2010 Ekim Anneleri

heh düzeldi site bende şimdi eski haline döndü nhayet

kızlar geçmişe bakamadım heyecandan yeni bi doğum haberi yok di mi?

kızlar selam
sizde de site böyle beyaz fonlu bi tuhaf mı görünüyor?

bu arada yarın saat 11'de sezaryenle doğum yapıyorum arkadaşlar coooooook heyecanlıyım

anaaa erkene alınmış senin doğumuuuun, hadi hayırlısı allahım :)

11 kız siz demetlen beraber doğuruyonuz hadi iyi haberlerle gelin inşallah

olabilir evet.

alalaaaa nasıl ya karnın sertlesmio sancın olyo? ilaç mı kullnıosun ondan mı?

fragola sezeryan digilmiydi e nişan gelmiş nolcak ?

nişan tam gelmedi kuzum böyle bi kaşık kadar bi kan vardı pedimde. doktor baktı bebek kanala girmemiş dedi, açılmam da yok sancım da yok. sezaryen istersen yarın sabah alalım dedi sezaryen olsun dedim ben de olsun bitsin kurtulayım istedim kurcalamadım ötesini :)

anaaa erkene alınmış senin doğumuuuun, hadi hayırlısı allahım :)

11 kız siz demetlen beraber doğuruyonuz hadi iyi haberlerle gelin inşallah

evet canım ya sağol çokk a.s.

ayy canım dualarım sizinle.. ama düşünsene kucağına alacaksın yarın allah'ın izniyle harika!!! ay darısı basıma eyvahedigeldismile

canım benim çok teşekkürler valla hepiniz için dua edicem inşallah hayırlısıyla hepimiz alalım kucağımıza kuzuları :) of heyecandan catlıyorum

canım ben prepar'ı bıraktığım gibi sancılar başladı, 3dk'da bire kadar sıklaştı ama doğum başlamadı, hiç açıklık olmadı. sonra 2 gün içerisinde aralıkları açıldı sancıların. aklında bulunsun :) 13 eylülde bıraktım, hala doğum olmadı

kızlar 4:30 da evden çıkıcam kont için. hazırlanmaya başlasam iyi olacak. kendinize iyi bakın hepiniz

canım ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorm,6 saatte 1 içiyorm,yarın bırakcam,erken doğum riskim vardı,risk kalkıyoalkisalkisalkis bende çok hareketsizim 1 aydır yatıyorum evde,rahimde açılmazsa..bilemedim ben nasıl doğum yapcam,anlamadım meçhul bizimki,bende akışına bıraktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…