ooo epey çıkıyor sancı :) düzenli mi peki? normal doğum bekliyorsun sen o zaman?? doğum esnasında 90-100leri bulur diyor dr um. benim mecburi sezeryan olacak (epidural).
ya bilemiyorum canım ama bugün çok şükür rahatım.sadece bebişim çok oynamıyo.o da normal artık diyorum.
bende 23 e almıştım.ama bize wee marka hediye geldi.bikaç tane ağız yapırsı değişik olan var.artık hangisini alırsa
duduuu benimkide oynamıo yaa
sabah bir iki vurdu simdi tık yok kac saattir alalallal
kızlar bu sayfa nie bembeyaz.hiç sevmedim bu hali
fragolam allah yardımcın olsun.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrunu .Kolay bir şekilde dogumu acısız atlatırsın dualarımız seninle
benimki de bembeyaz ya neden böyle?
dudum benimde öyleydi az önce geçti sonra seninde düzelir :)
benimki de normal her zaman ki gibi...
fragolammm enemmm yarın mı gelicek kuzuuuuuuuuuuu.. ay cok heyecanlısındır sen simdi :)))))))))
nohutlupilav sana da az kalmış canıımmmmm ayy bebişler geliyoorr :)
yaaa sevmedim.okumak zor oluyo
sinp-e bende nidilat alıyodum kasılma için,dr normal doğur dedi ama ilacın etkisiyle rahmin şu an büzülmüş durumda,ondan bi zorluk yaşayabilirsin dedi,sen nasıl doğum yapcan,seninkide böyle bişey söledi mi?
bekliyorum o zaman canım
fragola canim saglicakla al yavrunu canim kucagina
yarin iki dogum haberi bekliycez insallah.bizede dua etmeyi unutmayin dogum aninda
pikeee nerdesinnnnn
ya sende de düzenli sancı olyordu ya terlemede olyormu
kızlar benim gece gündüz gögus kısmı sırt kısmı sac diplerim ter içinde kalıo bunye zorlanıo sancıdan heralde ben hissetmiom bisi ma gece su içinde kalmıs yastık görseniz pencere de acık olmasına ragmen esimde donyor düsünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?