ofof cok heyecanlıyım ya boshayallersmile

fragola canim saglicakla al yavrunu canim kucagina
yarin iki dogum haberi bekliycez insallah.bizede dua etmeyi unutmayin dogum aninda

canım beni rahim ağzımda serklaj var dikiş, 14. haftada atıldı ve o zamandan beri içiyorum pre-parı, 4 saatte 1. Benim dr um sezeryan dedi bana, çünkü hem dikiş var, hem bebişimin ölçüleri iri, hem de marttan beri yataktayım ben yatıyorum, normal doğum çok zorlu olurmuş. bu gün çok mutluyum ama 36. hafta doluyor:)) erken doğum riski bitti, yarın nst var sanırım ilacı kesecek dr. sen ne zaman bıraktın? nne kadar içtin??

yok canım, terleme olmuyor.

benim sancılarım normalden farklıymış ama, doktorum ilginç bir durum diyo. dün de doktordaydık, sancım vardı ve hiç karnım gevşemiyo. hala sıfır açılma var ama. nst çeken hemşire de garipsedi, gitti tekrar doktorla konuştu falan.

terlemen acaba kanımızın artmasıyla alakalı olabilir mi? yani ben çok üşüyen bi insanımdır ama şu havalar bana halen sıcak geliyor, eşim üşüyo ben üşümüyom. ama ter de atmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…