aynen benim de cok sinirimi bozuyo bu durum sanki bozukmuş gibi
kızlar selam
sizde de site böyle beyaz fonlu bi tuhaf mı görünüyor?
bu arada yarın saat 11'de sezaryenle doğum yapıyorum arkadaşlar coooooook heyecanlıyım
valla düzeldi balımmm
sorma kuzum yaaa çok fena heyecanlıyımmmmmm :)
yok canım, terleme olmuyor.
benim sancılarım normalden farklıymış ama, doktorum ilginç bir durum diyo. dün de doktordaydık, sancım vardı ve hiç karnım gevşemiyo. hala sıfır açılma var ama. nst çeken hemşire de garipsedi, gitti tekrar doktorla konuştu falan.
terlemen acaba kanımızın artmasıyla alakalı olabilir mi? yani ben çok üşüyen bi insanımdır ama şu havalar bana halen sıcak geliyor, eşim üşüyo ben üşümüyom. ama ter de atmıyorum.
balsurat en son bız dogurucaz sanırım
fragola sezeryan digilmiydi e nişan gelmiş nolcak ?
anaaa erkene alınmış senin doğumuuuun, hadi hayırlısı allahım :)
11 kız siz demetlen beraber doğuruyonuz hadi iyi haberlerle gelin inşallah
ayy canım dualarım sizinle.. ama düşünsene kucağına alacaksın yarın allah'ın izniyle harika!!! ay darısı basıma eyvahedigeldismile
yok canım, 2 haftadır her hafta nst başladı en fazla 10 çıkıyor sancı o da nadiren :) ben pre-par kullanıyorum zaten kasılma olmasın diye, uterus gevşeticisi, bakalım bırakınca ne zaman başlayacak kasılmalar, ben de onu merak ediyorum.
hayırlısı olsun canım dısarıda iceriye göre daha cabuk ilerler kilosu digerinden ayrılınca sutunu sagcan o zaman?sağolasın aperpilcim ya inş
küçük olan kesin küvöze girermiş ya bakalım
Allah'a emanet
canım beni rahim ağzımda serklaj var dikiş, 14. haftada atıldı ve o zamandan beri içiyorum pre-parı, 4 saatte 1. Benim dr um sezeryan dedi bana, çünkü hem dikiş var, hem bebişimin ölçüleri iri, hem de marttan beri yataktayım ben yatıyorum, normal doğum çok zorlu olurmuş. bu gün çok mutluyum ama 36. hafta doluyor:)) erken doğum riski bitti, yarın nst var sanırım ilacı kesecek dr. sen ne zaman bıraktın? nne kadar içtin??
kızlar 4:30 da evden çıkıcam kont için. hazırlanmaya başlasam iyi olacak. kendinize iyi bakın hepiniz
benımde sancılar hep 70 de cıkıyor ama ben hıc hıssetmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?